Digidexo.com

hårtap leggen

Hva er årsakene til Hårtap på leggen?

Hva er årsakene til Hårtap på leggen?


Mange mennesker opplever hårtap som følge av aldring eller stressende livshendelser, men få av disse menneskene fullt ut forstå årsakene bak hårtap. Miste hår på hodebunnen er et normalt tegn på aldring, men hårtap på andre deler av kroppen slik som bein er ikke så vanlige og kan indikere underliggende helseproblemer.

Perifer vaskulær sykdom

En årsak til beinet hårtap er perifer vaskulær sykdom. Ifølge University of Chicago Medical Center, er perifer vaskulær sykdom en lidelse som fører til et tap i blodsirkulasjonen som reduserer blodstrømmen til hjernen, hjertet og ben. Den er forårsaket av innsnevring av fartøyene som fører blod til og fra musklene i armer og ben, og kan være et resultat av plakk eller blodpropp. Mens beinet hårtap er et symptom på PVD, andre symptomer inkluderer dyp venetrombose, åreknuter og kronisk veinous insuffisiens.

Alopecia Universalis

Alopecia universals er en mindre vanlig form for alopecia areata som forårsaker et samlet tap på hodebunnen og kroppshår. Denne tilstanden er forårsaket av en autoimmun lidelse der immunforsvaret angriper hårsekkene. Symptomer inkluderer flekkvis hårløse flekker i hodebunnen og på andre områder av kroppen, for eksempel ben og armer. Mange mennesker med denne tilstanden også lider av skjoldbrusk lidelser, allergier eller lupus.

Medisiner

Medisiner som steroider og cellegift kan føre til tap av hår på beina og kroppen. Når en pasient som gjennomgår kjemoterapi, er tap av hår opprivende men er en vanlig symptom på behandlingen. Bruken av steroider for lange perioder av gangen, spesielt når en person ved hjelp av denne fremgangsmåten for å bygge muskelmasse, kan føre til tap av hår på armer og ben.

Rødhet Hevelse & Smerter i nedre del av leggen

Rødhet Hevelse & Smerter i nedre del av leggen


Rødhet, hevelse og smerter i leggen kan være et resultat av skade, et insektbitt, eller en blodpropp. Blodpropper kan dannes i beina på grunn av dårlig sirkulasjon og lange perioder med sittende. Hvis leggen symptomer er forårsaket av en blodpropp, kan det resultere i hjerteinfarkt, slag eller lungeemboli (blodpropp i lungene) om du ikke klarer å få øyeblikkelig legehjelp.

Ice

Bruk is for å redusere hevelse og betennelse i leggen om symptomene er forårsaket av enten et insektbitt eller en skade.

Elevation

Heve berørte beinet for å hjelpe med blod avkastning og å redusere hevelse.

Medisinering

Unngå å ta aspirin, bare i tilfelle en blodpropp er til stede. Ibuprofen er vanligvis anbefalt som et anti-inflammatorisk for skader.

Blodpropp

Blodpropp i bena kan presentere med rødhet, hevelse og smerte; dette er et medisinsk nødstilfelle. Hold deg ut av det berørte beinet så mye som mulig og unngå aktiviteter som kan øke blodtrykket mens du venter på legehjelp.

Søker hjelp

Hvis du ikke vet årsaken av leggen symptomer, gå rett til legevakten. Hvis symptomene dine forverres eller vedvarer etter 24 timer, bør du kontakte lege.

Hva Medisin forårsaker hårtap?

Folk tenker ofte på medisinsk hårtap som en bivirkning av kjemoterapi behandling for kreftpasienter. Men mange reseptbelagte og over-the-counter medisiner føre til hårtap når de brukes i en lengre periode. Medisiner du tar for langsiktige medisinske tilstander, som for eksempel ADHD, diabetes og hjertesykdom, og kortsiktige medisinske tilstander, som for eksempel sesongmessige allergier, kan føre til hårtap.

ADHD Medisinering

Medikamenter som benyttes for ADHD, slik som Adderal og klonidin, føre til at håret synlig tynne når de brukes over en periode på flere år. Medisiner som brukes til å behandle ADHD ofte forstyrrer blodsirkulasjonen til hjernen, som gradvis fører fra sprøtt hår til håravfall.

Diabetes medisiner

Medisiner som brukes for å kontrollere blodsukkeret hos diabetikere kan føre til at håret blir sprø. Over tid vil det sprøtt hår forårsaket av blodsukker medisiner til slutt faller fra hodet. Håret faller fra hodebunnen vil først føre til usammenhengende skallethet fulgt til slutt av total skallethet hos menn og kvinner.

Allergi medisiner

Allergi medisiner er vanligvis tatt på en etter behov i løpet av våren og høsten. Selv om disse medikamentene er vanligvis brukes kort sikt, er noen Shedding av håret for å bli forventet. Fordi allergi medisiner er vanligvis brukes kort sikt, er håravfall som regel en mindre bekymring.

Anti-depressiva

Folk som er på anti-depressiva, som Zoloft og Prozac, ofte opplever skallethet. Mye som medisiner som brukes til å behandle ADHD, medisiner som brukes til å behandle depresjon kompromisser blodtilførselen til hodebunnen og hjernen, noe som fører til håravfall.

Menopause behandlinger i Women

Menopause behandlinger, for eksempel hormonerstatnings, føre til hårtap, fordi nivåene av hormoner i overgangsalderen kvinner er i en konstant tilstand av forandring. Under og etter overgangsalderen, kan hormonene også føre til at håret til å utvikle på steder hvor kvinner vanligvis ikke ville se håret slik som i ansiktet. For å bekjempe håravfall og hår vekst problemer under og etter overgangsalderen, bør kvinner rådføre seg med lege om vitaminer som fremmer sunn hårvekst.

Hjerte og kolesterol medisiner

Fordi hjerte-og kolesterolmedisiner arbeide for å bedre blodgjennomstrømningen i hjertet og blodårene, sirkulasjonen av blod til og fra hodebunnen er ofte kompromittert, noe som fører til tynt hår og skallethet. Legen kan anbefale å øke mengder av visse vitaminer i kosten.

Klimaendringer med medisinsk indusert Håravfall

Når du tar visse medisiner, nivåer av næringsstoffer og vitaminer fra maten du spiser er ofte dårlig absorberes og brukes av kroppen. Når begynner behandling ved hjelp av medisiner for ADHD, diabetes, allergier og andre forhold som er omtalt her, kan det være lurt å diskutere potensialet for hårtap med legen din. Legen kan anbefale visse vitamin og mineraltilskudd du kan ta for å forhindre håravfall mens du bruker disse medikamentene.

Diagnostisk testing for kupé syndrom i leggen

Diagnostisk testing for kupé syndrom i leggen


Kompartmentsyndrom av leggene, eller kronisk anstrengelsesutløst kompartmentsyndrom, er en tilstand som forårsaker smerter i leggen musklene under trening. Flere tester er brukt for å diagnostisere rommet syndrom.

Røntgenbilder

Ifølge Mayo Clinic, røntgenbilder tatt av bena kan identifisere benabnormaliteter som kan bidra til kompartmentsyndrom.

CT Scan

Computertomografi skanner, eller CT-skanner, kan skaffe bilder av den indre strukturen i bena som viser flere detaljer enn en x-ray.

Ultralyd

Ultralyd, eller Doppler ultralyd testing, kan vise skarpe bilder av muskler og andre deler av bena berørt av kompartmentsyndrom.

MR

Magnetic resonance imaging eller MRI, gir bilder av en pasienter leg som viser detaljer som andre imaging tester ikke kan identifisere.

Måle Kammer Trykk

Rommet press testing tiltak trykket inne pasientens muskel avdelinger. Denne testen er invasiv og krever innsetting av nåler i et berørt muskellomme.

Hva er årsaken til Charley Horses i leggene?

Hva er årsaken til Charley Horses i leggene?


En Charlie hest, eller Charley hest, er en muskelkrampe som oppstår når musklene ufrivillig kontrakt og er ikke i stand til å slappe av. Skjelettmuskulatur som er mest utsatt for kramper, noe som skjer i leggen, låret og buen på foten. Charlie hester har en rekke årsaker, hvorav mange kan bli løst enkelt.

Årsaker

Charley hester er forårsaket av dehydrering, sirkulasjons-problemer, ikke strekke ordentlig før trening, graviditet, elektrolyttmangel og overanstrengelse av musklene under trening. Andre årsaker inkluderer trene i varmt vær, muskeltretthet og funksjonsfeil nerver. Da Charlie hester forekommer, kan muskelen bare nappe eller forårsake uutholdelig smerte. Den berørte muskelen føles vanskeligere å ta på og er vanligvis løst innen få sekunder til minutter.

Elektrolyttforstyrrelser

En mangel i noen av de elektrolytter kan føre til muskelkramper. De elektrolytter som påvirkes er natrium, kalium, klorid, kalsium og fosfat. Kalium, for eksempel, er et viktig element i kroppen trenger å regulere hjerterytme og blodtrykk. En kaliummangel kan også føre til en rekke andre medisinske problemer, for eksempel hjertesykdom, slag, leddgikt og fordøyelsessykdommer. Det anbefales å spise en diett rik på kalium for å unngå slike medisinske problemer. Slike matvarer inneholder bananer, avokado, sitrusfrukter og grønne bladgrønnsaker.

Sirkulasjonsproblemer

Dårlig sirkulasjon i ekstremiteter, spesielt beina, kan føre til en medisinsk tilstand som kalles intermitterende claudicatio. Claudicatio intermittens er smerter, nummenhet eller brennende følelse en person føler i bena mens du går eller trener. Smerten oppstår i underekstremitetene, inkludert føtter, legger og lår. På grunn av dårlig sirkulasjon, kan en persons musklene ikke får nok oksygen. De blokkerte eller begrenset arterier kan også forårsake en rekke andre problemer, inkludert artherosclerosis (åreforkalkning).

Trening

Ikke riktig strekker før trening og overanstrengelse under trening kan stimulere en Charlie hest. I noen form for trening, bør du alltid varme opp og strekke på musklene før du trener. Skulle en muskelkrampe oppstår mens du trener, stoppe aktiviteten og holde muskelen i en strukket posisjon til krampe avtar. Holde riktig hydrert før, under og etter trening for å unngå dehydrering. Dette betyr å drikke seks til åtte glass vann hver dag, i tillegg til å drikke sportsdrikk etter trening for å fylle opp de tapte elektrolytter.

Hårtap skyldes Lupus

Hårtap er en plagsom symptom oppleves av mange pasienter som lider med den autoimmune sykdommen lupus. Selv om det kan være skremmende å oppleve, kan lupus håravfall være midlertidig.

Første tegn

Hårtap er ofte en av de første symptomene på lupus at pasienter varsel, vanligvis i form av å finne hår på puten etter å ha sovet. Mange pasienter diagnostisert med lupus først besøkte sine leger ut av bekymring for deres hårtap.

Prevalens

Ifølge Mayo Clinic, om lag 54 prosent av lupus pasienter håndtere hårtap på enkelte punkt.

Mønster

Samlet utstøtingen av håret er den vanligste hårtap mønster i lupus pasientene, men usammenhengende hårtap kan også forekomme.

Årsaker

Discoid utslett i hodebunnen assosiert med lupus kan føre til hårtap, som kan lupus behandlinger, for eksempel steroider og immunsuppressive legemidler. Hårtap kan også oppstå som en del av en oppblussing av symptomer for grunner leger ikke forstår

Recovery

Håravfall assosiert med lupus behandlinger er midlertidig, og håret vil vokse tilbake. Videre vil stoppe håravfall når sykdommen er under kontroll. Hårtap som følge av discoid utslett er vanligvis permanent som discoid utslett forårsaker arrdannelse i hårsekkene.

Hårtap av nyresvikt

Hårtap av nyresvikt


Når nyrene svikter, er det et bredt utvalg av negative effekter på kroppens systemer. I tillegg til å påvirke fjerningen av avfall fra kroppen og forårsaker fluid ubalanser kan håravfall oppstå.

Bakgrunn

Proteiner er byggesteiner for muskler, bein, negler og hår. Protein er nødvendig for disse kroppsdelene å holde seg sterk og sunn. Av og til, vil kroppen produsere unormale proteiner som bosetter inn i kroppens vev. Disse unormale proteiner danne små innskudd, til slutt forårsaker amyloidose sykdom.

Effekter

Amyloidose sykdommen påvirker de normale mengder og struktur av proteiner i kroppen. Som et resultat, kan håret ikke lenger opprettholde helse, til syvende og sist fører til hårtap. Det finnes to hovedtyper av amyloidose relatert til nyresykdom: primære og dialyserelaterte.

Primær Amyloidosis

Primær amyloidose oppstår når kroppens celler ikke fungere skikkelig, noe som resulterer i unormal protein fiber. Disse unormale proteiner danne avleiringer i nyrene, der de forårsaker alvorlige skader. Nyrene er ikke lenger i stand til å fungere skikkelig, slik at kroppen ikke er i stand til å fjerne avfall effektivt.

Dialyse-Related Amyloidosis

Dialyse-relaterte amyloidose oppstår i pasient får hemodialyse. Ved dialyse, en viss type protein som bygger seg opp i blodet. Som et resultat av molekyler gå sammen og danne store amyloide avleiringer. Den normale tilførsel av proteiner som kroppen blir hindret, noe som resulterer i håravfall.

Betraktninger

Selv om håravfall er tidvis knyttet til nyresykdom, er det svært sjelden. Håravfall fra nyresykdom vanligvis oppstår bare under avanserte tilfeller av nyresvikt.

Hårtap skyldes gastrointestinal sykdom

Hårtap skyldes gastrointestinal sykdom


Hair er en indikator for den generelle helse. Hvis håret er sunt, er kroppen sunn. Hvis håret er sprøtt eller faller ut, kan det være et tegn på dårlig helse og vitamin-og mineralmangel. Gastrointestinal sykdom er en sjelden, men stor skyldige av hårtap, spesielt for kvinner.

Bidragsytere til Håravfall fra gastrointestinal sykdom

Iron tap av anemi er en viktig faktor i hårtap. Oksygenmangel er en bivirkning av anemi, og oksygen i blodet leverer næringsstoffer til hårsekkene. Vitamin B7 (også kjent som Biotin) mangel kan også være en bidragsyter til hårtap fra gastrointestinal sykdom.

Koble Håravfall til gastrointestinal sykdom

Ifølge en "Prevention Magazine" artikkel, er håravfall noen ganger en bivirkning av gastrointestinal sykdom, og kan korrigeres. I artikkelen påpeker ernæringsmessige medisin spesialist Dr. Michael A. Klaper ut mage-tilkobling til hårtap, tilskrive den til en dårlig opptak av protein, sink og andre næringsstoffer fra utilstrekkelig magesyre.

Crohns sykdom og håravfall

Storbritannias Royal Society of Medicine rapporterte en sammenheng mellom Crohns sykdom og håravfall. Crohns sykdom er en autoimmun inflammatorisk tarmsykdom. Hårtap kan være et resultat av en jernmangel forårsaket av malabsorpsjon, en av de bivirkninger av sykdommen.

Inflammasjon og hårsekker

Crohns sykdom og ulcerøs kolitt kan påvirke vitamin absorpsjon samlede på grunn av betennelse, som i sin tur kan bidra til hårtap.

Mangler hårtap og gastrointestinale Disease

En økning på vitaminer og mineraler for å erstatte manglene er anbefalt å hjelpe Veksten. Jern tabletter kan korrigere manglene fra anemi. I "Forebygging" artikkel, foreslår Dr. Klaper også 4 til 6 tabletter daglig av ikke-meieri acidophilus over en to-måneders periode som et middel.

Blood Pressure i leggen Vs. Arm

Blood Pressure i leggen Vs.  Arm


Et sunt blodtrykk (BP) sikrer tilstrekkelig blodtilførsel til viktige organer, og er en viktig indikator for hjertehelsen. Mens arm BT-måling er standard praksis, kalv BP (også kalt ankel BP) kan være aktuelt i visse situasjoner.

Enheter

Sensorer vanligvis gi blodtrykket (BP) som to tall, begge i "millimeter kvikksølv" (mm Hg). Det første tallet (systoliske trykk) indikerer trykket av blodstrømmen i løpet av hjertet, mens det andre tallet (diastolisk trykk) reflekterer blodtrykket mellom to hjerteslag.

Felles utstyr

Vanlige instrumenter for BP måling inkluderer et stetoskop og en manuell eller frittstående digital sphygmomanometer. Komponentene i en phygmomanometer er en oppblåsbar mansjett; et manometer (trykkmåler), og en håndlampe med en trykkreguleringsventil.

BP Måling i armen

For BP måling i armen, at pasienten sitter vanligvis, med den øvre arm på ca hjertenivå. Sensor gjelder da riktig BP mansjettstørrelsen til armen og anslår trykket ved palpating eller ved å lytte over brakialarterien med et stetoskop.

BP Måling i leggen

For kalv BP måling, ligger pasienten på hans eller hennes rygg. Sensor gjelder da en passende størrelse på mansjetten til kalven, og anslår trykket ved palpating, eller ved Lytting over dorsalis pedis eller posterior tibial arterien (fot arterier).

Feilkilder

Ifølge Verdens Anesthesia Online, de fleste målefeil skyldes bruk av feil størrelse på mansjetten. Kroppsstilling kan også påvirke målingene.

Betraktninger

The American Association of Critical Sykepleiere (AACN) bemerker at kalven BP opplesninger avvike fra arm BP på en uforutsigbar måte. Den AACN forteller at kontrollør bruke kalv BP bare hvis pasientens overarm og underarm er ikke tilgjengelig, eller hvis ingen passende mansjett størrelse er tilgjengelig.

Hvordan å miste vekt i leggene

Hvordan å miste vekt i leggene


Ingen del av kroppen din vil gå ned i vekt mer enn noen annen del bare ved slanking. Dette gjelder spesielt for de nedre ben eller kalver. Vekttap gjennom kosten vil oppstå i hele kroppen gradvis. Hvis du har en betydelig mengde vekt å tape, kan slanking føre til at du ser en markert endring i størrelsen på leggene. For de fleste mennesker, skjønt, mosjon og fettsuging er de mest effektive alternativer for å miste vekt i leggene.

Hvordan å miste vekt i leggene

•  Fokuser ditt treningsprogram på kalver. Trening er den mest effektive måten å tone og forme leggene. Aktiviteter som tone kalv muskler inkluderer knebøy, hoppe tau, sprinting og hæl heiser. Aerobic aktiviteter som gåing, løping og svømming kan trimme fett fra leggene, i tillegg til å brenne fett i hele kroppen din. Strekninger gjort i yoga og pilates kan forlenge musklene og gi kalv muskler en mindre klumpete utseende.

Reduser kaloriinntaket ditt hvis du er overvektig. Spis sunn mat og øke mengden av lean protein du forbruker for å hjelpe kroppen bygge muskler. Når du brenner kroppsfett - og bygge muskler i leggene - bena vises slankere.

Drikk rikelig med vann for å holde alle systemer i kroppen din gir gode resultater. Legger og ankler kan vises stor når kroppen din er å beholde vann på grunn av ulike årsaker. Kanskje kosten inneholder for mye natrium, er du dehydrert eller du lider av en medisinsk tilstand som hindrer kroppen i å eliminere væsker riktig. Hvis du tilbringer en stor del av dagen på føttene, ta litt tid til å hvile ved å heve føttene. Hvis leggene fortsatt vises hoven etter hvile, hydrering og kosthold endringer, bør du kontakte lege.

Ta kontakt med en plastisk kirurg for å vurdere om fettsuging er et gyldig alternativ for deg. Noen mennesker er genetisk disponert for å ha større leggene. I et slikt tilfelle, kan slanking og trening ikke gi deg de resultatene du ønsker. En bord-sertifisert plastisk kirurg vil undersøke deg og finne ut om du er en god kandidat for denne prosedyren.

Hårtap skyldes Going Vegetarisk

Hårtap skyldes Going Vegetarisk


Mange bekymrer seg for å miste håret hvis de bytter til et vegetarisk kosthold. Mens hårtap er ikke nødvendigvis forårsaket av en vegetarisk diett, bør vegetarianere være klar over at det er ernæringsmessige faktorer som kan fremme hårtap.

Sinkmangel

En mangel på sink kan føre til hårtap eller tynning. De fleste altetende utlede mye av sin sink fra animalske matvarer, som kjøtt, fisk og egg, mens vegetarianere utelukke noen eller alle animalske-baserte kilder.

Vegetariske Sink Kilder

Vegetarianere kan få sink fra belgfrukter, nøtter og hele korn. Sink fra disse kildene er ikke så lett absorberes som sink fra animalske kilder, slik vegetarianere trenger en høyere samlet daglig inntak av dette mineral.

B12-mangel

B12 er et vitamin som finnes naturlig i kjøtt, fisk, egg og meieriprodukter. En alvorlig mangel på B12 kan bidra til anemi og håravfall.

Vegetariske B12 Kilder

Vegetarianere kan legge egg og melkeprodukter for å oppnå tilstrekkelig B12 for å forhindre håravfall. Veganere bør velge B12-befestet soyamelk, tempeh eller tofu.

Protein

Mange tror at vegetarianere ikke får nok protein, noe som bidrar til håravfall og andre helseproblemer. Bortsett fra "junk food vegetarianere" som lever på chips og øl, de fleste vegetarianere utlede tilstrekkelig protein fra en godt balansert kosthold.

Om Mann Hårtap

Om Mann Hårtap


Mannlig hårtap er et sørgelig problem for mange menn. Mens det er ikke uvanlig for menn å oppleve noen hårtap som de blir eldre, er det de store hårløse flekker som forårsaker mest bekymring. Flere medisinsk-godkjente behandling for hår restaurering er tilgjengelig, og hver bør være grundig undersøkt før du starter et kurs for behandling.

Typer

Mann mønster baldness (MPB), kjent i det medisinske miljøet som androgenetic alopecia, forårsaker over 95% av hårtap hos menn, ifølge American Håravfall Association. MPB oppstår når et biprodukt av testosteron som kalles dihydrotestosteron (DHT) gjør at hårsekkene å krympe. Over tid krympet follikler slutte å produsere hår. Hårtap starter vanligvis på forsiden av hodet, med håret linjen viker til det bare er en ring av håret rundt en skallet flekk på toppen av hodet. Follikler i andre deler av hodet er vanligvis ikke påvirket av DHT, selv om noen uheldige menn vil til slutt miste alle håret.
En rekke andre faktorer føre til hårtap ikke relatert til MPB. De omfatter allergier, autoimmune problemer, stress, sykdom, kirurgi og selv stramme frisyrer, som for eksempel mais rader. Et stort antall legemidler kan også utløse mannlig hårtap, inkludert blodfortynnende og medisiner som brukes til å behandle høyt kolesterol, epilepsi, depresjon, fordøyelsesproblemer, glaukom, høyt blodtrykk og hjerteproblemer. Kjemoterapi forårsaker ofte skallethet, selv om hårvekst vanligvis gjenopptas etter behandlingen avsluttes.

Funksjoner

En hudlege kan gi råd om det beste løpet av behandling for ditt tilfelle av hårtap. Omfanget av hårtap vil bli notert og gitt et nummer basert på Norwood Scale, en billedlig chart leger bruker for å betegne graden av hårtap. Du vil bli spurt om din medisinske og familiens historie, som MBP er en arvelig tilstand. Hudleger bruker en spesiell forstørrelsesglass, kalt en densitometer å se på hodebunnen og hårsekkene og finne ut hvor mye folliklene har krympet.

Betraktninger

Finasteride brukes til å behandle forstørre prostata kjertler, har også en annen fordel: det fører til hårvekst ved å senke DHT nivåer. Stoffet selges under merkenavnene Propecia og Proscar. Du må ta dette stoffet i omtrent tre måneder før du merker ny hårvekst. Hvis du ikke opplever ny vekst etter et år med å ta stoffet, vil ytterligere bruk sannsynligvis ikke føre til hårvekst.
Minoxidil, selges under merkenavnet Rogaine, ble opprinnelig brukt til å behandle høyt blodtrykk og ble også observert å anspore hårvekst. Minoxidil krem ​​påføres problemområder daglig. Stoffet bremser håravfall og kan føre til vekst i skallet områder, men fungerer bare hvis den brukes daglig og ser ikke ut til å fungere ganske så vel som finasterid.
Flere typer kirurgi for mannlig hårtap er tilgjengelig. En hårtransplantasjon er den vanligste formen for kirurgi, og kan gi gode resultater hvis det utføres av en dyktig kirurg. Under en hårtransplantasjon, er strimler av sunne hårsekker fjernes fra baksiden av hodet og plassert på skallet områder. Fordi disse hårsekkene er resistente mot DHT, vil de vokse enda når den plasseres på et tidligere lede området. Denne operasjon er kostbar og krever at transplantasjon av flere follikler å gjøre en forskjell i utseende.
Skalp reduksjon gjør håravfall mindre synlige ved å fjerne løs hud og skyve områder med hår tettere sammen. Tissue ekspansjon kan være nødvendig før en skalp reduksjonen utføres. Små bobler plassert under hodebunnen blir gradvis oppblåst, forårsaker en del av huden til å løsne.

Effekter

Hårtap er mer enn et kosmetisk problem og påvirker yrkesvalg og mellommenneskelige relasjoner. For år, balding menn tydde til å skjule hårtap ved å bære en tupé eller gre den gjenværende håret over skallet flekk, verken som var estetisk tiltalende alternativer i mange tilfeller. Behandlingstilbud i dag tilbyr muligheten til å ta tak i problemet når det først begynner og er knapt merkbart. Behandling av hårtap på sitt tidligste stadium tilbyr den beste muligheten for å bremse eller stoppe håravfall.

Advarsel

Det er mange selskaper som tilbyr hårvekst behandlinger som bare ikke gjør det de lover. Den amerikanske Håravfall Association anbefaler at alle som vurderer en bestemt medisin, krem ​​eller prosedyre diskutere det med en lege først, og bare bruke produkter og medisiner som er godkjent av Federal Drug Administration.

Dreven hårtap hos kvinner

Dreven hårtap hos kvinner


Håravfall er ikke eksklusivt for eldre kvinner. Det kan skje med hvilken som helst kvinne, uansett alder. Alle mister hår på jevnlig basis, som ikke er noe å bekymre seg; men hvis du mister betydelige mengder, kan det være en underliggende faktor som forårsaker problemet.

Stress

Hvis du har vært gjennom en forferdelig ildprøve eller gjennomgått en større operasjon, kan dette føre til at håret til å falle ut. Traumatiske hendelser kan definitivt føre til hårtap, og tapet kan være betydelige. Få stress under kontroll, spise riktig og få sove. Med tiden skal håret tap opphøre og nytt hår bør komme tilbake igjen.

Alopecia

Den plutselige tap av de fleste, om ikke alle, av håret kan være grunn til en tilstand som kalles alopesi, som kan utløses av reumatoid artritt, lupus, thyroid sykdom, og, noen tror, ​​stress og trauma. Noen mennesker har unormalt i sitt immunforsvar som kan føre til autoimmunitet. I tilfelle av alopesi, blir immunsystemet på hårfolliklene og angriper dem, forårsaker håret til å falle ut. I noen tilfeller vokser håret tilbake og i andre tilfeller gjør det ikke.

Telogen effluvium

Telogen effluvium er en type alopecia som er forårsaket når hormonene blir forstyrret, enten gjennom svangerskap og fødsel eller fra å ta p-piller. Håravfall er ikke nødvendigvis permanent, selv om det kan være. Problemet løser vanligvis seg selv i løpet av noen få måneder etter at kvinnens østrogennivå få sortert ut. Hårvekst tilbake til normal og hårtap bør avta. Telogen effluvium kan også være forårsaket av metabolske (skjoldbruskkjertelen) lidelser eller stress.

Vitaminmangel

Det du er jern mangelfull (blodfattig), kan dette bidra til håravfall. Du trenger tilstrekkelige mengder av B-vitaminer i systemet til å gi næring til hår, negler og hud. Biotin er et B-vitamin som forebygger hårtap og tynning. Leger anbefaler å ta 3 mg om dagen, spesielt hvis du ikke får nok B-vitaminer via kosten. Matvarer som inneholder B-vitaminer er sopp, ølgjær, laks, gulrøtter, eggeplommer, belgfrukter, sardiner og blomkål. Biotin er nødvendig i systemet til å danne glukose og fettsyrer, som produserer energi.
Hvis du ikke har nok vitamin A i systemet, kan dette føre til hårtap, samt tørr hud og hår, ifølge Ezinearticles.com. Imidlertid kan for mye vitamin A resultere i ytterligere håravfall og andre medisinske problemer. Gulrøtter er rike på vitamin A. Ta kontakt med legen din før du tar kosttilskudd.

Hår Prosedyrer

Hvis du mister håret ditt, kan det være på grunn av over-prosessering. Bleking, farging, perming, føner, iført utvidelser og / eller avslappende håret ditt vil alle til slutt ta en toll på manke. Noen ganger er skaden begrenset til ødelagte og deler hår, men i en verre tilfelle, kan håret falle ut i betydelige mengder. Hvis du rutinemessig ha håret stramt trukket tilbake i en bolle, kan dette være vanskelig på håret. Ikke sove med håret trukket tilbake tett.

Det er i genene

Selv om du er en kvinne, kan det være at du er forutbestemt til å miste håret på grunn av testosteron følsomhet. Det kan være i din genetiske kode. Det er produkter på markedet som er spesifikke for kvinner, for eksempel Rogaine, at bekjempe hårtap og skallethet.

Hva er den beste Hårtap Behandling for kvinner?

Hårtap rammer 60 prosent av menn; derimot, er bare 10 prosent av kvinnene rammet av denne genetiske tilstanden. Håravfall behandling for kvinner er lik menns hår tap behandlinger, men kvinner krever spesiell oppmerksomhet. Hvis du lider av hårtap, er det viktig å forstå hvorfor håret er falt ut, og hva kan gjøres for å erstatte hår som du har mistet. Det er flere hår tap behandlinger som er ideelle for kvinner som har tynt hår.

Typer

Interne medisiner, for eksempel piller, er sjelden foreskrevet for kvinner med mindre deres lege kan offisielt oppmerksom på deres hårtap skyldes overdreven androgener i kroppen sin. Ifølge den amerikanske Håravfall Association, aktuelle behandlinger, som for eksempel Minoxidil 2 prosent, påføres direkte på hodebunnen, resulterte med 19 prosent av kvinnene som viser tegn på moderat gjenvekst mens 40 prosent viste minimale tegn til vekst.

Cimetidin, eller Tagamet, brukes normalt for gastrointestinale sår, men denne medisinen er også brukt som en antiandrogenic, som fremmer Etterveksten innenfor kvinner. Denne medisinen blokker DHT (dehydrotestosterone), som er den kjemiske som forhindrer hårvekst og fører skallet.

Cyproteronacetat, også kjent som Diane 50 og Diane 35, er en p-pille som også brukes til å behandle androgenetic alopecia i kvinner. Denne behandlingen krever løpende bruk for å stimulere Etterveksten, og resultatene blir sett innen 12 måneder aktiv bruk.

Time Frame

Behandling for hårtap kan vise resultater så tidlig som to måneder. For de fleste aktuelle behandlinger, kremer eller sjampo, kan resultatene ta opptil åtte måneder før noen positive tegn vise. Interne medisiner, for eksempel Propecia eller andre behandlinger, viser positive tegn til Etterveksten innen 4 måneder. I gjennomsnitt vil håravfall bli redusert etter 6 måneders aktiv behandling hos kvinner.

Fordeler

Mange Hårtap behandlinger for kvinner er medisiner som behandler andre symptomer i tillegg. Aldactone brukes hovedsakelig til å behandle høyt blodtrykk samt redusere mengden av væske i kroppen. Denne behandlingen benytter også dens evne til å stanse binding av DHT til hårsekkene, noe som fører til hårtap.

Forebygging / løsning

Starter behandlingen så snart som mulig er viktig å holde håret tett og for å hindre permanent håravfall. Androgenetic alopecia er den viktigste årsaken til hårtap hos kvinner, og jo lenger behandling unngås, skade på hårsekkene vil bli mer alvorlig. Fortsatt behandling vil hindre androgener fra gjenoppstå i hodebunnen; kan imidlertid androgener på kjør follikler i perioder uten behandling, som vil begynne håravfall syklusen igjen.

Advarsel

Innhenting av en riktig diagnose før du starter noen hår tap behandling vil hindre negative bivirkninger oppstår under behandling. Kvinner krever spesiell oppmerksomhet om hårtap, så over-the-counter behandlinger bør først diskuteres med legen din. Opprettholde de riktige mengder av mineraler og vitaminer i kroppen din er viktig for helsen din dersom legen foreskriver antiandrogen behandlinger.

Hvordan lage en Herbal Hair Tonic å redusere hårtap

Hvordan lage en Herbal Hair Tonic å redusere hårtap


Denne tonic vil redusere oppbygging av DHT i hodebunnen, den ledende årsaken til mannlig skallethet, og hårtap hos kvinner med skjoldbrusk lidelser. Den oppfordrer også ny hårvekst.

Hvordan lage en Herbal Hair Tonic å redusere hårtap

•  Ta alle urter (i tørket form) og plassere dem i et stykke cheesecloth eller lignende stoff. Kontroller at det er nok plass til urter for å puste. Knyt toppen av stoffet med en streng eller vri slips.
(Du vil ønske å bruke ca 1/2 ts. Nettle, 1/4 ts alle andre urter.) The Lavender eller peppermynte er lagt for å gjøre tonic lukte bedre. Hvis du liker ingen av disse, kan du også prøve nellik, kanel eller ingefær.

•  Plasser posen av urter inne i en norgesglass og fyll 2/3 fulle med kokende vann. Tillat å bratte minst 30 minutter, og å klemme posen for å frigjøre mer av urte oljer. Gjenta prosessen med samme urt posen i en andre krukke.

•  Hell tonic frem og tilbake mellom glassene for å få en jevn batch. Fyll den gjenværende plassen med varmt vann. Cap krukker og oppbevar i kjøleskapet til det skal brukes.

Ved behov, hell ca 1 kopp tonic i en klemme flaske. En renset sennep flaske er god for dette. Tillat å komme til romtemperatur.

Klem tonic på tørt hår sakte, gni inn i hodebunnen. Sørg for å få hele hodebunnen. Klem eventuelle gjenværende tonic inn i håret, haug på toppen av hodet (hvis den er lang), og lar stå i 10 minutter.

Legg varmt vann og sjampo som vanlig. Hvis du bruker balsam, ikke tilstanden røttene mens du bruker denne tonic. Skyll med kaldt vann.

Hint

  • Bruk en dusjhette mens du lar tonic satt for å forhindre drypping.
  • Tonic vil holde i kjøleskapet i ca 2 uker og bør brukes om to ganger i uken.
  • Hvis du er en kvinne som lider av hårtap fra skjoldbrusk lidelse, legger Bukkehornkløver frø til tonic. Den naturlige østrogen er fordelaktig.
  • Ikke vask håret med varmt vann, bruk orm eller kaldt vann. Varmt vann åpner porene og gjør håret falle ut mer.
  • Ta kapsler av nesle blad og så Palmetto kan bidra til å bekjempe hårtap fra innsiden, mens tonic arbeider utenfra. Kvinner kan være lurt å ta bukkehornkløver kapsler også.

Hvordan å tykne hår med Organin Hårtap Behandling

Hvordan å tykne hår med Organin Hårtap Behandling


Organin hår tap behandling er en naturlig hår tap rettsmiddel, som umiddelbart eliminerer utseendet tynt hår og skallethet. Organin fungerer like godt for menn og kvinner, og er svært enkel å bruke. Her er hvordan å tykne håret med Organin hår tap behandling.

Hvordan å tykne hår med Organin Hårtap Behandling

•  Først må du vaske og tørke håret for å få det optimale jevning resultater. Organin Hårtap behandling som fungerer best i hår som er rent fordi overflødig olje og rester kan hindre at det fester seg til håret riktig.

Neste, fikse håret slik at du normalt ville gjøre det. Hvis du bruker noen hår jevning gels eller kremer, er nå et godt tidspunkt å sette dem i, men ikke overdriv.

•  Strø Organin over balding eller thinning områder veldig lett og sakte. Gjør dette til du ikke kan se hodebunnen lenger.

Etter dette, bruk fingrene og undersiden av hånden til forsiktig klappe Organin lenger ned i hodebunnen. Dette hjelper det feste til eksisterende hår og skape en naturlig look.

Topp det hele med noe å holde håret på plass. Dette kan være en fast hårspray eller hår tåke. Nå er du ferdig med å bruke Organin hår tap behandling, og på vei til tykkere, fyldigere hår.

Årsaker til Hårtap hos kvinner

Fra arvelige lidelser til dårlig ernæring, er det mange årsaker til at kvinner skal oppleve hårtap på et tidspunkt i livet. Med håret være en viktig del i et utstillingsvindu personlige stil, de fleste kvinner stress når de begynner å oppleve hårtap. Heldigvis er de fleste årsaker til hårtap er midlertidig og kan bli reversert. Noen, derimot, kan gi varige skader.

Dårlig ernæring

Med kjepphest dietter er populære, en av de vanligste årsakene til tap av hår hos kvinner skyldes ernæringsmessige mangler. Dårlig næring, slik som utilstrekkelig protein og jern, er en betydelig faktor for å kvinnelig hårtap. Fad dietter sterkt begrensende bestemte matvaregrupper, inkludert jernrike matvarer som lever, magert rødt kjøtt, bønner og jern-forsterkede hele korn, low-carb dietter, og konsekvent ikke konsumere nok protein fra animalske produkter eller soyaprodukter kan alle bidra til hårtap .

Medisiner

Visse medisiner som de som brukes til å behandle leddgikt, depresjon, gikt, høyt blodtrykk og hjertesykdom er også ofte forbundet med hårtap. I noen kvinner, kan man bivirkning av p-piller være hårtap. Sørg for å sjekke din fødsel-kontroller bivirkning advarsler for å se om hårtap er vanlig.

Dreven hår behandlinger

Kjemikalier i døende, bleking, farging, utheving, perming og missfarging, når misbrukt, kan føre til at håret til å bli skadet og brekke. Avstå fra å bruke disse typer kjemikalier vil tillate skadet hår for å styrke.

Telogen effluvium

Forårsaket av en endring i den normale hår syklusen, skjer denne type av forbigående hårtap fra en følelsesmessig eller fysisk sjokk til systemet. Dette sjokk tidlig skyver roten inn i en hviletilstand, men innen et par måneder vil det bli aktiv igjen.

Traction Alopecia

Overdrevent styling hår eller trekke håret for hardt kan føre til ødelagte røtter. Hvis stoppes før det er permanent arrdannelse i hodebunnen, vil håret vanligvis vokser tilbake som normalt. Denne typen hårtap skyldes ikke noen form for mangel, men utilstrekkelig personlig vedlikehold som ofte trekke håret opp i trange band.

Cicatricial (arrdannelse) Alopecia

Når betennelsen skader og arr hårsekkene, hindre håret i å vokse, oppstår permanent hårtap. Mens den spesifikke betennelse avtrekkeren ikke er kjent, er denne tilstanden sett i flere hudsykdommer som lichen planus.

Andre årsaker til Håravfall

Et par andre grunner for en kvinne å oppleve hårtap er en skalp infeksjon, hormonelle forandringer eller ubalanser, eller visse sykdommer som diabetes eller lupus. Hormonelle endringer eller ubalanser kan skyldes graviditet, overgangsalder, avvikling p-piller eller fra en overaktiv eller underactive skjoldbruskkjertelen.

Kvinners kosttilskudd for hårtap

En viss mengde håravfall er normal, som strekker seg fra 50 til 100 tråder om dagen, men noen ganger mer overdreven hårtap er til stede. For kvinner, hvis håravfall er mild, kosttilskudd er en et godt første skritt i trygt å forbedre tilstanden til håret ditt.

Urte kosttilskudd

Ginkgo biloba øker blodtilførselen til hodebunnen, noe som kan forbedre hårvekst. Kosttilskudd som inneholder tare legge jod i kroppen din, som hjelpemidler i produksjonen av skjoldbrusk hormoner, også bidrar til å forbedre veksten av hår.

Multivitaminer

Hvis du ikke spiser en godt balansert kosthold, kan du bli blodfattig eller har en proteinmangel, som begge kan føre til hårtap. Benytt en multivitamintablett som inneholder vitamin A, B (inkludert B12, B6 og biotin), D og E, sink og jern for å redusere sjansen for fortsatt hårtap.

Andre kosttilskudd

Supplere din diett med aminosyrer, fiskeolje og folsyre. Disse næringsstoffene kan bidra til å øke immunforsvaret og bidra til å øke hårvekst.

Betraktninger

Ikke forvent å se en stor forskjell i løpet av noen få dager med start kosttilskudd. Det tar vanligvis 2 til 3 måneder før kosttilskudd forbedre hårets tilstand.

Advarsel

Sjekk med legen din før du starter noen supplement diett. Også, mens vitaminer virke ufarlig, tar for mye kan føre til alvorlige helsemessige fakta.

Interessant faktum

Mens for lite vitamin A (mindre enn 5000 IE) kan føre til hårtap, kan for mye vitamin A (25.000 IU) være giftig og føre til hårtap. Moderasjon er nøkkelen til en sunn kropp og sunt hår.

Produkter for å hjelpe kvinner med Hårtap

Hårtap kan være et resultat av genetikk, sykdom eller medikamenter benyttet for å behandle tilstander slik som kreft. Produkter tilgjengelig over disk eller ved resept er tilgjengelige for å fremme veksten av nye hår eller forsinke hårtap. Kvinner vurderer å bruke produkter for å forhindre håravfall bør først konsultere en lege, som enkelte produkter er ikke
anbefales for kvinner i fertil alder.

Minoxidil

Minoxidil (Rogaine for kvinner) er en over disk skum som er gnidd inn i hodebunnen for å vokse nytt hår og redusere hårtap.

Anthralin

Anthralin (Dritho-skalp) er en salve gnidd inn og deretter vaskes av, og kan stimulere nye håret til å vokse etter 12 eller flere ukers bruk.

Kortikosteroider

Kortison injeksjoner eller kortikosteroid piller kan være foreskrevet av lege, og kan resultere i hårvekst innen fire uker etter behandlingsstart.

Hår plugger

Hår plugger kan være laget av ekte eller kunstig hår og er implantert inn i hodebunnen for å gli inn i eksisterende hår.

Bivirkninger

Bivirkninger av hår vekst produkter inkluderer kløe og irritasjon i hodebunnen, og nytt hår kan være finere eller tynnere enn eksisterende hår.

Alternative behandlinger

Parykker og andre typer hår stykker er produkter tilgjengelig for kvinner som har opplevd fullstendig hårtap på grunn av kjemoterapi eller delvis hårtap av andre årsaker.

Advarsel

Ifølge Mayo Clinic, bør kvinner ikke bruke eller engang røre finasterid (Propecia) som er et hår produkt laget for menn på grunn av risikoen for alvorlige svangerskapskomplikasjoner.

Hårtap Løsninger for kvinner

Fra sterke reseptbelagte medisiner til mild over-the-counter kosttilskudd, er det flere måter å bekjempe hårtap hos kvinner. Mange av de virkemidlene var opprinnelig ment for menn, og var ikke selv utviklet for å bekjempe håravfall, men fungere på noen pasienter bemerkelsesverdig. Hårtransplantasjon er et alternativ, men bør kun vurderes etter at alle andre muligheter er oppbrukt.

Diagnose

Det første trinnet er å være riktig diagnostisert for hårtap. En hudlege er et bra sted å starte.

Minoxidil

Minoxidil (Rogaine) er den vanligste løsningen for hårtap hos kvinner. Den kan brukes på menns styrke for effektivitet. Minoxidil kan forårsake irritasjon, kløe og tørrhet, som kan avhjelpes ved at legen din tilpasse din resept.

Propecia og Proscar

Enzymblokkere Propecia (1 mg) og Proscar (5 mg) også kan brukes til å bekjempe håravfall hos kvinner. Stoffet ble opprinnelig brukt for prostata sykdom og hårtap for menn. Gravide kvinner bør ikke bruke den.

Aldactone

Den vanndrivende og testosteron hemmer Aldactone (spironolakton) er en annen kraftig middel, men kan føre til ømme bryster. Det fungerer ved å målrette enzym reseptorer i hårsekken.

Andre rettsmidler

Over-the-counter rettsmidler, mange som inneholder sink og biotin, er også tilgjengelig for kvinner som prøver å bekjempe hårtap. Hårtransplantasjon er tilgjengelige, og leger anbefaler å bruke dette midlet som en siste utvei.