Digidexo.com

Hvordan kan jeg fikse Supinasjon?

Hvordan kan jeg fikse Supinasjon?


Supinasjon oppstår når foten vendinger utover, beveger seg nedover og beveger seg mot kroppens midtlinje. Det er en del av en normal gangart, men overdreven supinasjon kan føre til senebetennelse og andre problemer. "Pasienter med over-supinasjon har ofte en høyere forekomst av foten og leggen stress frakturer, samt leddgikt endringer i ankel, kne, hofte og lav rygg," sier Dr. Erin Ducat, en bord-sertifisert kiropraktisk idrettslege. "Teknisk sett kan du ikke fikse supinasjon," legger hun til, men det finnes måter å minimere dens virkninger.

Bruksanvisning

•  Bruk skreddersydde, semi-rigid fot orthotics utformet for å støtte høyere bue og redusere kraften overføres til beinet og underkroppen når han går. Semi-rigid orthotics har lag av mykt materiale, med mer stive materialer som gir forsterkning. Skreddersydde orthotics er laget med en støpt (inntrykk) av foten din, eller en datamaskin gangart-analyse, for å gi en sko innsats som hjelper balanse bestemt biomekaniske fotproblemer.

Motta vanlige kiropraktisk justering. "Kiropraktisk manipulasjon av foten og ankelen kan maksimere felles fleksibilitet og bidra til bedre utvalg av bevegelse," sier Ducat. Siden supinasjon er delvis på grunn av en mangel på bestemte bevegelse gjennom ankel og fot leddene, er det viktig å få så mye bevegelse som mulig for å redusere virkningene av de degenerative supinasjon på ankel, legg og hofte.

Velg sko med pute og god bue støtte hvis du over-supinate. Noen individer feilaktig tror overdreven slitasje på den ytre kanten av skoen indikerer supinasjon. Ducat korrigerer at misbelief og sa: "Vanligvis slitasje på ytterkanten indikerer ekstern hip rotasjon, ikke supinasjon."

Øke condition av "core" og underkroppen for å minimere skader. Kjernen refererer til musklene i stammen, inkludert magen, pelvis og nedre del av ryggen.

Unngå aktiviteter som kan forverre tilstanden, slik som hyppig gang på betong, barbeint løping og iført høye hæler.