Digidexo.com

Helsemessige fordeler Vs. Advarsler fra Coconut Oil

Helsemessige fordeler Vs.  Advarsler fra Coconut Oil


Det er noen debatt om sunnhet av kokosolje og om hvilke typer fett som finnes i denne oljen er farlig eller sunt.

Mettet fett

Kokosolje inneholder 92 prosent mettet fett, den farligste typen fett i kosten og hva slags knyttet til hjertesykdom, ifølge American Heart Association. Imidlertid er mettet fett i kokosolje laget av middels kjede triglycerider (MCT), som forfatterne av denne olje si er lettere på kroppen.

Laurin Syrer

Laurin syrer, en sykdom-bekjempelse forbindelse som kan også lavere dårlige kolesterolet samtidig øke gode kolesterolet, er utbredt i kokosolje.

Hydrogene

Det er en forskjell mellom kokosolje og delvis hydrogenert kokosnøttolje, som finnes i mange forhåndspakkede matvarer. Hydrogene forårsaker farlige trans-fett å danne, så denne type kokosolje er alltid anses usunn.

Høy Smoke Point

Kokosolje har en av de høyeste røyk poeng av noe matolje, som betyr at det ikke vil brenne over høy varme. Fyringsolje for varm er antatt å produsere giftige kjemikalier som kan skade helsen, noe som gjør kokosolje muligens sikrere enn oljer med lav røykpunkter.

Advarsel

Leger, forskere og organisasjoner på begge sider av denne saken er enig noe olje kan være usunn hvis det brukes i overkant.