Digidexo.com

Hvordan koble opp en sykkel trailer for Kids

Hvordan koble opp en sykkel trailer for Kids


En sykkel trailer er en trygg og pålitelig måte å ta dine små barn med på en sykkeltur, forutsatt at du setter opp hver del av utstyret riktig. Annet enn en skiftenøkkel, skal alt utstyr som trengs for å sette opp tilhengeren trygt gis i din sykkel trailer pakken. Når vognen er montert, må du huske å sjekke alle festene før hver tur for å sikre integriteten av tilhengeren opprettholdes.

Hvordan koble opp en sykkel trailer for Kids

•  Fjern alle deler fra originalemballasjen, og redegjøre for hver brikke som angitt på skiltene. Hvis du ikke har alle delene, sette hver brikke tilbake i pakken og gå tilbake til produsenten.

Legg alle delene på en flat arbeidsflate. Monter kalesjen rammen til sykkelhenger. Ha en partner løfte baldakin rammen opp. Skyv metallinnlegg gjennom rammen. Lås kalesjen på plass på snekkere i hvert hjørne. Deler skal klikke på plass. Test for stabilitet.

Legg baldakin over tilhengeren og sikre den. Formen av kalesjen vil samsvare med formen på tilhengeren når den legges i den riktige retning. Smekk hver knapp for å koble kalesjen og trailer.

Legg tilhengeren på sin side. Finn slepestangen på bunnen av tilhengeren. Løsne låsepinnen. Ta med tilhengerfeste fremover. Bytt ut låsepinnen. Tilhengerfestet er metallstangen som kobler tilhengeren til sykkelen din.

Løsne hjulsikkerhets spakene. Disse er plassert på baksiden, og på innsiden av hvert hjul.

Løsne sykkelen hub mutteren på bakhjulet med skiftenøkkel. Fjern hub mutter og skive helt.

•  Finn kategorien vaskemaskin som fulgte med tilhengeren. Skyv dette i stedet for hub mutter og skive.

8. Finn Coupler plate som fulgte med tilhengeren. Skyv dette over akselen. Den er formet for, og vil passe, bakakselen perfekt.

Sett sykkelen hub mutter og skive. Trekk til for hånd. Fullfør stramme med skiftenøkkel.

Sett inn tilhengerfestet inn i det store hullet på koblingen plate. Fest pinnen på tilhengerfeste. Sjekk alle deler for stabilitet.

Hint

  • Dersom din sykkel trailer kom med en sikkerhets flagg til å feste inn i toppen av tilhengeren, alltid ri med sikkerhets flagget på plass. Dette vil varsle biler til tilhengeren.
  • Unge ryttere må alltid ha på seg sikkerhetsbeltene, mens i traileren.
  • Les vekt, høyde og alder begrensninger for ryttere i din sykkel trailer håndboken.
  • Ikke bruk generiske sykkel trailer instruksjoner i stedet for instruksjonene skrevet spesielt for tilhengeren. Ringe produsenten for en ny kopi av instruksjoner hvis du har mistet dem.