Digidexo.com

reed olje

Hvordan bruke Reed Oil Infuser

Hvordan bruke Reed Oil Infuser


Reed olje infusers distribuere duft i en attraktiv måte, og mange mennesker liker å bruke dem, heller enn lys som kan røyke eller brenne fingrene. Reed pinner kan variere i størrelse og bredde. Essensielle oljeblandinger i dekorative eller klare glass apotekerflasker tjene som kilde av duften. Lær hvordan du åpner og bruker et rør olje infuser sett å få den beste duften mulig.

Bruksanvisning

•  Plasser en coaster på bordplaten.

Sett flaske duftende olje på dalbane. Fjern tetningen på oljekannen.

Plasser sivet inne i oljekrukke. La sivet i glasset for en time.

Plukk sivet opp og ut av glasset. Snu dem rundt og plassere den tørre enden i oljen.

Tips og advarsler

 • Vend sivet innimellom for å friske duften.
 • Reed brygge oljer er brannfarlig, så hold dem unna åpen flamme.
 • Hold olje infuser satt bort fra barna.

Hvordan bruke Aroma Diffuser Reeds

Hvordan bruke Aroma Diffuser Reeds


Ifølge Holistic Health News, reed ventiler gi sikker, langvarig aroma i alle rom. Sivet virke som en veke trekke de eteriske oljer fra en flaske eller vase, slik at de oljer for å fordampe eller diffundere inn i luften. Styrken aroma er avhengig av antallet av siv som benyttes og typen av essensiell olje. Ulike essensielle oljer fordamper ved ulike priser, så det er viktig å eksperimentere med ulike dufter å finne en som passer dine behov. Reed ventiler kan vare to-tre måneder med lite vedlikehold.

Bruksanvisning

Hvordan lage og bruke en Reed Aroma Diffuser

Velg et lite glass flaske eller vase å holde olje og siv. Ikke bruk plast eller metallbeholdere fordi oljen vil reagere med overflaten og føre til korrosjon, eller endre duften av oljen. Lyseffekter den kjemiske sammensetning av essensielle oljer, så mørkere containere fungerer bedre enn klare og / eller fargeløse beholdere.

•  Legg jojobaolje og 50 dråper av den essensielle oljen til beholderen.

Dekk beholderen og snu flere ganger for å blande oljen. Hvis du velger en beholder som ikke kom med en cap, dekke åpningen med plastfolie og holder tett.

Plasser diffuser siv inn i flasken. Minst tre inches av siv bør holde seg over beholderen åpningen. Jo flere siv du plasserer i flasken, jo sterkere duft være. Legge til eller fjerne siv for å justere styrken på lukten.

Plasser ferdig diffuser i et godt ventilert område. Ikke plasser diffuser i et hjørne eller i en bokhylle, siden luftstrømmen vil være begrenset. En hall bord, salongbord eller kjøkkenbenken er ideelle.

6 Vent to eller tre dager før oljen tilstrekkelig gjennomsyre sivet og begynne å spre duft i rommet.

Flip diffuser siv hver uke for å oppdatere duft i rommet. Dette oppmuntrer oljen til å reise frem og tilbake langs siv.

Tips og advarsler

 • Hvis oljen ikke vises å være transporterende opp siv, kan det være for tykk. Legg en halv teskje av salver alkohol til beholderen og bland.

Hvordan bli kvitt en blokkert olje Duct for et hår på haken min

Hvordan bli kvitt en blokkert olje Duct for et hår på haken min


Ansiktene våre har millioner av små olje kanaler som hjelper næring til huden og holde den føyelige. Når en oljekanal blir tett eller blokkert, kan det føre til en betent lyte som er mer kjent som en zit eller en kvise. Når en blokkert olje duct skjer for å være i umiddelbar nærhet av en hårsekken, kan det føre til ytterligere irritasjon, særlig hos menn som har ansiktshår er mer grov. Bli kvitt en blokkert olje duct på ansiktet ditt tar litt tålmodighet og konsekvent omsorg, men du bør være i stand til å klare det opp innen en uke.

Hvordan bli kvitt en blokkert olje Duct for et hår på haken min

•  Vask ansiktet grundig med en mild rensemelk som er olje gratis. Ikke skrubb huden kraftig ved å unngå å irritere området ytterligere. Tørk huden med et håndkle.

Påfør en skavank krem eller gel som inneholder salisylsyre til den blokkerte oljekanalen ved hjelp av en ren finger. Salisylsyre vil hjelpe tørke opp olje for å fjerne tilstoppet kanalen.

Avstå fra å forsøke å "pop" eller klem lyte, da dette kan gjøre det verre i form av ekstra infeksjon så vel som irriterende og muligens arrdannelse området. Klipp neglene korte hvis du finner du er fristet til å plukke på lyte. Jo mer du la den være alene, jo raskere vil det gro.

Gjenta denne prosessen hver morgen og kveld fram til den blokkerte oljekanalen er ryddet opp.

Hint

 • En vanlig hudpleie rensing regime er viktig hvis du ønsker å unngå ansikts blemishes.
 • Hvis irritasjonen øker eller forblir uendret etter en uke, ta kontakt med hudlege.

Vegetabilsk & olje Nyre Stone Cure

Vegetabilsk & olje Nyre Stone Cure


Nyrestein er en vanlig urinveislidelse. Ifølge University of Maryland Medical Center, dårlige kostvaner er en primær årsak til nyrestein formasjon. Mer enn 240.000 amerikanere lider av nyrestein på grunn av inntak av høy-kalsium diett. Feil livsstil kombinert med uregelmessige matvaner, spise fastfood, forbruk av magert kjøtt, en hektisk livsstil og mangel på daglig mosjon forårsake nyrestein. Symptomene inkluderer magesmerter, feber, kvalme og oppkast.

Kost Therapy

Mer enn 85 prosent av nyrestein lider passere sine nyrestein gjennom urinering i løpet av de første 72 timene. Du må gå til legen din dersom symptomene dine vedvarer og øke. Nyrestein kan kureres med medisiner og kirurgi, men et hjem rette er å endre kostholdet. Start med å analysere hva du spiser. Lag en diett plan og hold deg til den. Spis fiberrike grønne grønnsaker som bønner, selleri og alle bladgrønnsaker aksepterer spinat. Selleri har den ernæringsmessige styrke til å bryte kalsium forbindelser, og dermed hindre dannelsen av nyrestein i nyrer eller galleblæren. Reduser forbruket av spinat, blomkål og brokkoli. Spis minst tre til fem porsjoner med grønne bladgrønnsaker i sin rå tilstand hver dag. En annen grønnsak som bør danne en viktig del av den nye kosten er reddik blader. Du må suge reddik bladene i vann og spise dem to ganger om dagen. Du trenger å spise rot grønnsak som poteter og yams på jevnlig basis. Disse grønnsakene kan også bli fortært i risretter og salater.

Antioksidanter

Konsumere friske tomater og gulrøtter hver dag. Den tidligere er antioksidanter, som hindrer oppsamling av urinsyre og kalsium i et område i nyrene. I tillegg er magnesium-rike næringsmidler gir viktige proteiner og vitaminer for å bygge indre motstand. Dette vegetabilsk kosthold bidrar også til å jevne blodstrøm i fordøyelses og urinveiene.

Matolje

Endre matlaging medium. Bytte til en ren og lett vegetabilsk olje eller olivenolje. Drikking frisk sitronsaft, 2 oz. blandet i 2 oz. av virgin olivenolje, reduserer symptomer på nyrestein. Konsumere blandingen daglig med et glass vann.

Hvordan å miste vekt med kokos olje

Hvordan å miste vekt med kokos olje


Mange dieters og ernæringseksperter er å snu til kokosolje for sine utrolige fordeler. Mange ønsker å gå ned i vekt med kokosolje, og andre bare vil ha de nærings helsemessige fordeler av de essensielle fettsyrene som finnes i kokosolje. Kokosolje er en utmerket olje, og kan brukes i baking, koking og sautéing. Mange spiser også kokosolje rå som et supplement, og tilsett kokosolje til smoothies, shakes og andre drikker. Les videre for å lære hvordan å miste vekt med kokos olje.

Hvordan å miste vekt med kokos olje

Forskningskokosolje og lese om dens forbindelse til vekttap. Kroppen forbrenner kokosolje i stedet for å lagre den, slik at det gir deg energi heller enn å gjøre deg fetere. Les boken "Know Your Fats" av Mary G. Enig å lære om de beste fett til kostholdet ditt, inkludert kokosolje.

Finn ut hvor mye kokosolje du bør spise daglig, avhengig av dine personlige behov og smak til oljen. Diskuter dette med din ernæringsfysiolog eller naturopathic lege hvis du har en for konsultasjon. Pass på at du har et balansert kosthold og en sunn plan.

Ta en spiseskje rå extra virgin kokosolje i morgen for å øke stoffskiftet hele dagen.

Bruk kokosolje til å smøre Loaf panner, kake kokekar, cookie ark og gryteretter når du bake. Kokosolje er fast ved romtemperatur og gjør en stor forkortelse erstatning - det er mye mer næringsrik enn delvis hydrogenerte vegetabilske oljer.

Bland rå kokos olje inn dine shakes og smoothies, som du kan gjøre ut av yoghurt og frukt for en sunn drink eller et måltid erstatning.

Bruk kokosolje i stedet for smør som pålegg på brød og i dine bakevarer.

Patchouli Olje bivirkninger

Patchouli olje tilbyr en rekke bemerkelsesverdige fordeler. Den brukes i aromaterapi, massasje, parfyme og alternativ medisin, og er mest verdsatt som en stemning løfteren. Som med de fleste aromaterapi, negative bivirkninger er vanligvis begrenset og mild. Men personer med sensitiv hud eller en historie med overfølsomhet for aromaterapi bør være forsiktige i sin bruk av Patchouli olje. Det kan være en ekstrem middel og forårsake døsighet, og bør derfor ikke brukes når årvåkenhet er nødvendig.

Om Patchouli Oil

Patchouli olje er en besynderlig parfymert essensielle oljen stammer fra en busk hjemme i Sørøst-Asia, spesielt India. Det toppet seg i popularitet som en røkelse og parfyme i løpet av seksti-og syttitallet i USA, men ble brukt som en møll frastøtende på indiske stoffer som sendes rundt om i verden så tidlig som på 1800-tallet. For mange, duft av patchouli har en slags uuttalt mystisk kvalitet stemningsfull av mysterier og rikdom av Orienten. Noen finner duften altfor uvanlig eller bitter.

Medisinske fordeler

Magesmerter, samt oppkast, diaré og tap av matlyst, kan lindres ved Patchouli olje. Det kan redusere væskeansamlinger i forbindelse med menstruasjon. Patchouli kan anvendes som en deodorant, antiseptisk og helbredelse salve for tørr hud. Noen kvinner hevder at det har lettet cellulitter og mange har funnet det å være en effektiv antidepressant.

Aromaterapi Fordeler

Patchouli olje aldre godt og er lett blandet med andre oljer, noe som gjør det en ofte brukt base for aromaterapi blander og parfymer. Aromaterapi entusiaster prise Patchouli olje for sin evne til å samtidig stimulere og slappe kroppen. Ved innånding, er dens duft antas å frigjøre destruktive energi fra systemet, lindre stress og angst og erstatte negativitet med klarhet i sinnet.

Huden fordeler

Olje Patchouli gjør en utmerket massasjeolje for sine aromatherapeutic egenskaper, så vel som for dens fordeler som en topisk påføring hud. Patchouli olje er en effektiv fuktighetskrem og har vært kjent for å lette en rekke hudsykdommer som eksem, kviser og eksem. Det reduserer synligheten av arr og fine rynker, og kan også være nyttig mot flass og andre skalp forhold.

Forsiktighetsregler og Betraktninger

Bortsett fra sin uvanlig duft, er den primære klage mot Patchouli olje at det kan handle på kroppen som et beroligende middel når for mye blir brukt. En stor dose av oljen ikke lenger vil ha en stimulerende virkning på kroppen, og forårsaker ekstrem avslapning og døsighet i stedet. Som med alle aktuell behandling, bør Patchouli olje bli testet på en liten flekk på huden for uvanlige bivirkninger før faktisk bruk. Noen mennesker er mer sensitive enn andre for virkningene av aromaterapi generelt, og kan kreve moderasjon i bruk av aromaterapi olje. Vær alltid forsiktig. Alvorlige negative reaksjoner på Patchouli olje er sjeldne, imidlertid, og mange har hatt stor nytte av regelmessig bruk.

Jatropha olje Spesifikasjoner

Jatropha olje Spesifikasjoner


Jatropha curcas er en tørke-resistent lite tre, hovedsakelig dyrket i tropiske og subtropiske områder av verden. Den vokser opp til fem meter høye og lever i ca 50 år. Grenene inneholder lateks, en melkeaktig stoff som stivner når de utsettes for luft. Frøene er omtrent på størrelse med golfballer og produsere en relativt høy avkastning av gulaktig væske, som ligner på palmeolje som kan gjøres om til biodiesel. Bladene er glatt og 10 cm til 15 cm i lengde og bredde.

Jatropha som en kilde til Biodiesel

Jatropha er et lovende kilde for biodiesel og mange land har begynt å utvikle program for å produsere det i stor skala. India, som er verdens sjette største nettoimportør av olje i verden, investerer mer enn 300 millioner dollar hvert år i biodiesel forskning. I 2003, basert på lovende forskning, ble den indiske regjeringen interessert i å vokse jatropha trær som en kilde til biodiesel. Det subsidiert et program for å etablere jatropha plantasjer på 27 millioner hektar av ødemark. Andre land, inkludert Sør-Kina, Thailand, Zimbabwe, Brasil, Singapore og Filippinene raskt fulgt etter.

Det ble snart oppdaget imidlertid at mens jatropha kan vokse i alle jord, må den fruktbare, godt overrislet jord for å produsere avlinger tilstrekkelige for storskala bruk. For å utvinne oljen av jatropha i industriell skala, dyrkingsmetoder må forbedres. Pågående forskning er gjennomført for å øke avkastningen. En San Diego oppstart selskap, SG Biodrivstoff, mener det er på vei til firedobling jatropha olje avkastning.

Jatropha som en Hedge

Før etablering av plantasjer for biodiesel, jatropha mest vanlige bruken var som hekker eller levende gjerder. Plantet rundt verdifulle avlinger, jatropha hekker beskytte dem mot beitende dyr. De brukes også til å redusere grensetvister og gir skygge for planter som krever beskyttelse mot solen. De falt bladene brytes ned, og gir organisk gjødsel og samtidig forbedre meitemark aktivitet, som forbedrer den generelle kvaliteten på jordsmonnet. Røttene blir nær overflaten i en lateral retning, og dermed hindre at vind-og vannerosjon.

Jatropha som gjødsel og insektmiddel

Den trykkes frø kake fra jatropha treet, som er residuet fra oljeutvinning, er rik på nitrogen, fosfor og kalium, og inneholder mer gjødsel næringsstoffer enn kylling eller storfegjødsel. Det har også insekticid og molluskicid egenskaper, og kan redusere mengden av nematoder i jord

Jatropha medisinske egenskaper

Barken av jatropha treet inneholder tanniner brukes som astringents. Latex, ekstrahert fra barken, har antimikrobielle egenskaper mot Staphylococcus, Streptococcus, og E. coli. Latex er også en effektiv blodstillende for kutt og blåmerker på grunn av sin koagulasjon egenskaper. Den topiske anvendelse av rot pulver i form av pasta blir også brukt eksternt som et anti-inflammatorisk.

Olje kapsler og vekttap

Med hektisk tidsplaner, er det ikke alltid mulig å faktisk konsumere mat som gir oljer som fisk, kokosolje, linfrø og peppermynte oljer. Så disse oljer er ekstrahert og laget i form av kapsler eller kosttilskudd. Noen av disse olje kapsler bidrar i vekttap.

Fiskeoljekapsler

Ifølge en studie ved University of Georgia, publisert i Journal of Nutrition, inneholder fiskeolje DHA som hemmer veksten av pre-fettceller i fettcellene. De dreper de pre-fettceller i prosessen. De fiskeoljekapsler er derfor brukt i vekttap programmer, sammen med riktig kosthold og mosjon.

Coconut Oil kapsler

Kokos olje kapsler er dannet av konsentrert kokosolje ekstrakt og brukes som kosttilskudd for å redusere vekten. Ifølge Organic Fakta, "[Kokosolje] inneholder korte og mellom fettsyrer som hjelper i å ta av overdreven vekt. Det er også lett å fordøye og det hjelper i sunn funksjon av skjoldbruskkjertelen og enzymsystemer. Videre, det øker kroppens stoffskifte ved å fjerne stress på bukspyttkjertelen, og dermed brenner mer energi og hjelpe overvektige og overvektige mennesker redusere sin vekt ".

Linfrøolje kapsler

Linfrøolje, et utdrag fra lin anlegget. er kjent for å ha store helsemessige fordeler. Den inneholder mange nyttige næringsstoffer som Omega-3 fettsyrer som bidrar til å regulere vekten. Det er dessuten rikt på fiber og gjør en person full lett. Det reduserer sultfølelse og hjelper også i absorpsjon av kalsium. Selv om det har en rekke helsemessige fordeler, videre studier må bekrefte de potensielle rolle i vekttap.

Peppermynteolje kapsler

Peppermynte hjelpemidler i vekttap programmer. Ifølge en studie utført av Dr. Alan Hirsch, "Peppermint utløser hjernen din satiety senter, den ventro-mediale kjernen av hypothalamus. Dette fører til en full følelse som tillater deg å spise mindre og være fornøyde".

Advarsel

Kosttilskudd som fiskeolje, kokosolje og linfrø olje kapsler må være under tilsyn av en lege. Dessuten, disse er kosttilskudd og ikke mirakel tonics. De kan hjelpe til i prosessen med vekttap kun når den kombineres med andre faktorer av diett og mosjon.

Hvordan å miste vekt med kokos og linfrøolje

Kokosolje og linfrø olje nyte popularitet som vekttap kosttilskudd. Begge oljer kan gi andre helsemessige fordeler også. Kokosolje er spesielt spioneringen for sunnere hud og hår, og linfrø for å fremme sunne kolesterolet. Arbeide disse kosttilskudd i din diett for vekttap krever noen know-how, og en vilje til å venne deg til deres smaker.

Hvordan å miste vekt med kokos og linfrøolje

•  Se etter virgin kokosolje på en vitamin butikk eller en helsekostbutikk. Du bør finne flasker med linfrøolje med lignans i nedkjølt delen av den samme butikken. Virgin kokosolje er kaldpresset, noe som betyr at viktige næringsstoffer blir ikke ødelagt. Tilsvarende er den beste kvalitet linfrøolje kaldpresset i tillegg. Hold linfrø olje nedkjølt til enhver tid, og ikke bruke det i matlaging, som oppvarming ødelegger sine gode egenskaper. Kokosolje kan oppbevares på et kjølig og tørt sted.

Ta den foreslåtte dose for kokosolje (1 ss. Daglig), ifølge Ingrid Kohlstadt, er MD Kokosolje ofte spises rett fra skjeen for skjoldbrusk-støtte, opp til 3 ss. daglig. Men for vekttap formål, er det best å erstatte den vanlige matolje med kokosolje, i stedet for å legge ekstra kokosolje til kosthold. Virgin kokosolje beholder den karakteristiske smaken av kokosnøtter, så det kan være lurt å starte med å sauteing mat med smaker som ikke kolliderer, for eksempel reker eller kylling. Når du er vant til smaken, prøve kokos olje med egg, biff, eller andre matvarer ikke vanligvis servert med kokossmak.

Ta den foreslåtte bruk for linfrøolje (også 1 ss. Daglig). Linfrøolje har en ideell forbrukes ved å blande inn yoghurt eller cottage cheese. Ifølge protokoller fra Johanna Budwig, Ph.D., de probiotiske proteiner i yoghurt eller cottage cheese la oljen bli vannløselig, noe som øker aktiveringen i kroppen. Selv de som liker nutty smaken av flaxseeds kan bli skremt av den fettete tekstur og sterk smak av kaldpresset olje blandet med cottage cheese. Fruktige yoghurt i ett med smaken, men teksturen ikke kan unngås. Men dette er den mest effektive måten å introdusere linfrø olje inn i kroppen, og de helsemessige fordelene er absolutt verdt den karakteristiske tekstur.

Arbeid oljer i kostholdet ditt gradvis, spesielt hvis du ikke allerede forbruker sunne oljer gjennom kosten eller kosttilskudd. Enten arbeid i en olje på en gang, eller begynne med halvparten av den foreslåtte bruk av begge oljer.

5-støtte vekttap innsats med trening og sunn mat valg. Både kokosolje og linfrø olje kan øke metthetsfølelse, slik at du kan naturligvis lyst til å spise mindre. En brasiliansk studie viser at over en 12-ukers periode, forbruker kokosolje i tillegg til sunt kosthold og mosjonsvaner fremmer tap av magefett. Det er ingen fast frist for å miste vekt med kokos og linfrø oljer, men som med alle kosttilskudd, gi prosessen litt tid til å jobbe --- tre måneder, gi eller ta, avhengig av din situasjon.

Hint

 • Linfrøolje er kjent for å øke metthetsfølelse, så ta dette rett før din største måltidet på dagen. Aldri kjøpe unrefrigerated linfrøolje, og ikke kjøpe olje uten lignans. Hvis du bare ikke kan tolerere smaken av linfrøolje, vurdere sliping flaxseeds over cottage cheese eller yoghurt.
 • Linfrø er en kilde til fytoøstrogener, og kan ha en østrogenlignende effekt på kroppen. For noen kvinner, er dette ønskelig; tar fytoøstrogener kan tilby støtte for symptomer på overgangsalder som hetetokter. Imidlertid er sikkerheten av slike kosttilskudd som heftig debattert som hormonbehandling for kvinner. Fytoøstrogener og østrogen har begge blitt koblet med økte samt redusert risiko for brystkreft. Hvis du er under en lege omsorg for noen relatert problem, diskutere med legen din alle kosttilskudd du ønsker å ta.

Linfrøolje og Vekttap

Ifølge WeightLossNutrition.org, inneholder linfrøolje Omega 3 og Omega 6, essensielle fettsyrer som hjelper kroppen å bryte ned mat og fordøye den. Linfrø olje kosttilskudd dietter som kanskje ikke har nok fettsyrer i det allerede.

Vekttap fordeler

Linfrøolje har vekttap fordeler på grunn av sine essensielle fettsyrer. Disse syrene hjelper til med fordøyelsen og øke våre kroppens energireserver, sier Verdens sunneste Foods hjemmeside.

Andre fordeler

Linfrøolje har mange helsemessige fordeler bortsett fra generell vekttap. Linfrø er en god kilde til fiber, og fiber er en viktig del av et sunt kosthold som reduserer risikoen for å utvikle visse typer kreft og hjertesykdommer.

Typer av linfrø

Snarere enn piller, noen mennesker blande hele eller malt flaxseeds i maten deres. Hele flaxseeds er funnet i dagligvarebutikk bulk binger og linfrø olje piller er funnet med vitaminer og andre kosttilskudd.

Hvor mye du skal ta

Den generelle anbefalt dose linfrøolje er 1000 mg om dagen, som vanligvis er beløpet i en kapsel.

Når du skal ta Linfrøolje

Linfrøolje bør tas på samme tid som de andre vitaminer. Du bør ta en pille hver dag med dine daglige vitaminer.

Hvordan behandle hypertensjon med linfrø olje

Linfrøolje var en kilde til fiber før folk begynte å bruke den til å gro. Rik på omega 3 fettsyrer som vi alle trenger for å beskytte våre celle mebranes, er det godt for hjertet, betennelse, forstoppelse og senke kolesterolet. Linfrøolje kan også brukes til å senke blodtrykket. Lær om fordelene med linfrø olje og hvordan den skal brukes til behandling av hypertensjon.

Hvordan behandle hypertensjon med linfrø olje

Hvordan behandle hypertensjon med linfrø olje

Nyere forskning viser at linfrøolje, som er tilgjengelig i flytende og kapselform, kan senke blodtrykket og holde hypertensjon under kontroll. Velg den formen som passer best for deg.

Ta tre spiseskjeer med linfrøolje hvis du velger flytende form. Hvis du foretrekker kapselform, les instruksjonene på flasken for dosering informasjon.

Linfrøolje kan brukes til matlaging i stedet for vegetabilsk olje, men den mister noen ernæringsmessig verdi ved eksponering for varme og lys, slik at dosen kan måtte justeres dersom du koker med det.

Linfrøolje kan blandes med mat og drikke.

Hint

 • Ved hjelp av linfrøolje i stedet for vegetabilsk olje i alle oppskriftene har en svært positiv effekt på blodtrykket.
 • Ikke bruk linfrøolje solgt for planting eller maling for alt annet enn det formålet det er ment.
 • Ikke kjøp mer linfrø olje enn du vil bruke i 2 uker. Den har kort holdbarhet og kan ødelegge.

Olje for å senke blodtrykket naturlig

Høyt blodtrykk rammer millioner av mennesker. Det er en medisinsk tilstand som hvis venstre ubehandlet, kan få dystre konsekvenser. Høyt blodtrykk kan føre til slag og hjerteinfarkt, og bør tas på alvor. Det finnes medisiner som kan være foreskrevet for å behandle høyt blodtrykk samt naturlige behandlinger og endringer i livsstil. En naturlig behandling er matolje. Det er visse matoljer som kan bidra til å redusere blodtrykket.

Olive Oil

Olivenolje har blitt funnet å signifikant redusere blodtrykket. Spesielle studier har vært gjort på grupper av mennesker med høyt blodtrykk å overvåke påvirker av olivenolje. Disse studiene har vist at olivenolje og dens egenskaper spille en betydelig rolle i å redusere blodtrykket. Olivenolje er sammensatt av monosaturated fettsyrer og polyfenoler. Polyfenoler er kjemiske stoffer som finnes i planter og er tenkt å inneholde antioksidanter egenskaper og tilby gode helsemessige fordeler enda sterkere enn vitaminer. De er også kjent for å bidra til å beskytte blodkar. Olivenolje har evnen til å redusere dårlig kolesterol, LDL, uten å forstyrre den gode kolesterol, HDL. Selv olivenolje har sine fordeler, er det noen hensyn å bruke olivenolje som et middel for å kontrollere blodtrykket. Olivenolje bør kjøpes i små mengder for å sikre at ubrukt oliven ikke sitte ute for lenge og ødelegge. Det bør også holdes ved lavere temperaturer, og ut av sollys, da disse to komponenter også øke sjansen for ødeleggelse. Det anbefales at du spiser ca to spiseskjeer olivenolje per dag for å få sin helsemessige fordeler.

Fiskeoljer

Fiskeoljer har lenge vært anerkjent som sunne oljer. De har en rekke helsemessige fordeler, med én stor fordel er at de bidrar til å redusere blodtrykket. Fiskeoljer er kjent som essensielle fettsyrer, noe som er oppdaget til naturlig redusere betennelse. Betennelse er en viktig problem knyttet til høyt blodtrykk. Arterier kan bli betent og har potensial til å miste sin elastisitet. Disse to problemer kombinert øke risikoen for høyt blodtrykk. Røde blodlegemer har også potensiale til å miste sin elastisitet, og skape problemer med inflammasjon, påvirke blodtrykket. Fiskeoljer arbeide for å holde blodårene og røde blodceller mer elastisk, som i sin tur bidrar til å holde blodtrykket nede.

Linfrøolje

Linfrøolje er en olje som har blitt funnet å naturligvis senke nivåene av LDL, som er lav-densitet lipoproteiner. Disse er de farlige lipoproteiner som øker blodtrykket. Linfrøolje er en rik kilde til omega-3 og alfa-linolensyre, som begge er kjent for å redusere blodtrykket. Forskning på linfrøolje har fastslått at folk som har tatt linfrøolje som en del av deres kosthold, hadde signifikant reduksjon i blodtrykket. En prøve studie utført på 59 menn med høyt blodtrykk ble gitt 8 gram linfrø olje per dag. De fleste fag hadde sin diastoliske trykket redusert med 5-10 mmHg og deres systoliske trykket også redusert med 5-10 mmHG etter inntak av linfrøolje i 12 uker.

Hva er vitamin E olje som brukes til å behandle?

Vitamin E har mange bruksområder. Dens funksjon i menneskekroppen er ikke helt klart, men det er mange teorier om dens betydning. Siden vitamin E er et fettløselig vitamin, generelt kommer det i en oljefylt kapsel som kan tas internt eller presset ut på huden.

Healing Scars

Den mest vanlige bruken av vitamin E er for helbredelse av arr. Rubbing vitamin E olje på et arr vil hjelpe det gro en ren. I noen tilfeller vil arret selv visne helt bort.

Andre Skin bruksområder

Vitamin E er også ganske effektiv for å behandle tørr hud, og helbredende brannsår. Bare dytte en gel kapsel med en sterilisert pin og presse oljen ut på det berørte området.

Heart Health

Tar vitamin E internt kan ha en positiv effekt på hjertet ditt. Som en antioksidant, det hindrer kolesterol fra oksiderende og samle på blodårene. Å ha rene arterier holder blodtrykket lavt og hjertemuskelen sunn.

Katarakt

Vitamin E er også blitt foreslått som et middel for å hindre grå stær. Katarakt er vanligvis dannet på grunn av skade fra oksidasjon, og antioksidantegenskaper av dette vitaminet kan hjelpe med det.

Kvinners helse

Vitamin E har også vist seg å være en nødvendig ingrediens i kvinners helse. Det kan bidra til å redusere negative effekter av menstruasjon og overgangsalder, samt bidra til fruktbarheten hos både menn og kvinner.

Kilder til vitamin E olje

Vitamin E har antioksidant egenskaper som hjelper kroppen bekjempe sykdommer. Farmasøytiske selskaper har gjort det til en olje form, som vitamin E fra mat kan lett trenge inn i kroppens celler. Selv om det er til stede i mange matvarer, olje fra nøtter, korn og frø gir den rikeste kilden. Vitamin E olje er også mye brukt i hudpleieprodukter på grunn av sin evne til å hjelpe til med celle regenerering, lindre tilstander som arr og tørrhet.

Identifikasjon

Vitamin E olje er gul, og kjent som en av de fettløselige vitaminer. Den inneholder alfa-tokoferol, som gjør vitamin en kraftig antioksidant. Fordi vitamin E ikke kan produseres av kroppen, må den være integrert i dietten som et supplement og må regelmessig etterfylles.

Kjente Kilder

Denne næringsstoff kan finnes i grønnsaker og kjøtt. Men korn, frø og nøtter er de beste kildene. Den mest brukte kilden til vitamin E blant produsentene er hvetekimolje, tilbyr konsentrerte mengder av vitamin. Andre kilder inkluderer safflower olje, maisolje, soyabønner og noen varianter av margarin. Shorte laget av vegetabilske oljer, slik som solsikke frø eller bomullsfrøolje, er likeledes rik på vitamin E.

Naturlig behandling og lagring

De største hindringene for å få en sunn dose av vitamin E fra mat kilder er matlaging og prosessering. Varme og lys hastigheter oksidasjon, noe som fører til oksygen til å minske vitamin E. Huden av korn inneholder den største mengde av vitamin E, slik at kald-trykk påføres for å trekke ut de oljer uten bruk av varme eller kjemikalier som kan redusere næringsverdier. Raffinering og rensing er heller ikke foreslått; de gir det samme resultat.

Mat rik på vitamin E

For å øke kroppens tilførsel av vitamin E, folk mange velger visse salatdressinger laget fra de nevnte vegetabilske oljer. Rå grønnsaker som erter, spinat, asparges, selleri og tomater er gode eksempler på matvarer rike på vitamin E i tillegg.

Anbefalte mengder og bruk

Ernæringseksperter anbefaler 15mg av vitamin E daglig for menn og kvinner. Vitamin E olje fungerer også som en effektiv ingrediens i hudkremer for å forsinke aldringstegn, som stolte på sin antioksidant og regenererende egenskaper. Det kan også behandle arr og solbrenthet, gir lindring til den berørte huden og lyn merker igjen bak.

Vegetabilsk olje Farene

Vegetabilsk olje Farene


Vegetabilsk olje er en plante innfødt til land fra Iran til India, Nord-Amerika og Det fjerne Østen. Det har vært brukt til å behandle skallethet, kolesterol, essensiell fettsyre-mangel og håravfall. Det er også brukt som en kulinarisk olje. Den inneholder linolsyre og oljesyre, essensielle fettsyrer som finnes i kroppen generelt oppnåelig bare fra mat. Disse fettsyrene kontrollerer betennelse, blodpropp og hjerneutvikling.

Funksjon av tistelolje

Vegetabilsk olje fordeler kommer fra sin konsentrasjon av flerumettet linolsyre og oljesyre. Det er en komponent av fettemulsjonen intravenøs medikament Liposyn II, som er gitt for å øke eller opprettholde vekten hos mennesker som har behov for parenteral ernæring.

Kontra

Safflower olje eller medisiner som inneholder safflower olje bør ikke tas hvis du er allergisk mot egg eller soyaolje, har hatt nyresykdom eller diabetes, hvis du er eller planlegger å bli gravid eller hvis du ammer.

Bivirkninger av Saflorolje

Bivirkninger av fettemulsjon medisiner som Liposyn II, hvorav mange inneholder safflower olje, er oppkast, frysninger, feber og skjelvinger. Andre bivirkninger er hyperlipemia, dyspné, cyanose, flushing, svimmelhet, hodepine, tretthet, kvalme, hypertermi, svetting, bryst og rygg smerter, trombocytopeni (sjelden hos nyfødte), hypercoagulability og forbigående økning i leverenzymer.

Bruke safflower olje som en urtemedisin og tatt som en del av et balansert kosthold ikke har noen bivirkninger. Imidlertid, etter å ha et overskudd av omega-6 essensielle fettsyrer i dietten blir nå knyttet til stor hyppighet av kardiovaskulære sykdommer, diabetes, fedme og ikke-insulinavhengig diabetes. Vegetabilsk olje er full av omega-6 essensielle fettsyrer og bør tas under en lege omsorg.

Doser av tistelolje

Det er viktig å ta dette elementet nøyaktig som anvist for å unngå eventuelle bivirkninger. Et stort inntak av flerumettet fett som safflower olje kan øke risikoen for enkelte typer kreft.

Liposyn II

Liposyn II er et legemiddel som også administrert til de mangelfull på essensielle fettsyrer. Safflower olje er en del av dette stoffet, noe som anses trygt så lenge det er gitt i henhold til instruksjonene, og den anbefalte doseringen ikke overskrides. Det bør ikke gis til mennesker med problemer med normal fettstoffskiftet.

Linfrøolje Fordeler

Linfrøolje, også kjent som linolje, er et kosttilskudd som fordeler mange viktige aspekter av din helse. Det har vært mange studier av effekten av linfrø olje som en del av et kosthold og helse regime. Resultatene fra disse studiene viser at alle store system i kroppen er positivt påvirket av linfrøolje.

Sirkulasjonssystemet

Studier har vist at linfrøolje er rik på omega-3 fettsyrer, noe som fører til lavere kolesterol, hindrer blodpropp, senker blodtrykket og øker immunitet.

Nerver, muskler og ledd

Linfrøolje kan forkorte tiden det tar for musklene å komme seg fra anstrengelse, samt påskynde den tiden det tar å helbrede fra forstuinger og blåmerker. Blir noen ganger brukt Denne oljen ved behandling av muskel-sklerose og andre degenerative nerve-og muskelforstyrrelser. Det er også nyttig til å lindre smerte artritt.

Vekttap

Mange dieters sverger ved effektiviteten av linfrøolje for å miste vekt. Linfrøolje øker stoffskiftet, energi og utholdenhet gjør vekttap virke lettere.

Bein, tenner og negler

Linfrøolje er blitt vist å forbedre kroppens opptak av kalsium, noe som fører til sterkere, tenner, ben og negler.

Hudproblemer

Linfrøolje blir brukt i behandling av mange hudsykdommer, slik som eksem, psoriasis, og til og med flass. Det er også gunstig for å fremme sunn hud tone, og kan bidra med noen allergiske reaksjoner.

Ser fordelene

Linfrøolje tar en stund å bli absorbert i kroppen, så det kan ta en stund før du ser en positiv effekt av å legge linfrø olje til kosthold.

Hvordan å få vekt med linfrøolje

Hvordan å få vekt med linfrøolje


Linfrø har 120 kalorier per spiseskje. Dette skulle gjøre det lett å få vekt med linfrøolje, men problemene er faktisk å få oljen inn i kroppen. Å spise oljen i seg selv er ikke veldig spiselig for de fleste, og om oljen er kokt, så du mister omega fettsyrer fordeler (antioksidant aktivitet). Trikset er å skjule olje eller å blande det slik at fet tekstur ikke holde deg fra å spise det.

Hvordan å få vekt med linfrøolje

•  Lag din egen majones bruker linfrøolje. Kast to eggeplommer i en blender med 3-ss sitronsaft (ferskpresset gjør en forskjell), en klype hvit pepper, og en 1/4 teskje salt. Bland det og tilsett 1/3 kopp linfrøolje til blandingen. Legg paprika, sort pepper, sennep pulver, eller andre krydder etter smak. Majones vil være gul siden det er ekte majones (ikke butikk-kjøpte type). Den majones bør holde i kjøleskap i minst tre dager.

Lag en vinaigrette ved å bruke linfrøolje. Tradisjonelle vinaigrettes er bare laget med olivenolje og eddik ristet sammen i en halv og en halv blanding hver gang før de skal brukes (siden olje og eddik ikke bo blandet). Bruk en eddik av ditt valg (jeg foretrekker rødvin eddik som er så kalt fordi den er laget av druer) blandet med linfrøolje. Bruk linfrøolje blandet med extra virgin olivenolje å legge til smaken eller bruke den av seg selv. Ha ingrediensene i en krukke, legg på lokk og rist godt før du heller på salat. Tilsett salt og pepper til salat etter vinaigrette, slik at det holder seg til de salatblader og salt ikke gå seg vill i garderoben før det blir til bladene.

Lag din egen peanøttsmør med linfrøolje. Kast to kopper peanøtter i blender og slå den på. Nøye legge til flere peanøtter til blender. Fjerne håndtaket fra lokket med en vri slik at lokket har en liten åpen hull i toppen. Som peanøtter begynner å blande, og du legge til flere, vil naturlige oljer danne. Når du har nok peanøttsmør, hell hele blandingen i en krukke og avkjøl. Den neste dagen, skumme olje ut av toppen og tilsett linfrøolje i stedet. Linfrøolje er sunnere alternativ og, selv om alle de peanøttolje ikke vil bli borte, vil den bli redusert. Prøv andre nøtteslag for moro skyld.

Lag en krydret olje. Sett linfrø olje i blender. Bruk en liten mengde (1/8-cup) vil gjøre. Skrap frøene ut av chilipepper og slippe dem inn i en morter. Når du har en halv kopp frø, knuse frøene og kaste dem i blender. Bland olje og frø blandingen på pulser to andre lange. For å redusere styrken av oljen, kaste i resten av paprikaen og fortsette å blande (uten stilkene). Hell denne oljen inn i en tom / ren babymat jar. Sett på lokket og avkjøl i en uke før bruk. Hvis krydret olje er for varmt, bruke andre urter og krydder for å oppfinne dine egne smaker.

Lag en kremet spredning. Blande linfrøolje med smør å myke smøret og gjøre et oppslag. Legg en myk ost og basilikum for ekstra smak. Sette dette direkte på toast eller brød. Dette er en fantastisk erstatning for kremost og en måte å få en betydelig dose av linfrøolje.

Hint

 • Kjøle linfrøolje (og noe som du gjør med den) for å opprettholde styrke og holde oljen fra å gå harsk. Smak på olje når du først kjøpe den og kaste den bort hvis det smaker harskt (noen ganger beskrevet som en maling-olje smak). Harsk olje er giftig siden oksidert fett er til stede. Kontroller oljeinnimellom for å se om det er harsk. Hold oljen vekk fra lys og fuktighet. Bare kjøpe oljen hvis det kommer i ugjennomsiktige flasker eller flasker som ikke tillater lys gjennom dem.

Bivirkninger av linfrø olje kosttilskudd

Linfrøolje er avledet fra frø av lin anlegget. Linfrøolje har en rekke helsemessige fordeler, men det finnes forholdsregler som må tas hensyn til når du tar det sammen med visse medisiner. Folk blir behandlet for diabetes, schizofreni, prostatakreft eller hjertesykdommer er oppmerksom mot linfrø olje kosttilskudd.

Bruksområder

Linfrøolje inneholder alfa-linolensyre (ALA), en essensiell fettsyre. ALA har vist seg å nytte dem som lider av hjertesykdommer, inflammatorisk tarmsykdom, leddgikt, og andre helseplager. Noen studier viser at linfrø kan bidra til å forhindre eller avverge kreft.

Allergiske Reaksjoner

Linfrøolje kan forsinke opptaket av visse legemidler eller næringsstoffer. Allergiske reaksjoner hos noen mennesker har en uforklarlig utslett, elveblest, kløe, hevelse og pustevansker.

Blodfortynnende medisiner

Linfrøolje kan øke effekten av blodfortynnende medisiner. Disse inkluderer aspirin, warfarin (Coumadin) og clopedigrel (Plavix).

Blood Sugar medisiner

Tar flaxssed olje kosttilskudd kan øke fastende blodsukkernivået. Personer med diabetes og de som bruker Glucotrol, Metformin, Micronase eller insulin blir frarådet å ta linfrø olje kosttilskudd.

Alvorlige bivirkninger

Høye doser av linfrø olje kan føre til lett blåmerker og blødninger som ikke stopper. Diaré, er tegn på en strek og alvorlig hodepine blitt rapportert.

Økt risiko for prostatakreft

Forskning tyder på at en diett høy i ALA, den viktigste komponenten i linfrøolje, kan øke risikoen for prostatakreft.

Betraktninger

Listen over fordeler fra å legge linfrø olje til en diett er lang. Noen ernæringseksperter mener det å være den mest viktig supplement ved siden av en multivitamin. Hvis du tar medisiner, ta kontakt med helsepersonell før du tar linfrøolje.

Hva er bruk av linfrøolje?

Hva er bruk av linfrøolje?


Linfrøolje er det samme som linfrøolje og er et kosttilskudd. Flax olje er avledet fra frøene av lin anlegget. Det har ikke alle de samme fordelene som linfrø selv har. Det har noen helsemessige fordeler i henhold til University of Maryland Medical Center.

Alfa-linolensyre (ALA)

Linfrøolje inneholder alfa-linolensyre. Dette er bare en av en gruppe av syrer som tilhører den omega-3-fettsyre-gruppen.

Omega-3 Fatty Acid

Selv ALA tilhører den omega-3-gruppe, har den i seg selv ikke har alle de samme fordeler som de to andre syrer av denne gruppe har.

Hjertesykdom

Linfrøolje kan hjelpe til å redusere risikoen for hjerteinfarkt som er dødelig.

Generelle fordeler

Linfrøolje bidrar til å redusere betennelse, hjelpemidler i blodplater fungerer, arytmi og blod fartøy helse.

Beste bruk

Linfrøolje er best brukt når du er i en diett plan som også omfatter de to andre syrer (omega-3 og omega-6) for å styrke immunforsvaret og bekjempe mange helseproblemer, og med kreft.

Hva er hvetespirer olje brukes til?

Hvetekimolje brukes i kosmetiske produkter og som et diett-supplement. Hvetekimolje kommer fra bakterie (embryo eller reproduserende delen) av hvete-kjernen. Det er indikasjoner på at det kan være nyttig i behandling av hudsykdommer, brannsår, sår hud, tørr hud, herpes, kardiovaskulær sykdom, dårlig sirkulasjon og muskelsmerter.

Identifikasjon

Hvetekimolje har en mørk farge, en nøtteaktig smak, og en sterk lukt.

Funksjon

Å ta hvetekimolje, en person kan bare spise det eller duskregn olje på salater, grønnsaker, pasta eller andre matvarer.

Fordeler

Hvetespirer olje er en av de beste kildene til vitamin E. Det gir også andre vitaminer, mineraler, proteiner og essensielle fettsyrer som bidrar til generelle helse.

Fun Fact

Ordet "bakterie" i hvetekimolje refererer ikke til den slags "bakterier" som gjør oss syke; heller det kommer fra ordet "spire". Hvetekimolje kommer fra den delen av frø som spirer å vokse inn i det koniske røret og til slutt blir den hvete gress.

Advarsel

Hvetekimolje har mange fordeler, men det kan ikke brukes av personer som er allergisk mot hvete eller gluten.