Digidexo.com

Hvordan Sug proteser riktig

Hvordan Sug proteser riktig


Proteser i dag er langt fra de fattige montering klikke helikoptre i går. I dag, proteser er nesten usynlig for alle unntatt brukeren. Materialene de er laget av og måten de er skikket gjøre dem komfortable, lett å ta vare på og la ingen odd tale mønstre forårsaket av feil fit proteser. Mange folk bare fjerne sine proteser mens de rense dem. Moderne proteser kan vare livet ut hvis rengjøres daglig, og håndtering og vedlikehold. Etter disse omsorg hemmeligheter og metoder for soaking skal hjelpe lang av protesene.

Bruksanvisning

Gjør vare på protesene like mye en del av din rengjøring rutine som å pusse tennene og tanntråd ville være. Bruke noen minutter hver morgen og før sengetid ta vare på proteser.

Skyll protesene under kaldt rennende vann etter hvert måltid. Plasser proteser tilbake i munnen. Du kan skylle med munnvann som du ville ha med naturlige tenner. Munnvann vil ikke skade proteser.

Fjern proteser ved siden av vasken før sengetid. Legg et håndkle i vasken og kjøre vann inn i bassenget av vasken, slik at hvis du slipper proteser, vil de lande på et håndkle eller i vannet og ikke på porselen av vasken.

Bruk en protese børste eller en liten tannbørste og protese krem eller vanlig tannkrem å rengjøre alle deler av tannproteser ved hjelp av en liten sirkulær bevegelse. Vær spesielt oppmerksom i mellom tennene der mat kan ha blitt fremlagt.

Sug proteser med en kommersiell protese rengjøringsmiddel som er laget fra slippe en tablett i vann, noe som frigjør rengjøringsegenskapene til nettbrettet. Du kan også bruke ½ kopp varmt vann blandet med ½ kopp hvit eddik.

Kontroller at du bruker en kopp laget av lett plast eller glass for å suge proteser. La proteser soaking mens du er ferdig med forberedelsene til seng og skyll godt i kaldt vann før du setter dem i munnen eller la dem suge over natten. Rengjør tannbørste og protesen cup grundig etter hver bruk for å hindre oppbygging av bakterier og lukt.

Hint

  • Fjern proteser og skyll munnen etter å ha spist selv når du ikke er hjemme.
  • Du trenger ikke forlate protesene ut over natten hvis du er komfortabel med å sove med dem.
  • Bruk kun rengjøringsmidler ment for proteser.
  • Unngå sterke kjemikalier eller noe merket IKKE til internt bruk.