Digidexo.com

Hvordan redusere Demens Naturligvis

Hvordan redusere Demens Naturligvis


Demens er kjent når hjernefunksjonen skjer fra sykdommer. Demens gjør det vanskelig å huske ting, og for å fungere skikkelig. Demens fører til hukommelsestap sammen med atferdsendringer. Spesielt med beslutninger, språk og humørsvingninger. Demens risikoen er mer vanlig hos eldre, spesielt de som er 60 år og eldre. Jo eldre du blir, begynner mer din hjernens funksjon å redusere.

Demenssymptomer kan være usammenhengende tale, hukommelsestap, plutselig endring i stemninger, manglende evne til å fokusere eller ta hensyn, manglende evne til grunn, og hallusinasjoner. Tegn på demens har en tendens til å komme fra mangel på å huske ting. Ikke bare enkle ting, som å glemme å sette melken i kjøleskapet. Glemme mennesker, eller ærlig talt ikke huske noe som ble sagt, eller skje minutter siden. Noen ganger de som sliter med demens vil forvirre folk med andre. Andre sykdommer som kan bidra til demens. Parkinsons sykdom, multippel sklerose, Picks sykdom, progressiv supra nukleær parese, og infeksjoner i hjernen kan føre til demens.

De fleste forveksler Alzheimers med demens. Imidlertid er demens forårsaket av sykdommer. Alzheimers sykdom, er den ledende sykdom som fører til demens. Jeg skal vise hvordan du kan forebygge demens. Som vi alder, vi er alle utsatt for å utvikle demens. Hjernen vår helse er viktig for oss.

Bruksanvisning

Få mer omega-3 i kostholdet ditt. Omega-3 fettsyrer spiller en viktig rolle i kognitiv funksjon. Hjernen består av 60% fett. Du vil finne at hjernen består av 25-30% av DHA fett. DHA som finnes i omega-3, er fett hjernen din trenger. DHA kan spille en rolle i å forbedre hukommelsen, sammen med å beskytte hjernen din. DHA vil hindre Alzheimers og demens. Fiskeoljer inneholder den høyeste mengden av omega-3.

Hjernetrim. Bare å trene alene, som løping, jogging for eksempel kan øke oksygen til hjernen. Tren hjernen din. Gjør kryssord, fastsetter at aktivitet som hjernen din trenger. Lese og lære mye. Gjør aktiviteter som for hjernen din til å være aktiv.

Få mer mineraler og vitaminer i kostholdet ditt. Ikke bare slanking, men unngå å røyke og drikke. Røyking reduserer oksygen til hjernen. Alkohol dreper hjerneceller. Det dreper ganske mange av dem. Du ønsker å fjerne begge, eller drikke alkohol moderat. Komme vitamin E i kosten kan bidra til å bremse ned frie radikaler i kroppen. Grønn te hjelper kvitte seg med frie radikaler i tillegg. En rekke mineraler, som jern, kalium, magnesium bidrar til å støtte hjernen helse. Vitaminer og mineraler bidra til å redusere risikoen for demens. Vitamintilskudd anbefales. Spesielt vitamin C og E bidrar til å redusere risikoen demens.

Unngå stress i livet ditt. Stress påvirker deg mentalt. Det tar mye ut av deg fysisk og mentalt. Stress kan unngås ved å fjerne deg fra stressende situasjoner. Stress, angst og depresjon øker demensrisiko. Faktisk mye av det du spiser kan bidra til humøret ditt. Omega-3, grønn te, kamille te, og Gingko kan alle bidra til å redusere aggressiv atferd og hjelp reduserer depresjon.

Finn kjærlighet og fred i verden. Det høres kanskje klisjé, men lykke kan bidra til bedre helse. Hvorfor ikke legge alle bekymringer til side, og finne noe vakkert og meningsfullt i livet ditt? Det er egentlig ikke mye av en grunn til å være ulykkelig i livet. De fleste problemer er utvidet med våre overdrivelser, hvor vi gjør dem større enn hva de er. Har du noen gang spør deg selv hvorfor du er misfornøyd? Du kan finne det er virkelig ikke så mange grunner som du tror. Kanskje du har egentlig aldri nådde ut og grep de tingene du virkelig har ønsket i livet. Det forklarer hvorfor du ikke nyter livet mer. Du kan ha alt du vil, bare komme ut og hente den.

Psykiske problemer kommer som vi blir eldre. Det er en del av livet. Bringe mer positiv energi, kjærlighet og fred inn i livet ditt vil bidra til å beskytte din kognitive helse. Når tankene begynner å skli, så gjør ditt liv.