Digidexo.com

Symptomer på gjær infeksjoner i Toddlers

Gjær infeksjoner kommer i mange former. Derfor kan det være vanskelig å avgjøre om din pjokk har en. Det kan dukke opp nesten hvor som helst på kroppen hans. Se barnelege Hvis pjokk symptomer eller utslett ikke bedres. Din smårolling vil sannsynligvis trenger medisiner i form av anti-sopp piller eller kremer for å bidra til å rydde opp gjær infeksjon.

Thrush

Thrush er en form for en gjær infeksjon. Det synes vanligvis i munnen. Se etter hvite flekker på innsiden av din pjokk munn, spesielt på tungen. Flekkene kan også vises på innsiden av kinnene. Flekkene kan blø hvis de er skrapt. Din smårolling vil vanligvis viser tegn på en sår hals. Hun kan også ha vanskeligheter med å svelge.

Bleie utslett

Bleie utslett er en av de mange symptomer på en soppinfeksjon. Se etter små røde blemmer i pjokk bleie regionen. Bleier kan holde på fuktighet som kan føre til for mye gjær til å vokse. Dette kan bli enda verre i sommermånedene eller i varmt, fuktig vær. Mistenker en gjær infeksjon hvis du har vært å behandle bleie utslett med en sink oksid salve i mer enn 72 timer.

Antibiotika

Nå eller nylig bruk av antibiotika kan også være et tegn på en soppinfeksjon. Antibiotika ofte føre til gjær infeksjoner fordi de dreper dårlige bakterier sammen med det gode. De drastisk redusere mengden av bakterier i huden som bekjempe infeksjoner. Dette er hva som forårsaker en overvekst av gjær i kroppen eller på huden. Ikke slutte å bruke antibiotika hvis du ser symptomer på en gjær infeksjon. Kontakt legen din.

Genital området

Se etter gul eller hvit utflod som kommer fra skjeden. Din pjokk kan også ha mye kløe i hennes vaginal området. Hun kan bli sint eller handle som hun er smerte når hun har å urinere. Se etter et rødt utslett på undersiden av penis. Det vil være smertefullt å ta på. Også se for skalering på undersiden av penis.

Skin

En gjær infeksjon kan også vises på huden eller i navlen. Se etter et utslett på huden som er rød i fargen. Det kan også vises som kviser. Se etter røde flekker som oser klar væske. Sjekk din pjokk nøye for å se om han virker kløende. En gjær infeksjon på huden blir kløende. Det kan også forårsake en brennende følelse på huden.