Digidexo.com

Hva er fordelene med Amla hår oljer?

Hva er fordelene med Amla hår oljer?


Amla er et annet navn for indisk stikkelsbær. Stikkelsbær tre produserer en frukt kjent som amla i Hindu. Anlegget er helt spiselig, inkludert sin rot, frø, bark, blader og blomster. Amla er en fantastisk kilde til vitamin C og andre næringsstoffer.

Hair

Amla er gunstig når den brukes til håret fordi den fremmer pigmentering (farge) av håret, og den ber hårvekst, ifølge Herbal-hair-shampoo.com. Amla supplerer styrken på hairâ € ™ s røtter, og bidrar til å opprettholde glans og farge. Amla olje kan brukes lokalt til håret og hodebunnen, noe som tilfører næring til hårsekkene. Dette avdelinger velig av hårtap. Amla olje sies å forebygge infeksjoner i hodebunnen. Den mørke olje kan bli gnidd inn i hodebunnen, som tofter gråning av håret.

Skin

Amla er nyttig hvis du har en hudsykdom, bemerker en artikkel av Nick Mutt på Amazines.com. Ved hjelp av Amla forsinkelser løsne og rynker i huden, og angivelig gjør huden glød. Amla har gjærhemmende egenskaper, samt krampeløsende, antihistamin, anti-inflammatorisk, antibakteriell, antiviral, soppdrepende, og antioksidantegenskaper.

Visjon og control Sugar

Amla velig forbedrer din visjon og avverger kløe og vanning av øynene dine, så vel som røde øyne. Noen individer ta amla å kontrollere sine sukker. Rådfør deg med din lege før du bruker noen form for urt.