Digidexo.com

Hvordan Tape My ankel

Hvordan Tape My ankel


Hvis du delta i aktiviteter som risikerer skader på ankler eller for tiden har en ankelskade, taping ankelen er til stor nytte. Taping gir støtte til ankelen, slik at det å helbrede og forebygge ytterligere skade. Selv vanligvis forbindes med gjeldende skader, kan du også tape ankelen for å hindre skade under fysisk aktivitet, for eksempel sport eller trening. Forebyggende taping er spesielt gunstig for dem som har lidd en tidligere ankelskade. For å høste fordelene av ankel taping, må du først sørge for å bruke en riktig metode.

Bruksanvisning

Stirrup Wrap Method

Barbere ankelen for å fjerne noe hår. Vask og tørk ankelen grundig. Plasser ankelen på et plant underlag med foten i en 90-graders posisjon. Spray kalven, ankel og fot med et tynt lag med lim spray.

Plasser en kvadratet av nonstick dressing på toppen av foten der den møter ankelen. Plasser den andre strimmel bak hælen.

Pakk pre-wrap rundt toppen av foten to ganger. Ta det bak hælen og over toppen av ankelen to ganger. Fortsett innpakning pre-wrap rundt ankelen og leggen, stopper like over nedre kalv.

Pakk den atletiske tape rundt toppen av den pre-wrap gang og kutte stripen. Flytt rett under den første stripen og vikle en andre stripe av atletisk tape en gang rundt leggen, litt overlappende den første stripen. Disse er ankrene.

Start fra innsiden av den nedre leggen og tape en kontinuerlig strimmel av tape fra ankeret, under hælen og opp igjen til den motsatte anker. Dette er en stigbøyle.

Plasser en annen strimmel av båndet på en side av den nedre ankelen, bak rundt ankelen og til den motsatte siden av den nedre ankelen. Denne stripe av tape danner en "U" -form.

Gjenta hele denne prosessen to ganger til du har tre overlappstigbøyler og tre overlappende "U" former.

6. Starter fra den indre ankel, vikle båndet på tvers av toppen nedre ankelen, bak toppen av hælen og under undersiden av hælen. Bring av båndet rundt toppen av den nedre ankelen, bak ankel igjen, tilbake under hælen, litt over hælen og tilbake over toppen av foten. Gjenta denne fremgangsmåten en gang til og kutte tapen.

Begynnelsen på toppen anker, vikle en enkelt stripe av tape rundt benet. Skjær lengdene etter en rotasjon. Reise nedover beinet pakke det i enkle strimler. Stopp på toppen av ankelen. Flytt ned til foten og vikle enkelt strips rundt foten til pre-wrap er dekket.

Figur Åtte Wrap Method

Barbere ankelen å fjerne hår. Vask og tørk ankelen grundig. Plasser ankelen på et plant underlag med foten i en vertikal stilling. Spray kalven, ankel og fot med et tynt lag med lim spray.

Plasser én kvadratet av nonstick dressing på toppen av foten der den møter ankelen. Plasser den andre strimmel bak hælen.

Pakk atletisk tape rundt toppen av foten en gang. Ta tape diagonalt over foten, over ankelen og bak den nedre kalv over hælen.

Vikle tape en gang rundt nedre leggen, og endte på forsiden. Bringe det ned diagonalt over foten slik at den danner en "X" med den andre diagonale delen.

Pakk atletisk tape rundt foten en gang. Bringe den over foten diagonalt og tilbake rundt den nedre leggen. Vikle tape rundt leggen, ender på siden og kutte tapen.

Tips og advarsler

  • Hold foten i en 90-graders posisjon i hele taping.
  • Ansett hjelp av en annen person til å gjøre innpakning enklere.
  • Ikke pakk ankelen for hardt. Hvis du føler en tingly følelse, er ankelen pakket for stramt.