Digidexo.com

Relief fra kalde sår mens gravid

Herpes simplex virus (HSV) er en vanlig tilstand hos voksne som resulterer i sår på huden. HSV-1 er den stamme av den sykdom som forårsaker ansikts sår, også kjent som forkjølelsessår. Disse sårene kan være smertefullt og kan spre seg til barnet ditt gjennom direkte kontakt. Heldigvis finnes det behandlinger og fremgangsmåter for å finne lindring forkjølelsessår under og etter graviditet.

Anti-viral terapi

The American College of Fødselsleger og Gynekologer (ACOG) anbefaler bruk av antivirale medisiner for HSV infeksjoner hos gravide kvinner. Anti-virus medisiner, for eksempel valacyclovir, acyclovir og famciclovir, er reseptbelagte behandlinger som er trygge for bruk mens hun var gravid. Disse medikamentene forkorte varigheten av forkjølelsessår utbrudd og virus Shedding. De kan også selektivt inhiberer virusreplikasjon, noe som betyr at de spesifikt mot HSV-infiserte celler. Konsultere legen din for å finne ut hvilke anti-viral er best for din kalde sår lettelse og HSV behandling under svangerskapet.

Over-the-counter behandling

Over-the-counter aktuelle behandlinger gi umiddelbar, men forbigående, forkjølelsessår symptomlindring til gravide lider. Bruk av disse kremer og salver til lesjoner og berørte områder redusere varigheten av forkjølelsessår. Disse behandlingene begrense også knyttet ubehag. Bruke dem flere ganger per dag etter behov og som anvist. Det er ingen rapporterte farer for gravide ved hjelp av disse behandlingene, men du bør konsultere legen din før du bruker noen aktuell forkjølelsessår lettelse produktet, uansett.

Neonatal Herpes Risiko og forebygging

De fleste kvinner som har opplevd forkjølelsessår før svangerskapet har utviklet HSV antistoffer. Disse mødrene er ikke sannsynlig å spre HSV til sine babyer, som kan forårsake neonatal herpes, en potensielt livstruende tilstand. Imidlertid kan mødre som har sine første HSV utbrudd under svangerskapet ikke utvikler disse antistoffene i tid for å beskytte sine babyer. Hvis dette er tilfelle, kan legen anbefale en antiviral medisiner blant annet prenatal omsorgstiltak.