Digidexo.com

Hvordan endre spise Schedule

Hvordan endre spise Schedule


Å spise regelmessig er vanskelig når du ikke er vant til å spise på den måten. Du kan være en midnatt snacker eller spiser bare noen måltider i løpet av dagen og føler behov for å gjøre endringer. For å endre kostholdsplan, må du begynne med en endring i matvaner. Matvaner kan påvirke din timeplan, og du kan ikke innse det. Er du for vane å hoppe over frokosten? Vil du heller ha en lett lunsj og en tung middag? En sunn kostholdsplan kan endre disse vanene som har utviklet seg over tid.

Hvordan endre spise Schedule

Lag en ny tidsplan

Ordne dine aktiviteter for mer tid til å spise, for å redusere trangen til å hoppe over måltider. Dårlig mat valg og vaner bør erstattes med planlegging og bedre mat valg. Legg måltider som frokost og sunn snacks til tidsplanen. Forbered deg mentalt til å gjøre den nye kostholdsplan gjennomførbart. Forsterk tanken på at du må opprettholde den nye planen, slik at du holder deg til det bedre.

Start din nye kostholdsplan ved å skrive dine siste matvaner i en food logg. Liste opp alle maten du spiser, så vel som, tid på dagen du spiser for en hel uke. Dette vil tillate deg å gjenkjenne mønster i din kostholdsplan. Begynner å gjøre enkle endringer i timeplanen din, slik som å forberede din mat på forhånd. Lag en mat-menyen eller lage flere matvarer på forhånd for de øyeblikkene du går tom for tid og trenger å spise på farten.

bestemme når du skal legge til eller redusere matforbruk. Din loggbok vil fortelle deg når du spiser. Det vil også avdekke om du spiser for mye eller for lite. Bruk dette som et verktøy for å bestemme når du skal legge til eller redusere matforbruk. Reduser snacking å opprettholde regelmessig hvis du oppdager dette er for høy. Lag tid slik at du kan legge til et ekstra måltid på dagen hvis du oppdager at du bare spise to ganger om dagen. Revidere timeplanen din, slik at du har måltider under pauser på jobben eller spise mellom klasser.

Pack flere sunne snacks og et ekstra måltid i en kulere hverdag. Dette vil sikre at du har mat for å opprettholde et vanlig kostholdsplan. Siden det reduserer savnet måltider, det holder også deg fra overspising eller over indulging. Spise for mye på ett måltid vil endre kostholdsplan fordi du vil være for full til å spise på vanlig tid. Velg mat som også kan lagres ved romtemperatur på jobb i tilfelle du ikke har et kjøleskap.

Hint

  • Spis mindre måltider oftere så stoffskiftet ikke tregere.
  • Gjør endringene gradvis, slik at du ikke føler deg overveldet med tidsplanen.