Digidexo.com

stramme opp hake øvelser

Best dobbel hake øvelser

Doble chins er et resultat av ulike problemstillinger - genetikk, alder og overflødig fett - men en felles faktor er ønsket om å fjerne det og vanskeligheten i å gjøre det. Løs hud kan ta sitt toll på ansiktet, men fettansamlinger under huden føre til dobbel hake. Samlet vekttap er den direkte ruten til å miste en dobbel hake; se på kostholdet ditt og opprettholde regelmessig mosjon. Det er også noen enkle ansikts øvelser og tips som kan bli jobbet i dagliglivet som kan hjelpe firmaet opp musklene rundt haken og kjeven.

Grunnleggende tips

Det er ting du kan gjøre for å bekjempe en dobbel hake, inkludert trener, se på kostholdet ditt, og selv tygge sukkerfri tyggegummi. Hold kjevemusklene aktive. Tygge bevegelse er en av de mest effektive øvelser, sammen med en overdrevet hurtig åpningsbevegelse som strekker nakkemuskulaturen.

Ett hovedfokus som hjelper bekjempe en dobbel hake er holdning. Forbedret holdning - sittende og stående rett med hodet opp - vil forbedre din generelle utseende og bidra til å styrke din hals og nakkemuskler.

Platysma

Muskelen som du ønsker å trene er platysma, en overfladisk muskel som dekker haken hele veien ned til kragebenet. Platysma styrer nedadgående bevegelse i kjeven og munnvikene. Utøve platysma ved å trekke underleppen over din tennene nede og bevege kjeven i en scooping bevegelse, kalt spade. Selv om det ser dumt, gir denne øvelsen motstand og regelmessig praktiseres, vil styrke muskler og forbedre utseendet.

Dobbel hake Øvelser

Det er flere hake og ansikt øvelser som kan praktiseres regelmessig som en del av din generelle fitness rutine. Prøv noen av følgende øvelser for å bekjempe din dobbel hake:

Stå rett, løft brystet og bøye hodet bakover så langt som mulig mens den lukker munnen tett inntil du føler nakkemusklene strekke. Tell til 10, og deretter slappe av, gjenta dette ca 10 ganger daglig.

Sitte oppreist i en armless stol med armene ved din side, og bøye hodet bakover så langt som mulig. Åpne og lukke munnen flere ganger, føler nakkemusklene strekke hver gang.

Stå med hodet på en naturlig vinkel, bringe underleppen og haken opp så langt som mulig før du føler halsen musklene strekkes, telle til ti og slappe av. Gjenta dette 10 ganger.

Løft haken og flytte munnen på en overdreven tygging bevegelse. Du skal høre klikke som kjevene dine flytte og føler at musklene i nakken innstramming.

Lag en to ganger daglig rutine med disse øvelsene. Det finnes flere mer ansikts øvelser tilgjengelige som bygger på disse grunnleggende øvelser, med det hovedmål å styrke og toning nakkemusklene, bidrar til å stramme huden knyttet til dem.

Hvordan stramme opp magen og løs hud fra vekttap

Hvordan stramme opp magen og løs hud fra vekttap


Body hud krymper sakte under vekttap. Når huden er naturlig elastisk, kan den romme en liten nedgang i kroppsstørrelse og fortsatt holde seg stramt. Huden vil også langsomt krympe i størrelse i respons til vekttap. Dette er ikke på grunn av elastisiteten, men snarere en reduksjon i mengden av huden. Men når vekttap er rask, krymper huden kan ikke holde tritt med den raskt forsvinner fettvev. Rapid vekttap kan så føre til plagsom overflødig eller løs hud på mage, armer og hake. Men det finnes metoder du kan benytte for å få fortgang i prosessen med hud innstramming. Noen av disse metodene kan utføres billig hver dag; andre er dyrere, men tilbyr raske og merkbare resultater.

Hvordan stramme opp magen og løs hud fra vekttap

•  Skrubb huden daglig med en loofah eller kroppsbørste for å øke blodsirkulasjonen og fremme hud fornyelse. Du trenger ikke å skrubbe hardt.

Fukte etter en dusj ved hjelp av en rik kakaosmør kroppen fuktighetskrem hver dag. Kakaosmør fremmer fornyelse av huden og reduserer merkene.

Fukte før du går til sengs ved hjelp av en formel som inneholder alpha hydroxy syrer (AHA). Disse syrene virker på to måter, ifølge Susan Shimomaye, MD. Først svekke de båndene mellom døde hudceller og sunn hud, noe som gjør død hud skjær av raskere. For det andre foreslås det at de fører til økte nivåer av kollagen og elastin. Bruke pyjamas om natten for å stoppe fuktighetskrem fra å komme bort på laken.

Øvelse daglig for å trekke inn i huden og bygge muskelmasse. Huden er festet til musklene via fiber som stram med økt muskulær trening, trekke huden strammere til muskelen. Økt muskelmasse vil fylle tomrommet etter vekttap. Pilates er spesielt effektivt på å stramme magemusklene og huden selv når utført ved svært lav intensitet. Kvaliteten, er ikke mengden av bevegelsen er viktig. Lav intensitet DVDer er effektiv uten å være vanskelig. Høy intensitet Pilates trening vil være effektiv raskere hvis du holder deg til dem.

Kjøp shapewear. Spesielle formen undertøy som høy rygg midje cinchers har to fordeler. De stramme øyeblikkelig huden og slanke figuren under klærne, og legger til selvtilliten din.

Forskning hud-innstramming prosedyrer. Hvis resultatene ikke skjer så raskt som ønskelig, så vil du kanskje å vurdere spesialist behandlinger. Ifølge David J. Goldberg, MD, JD, FAAD, klinisk professor i dermatologi og direktør for laser forskning ved Mount Sinai School of Medicine i New York, har eksplodert de siste fem årene har antall invasiv hud innstramming prosedyrer teknologier og teknikker . Han beskriver hvordan infrarød eller radiofrekvenssamband kan stramme opp huden drastisk uten nedetid. Infrarød behandling kan gi dyp varme til det midterste laget i huden for å øke produksjonen av kollagen. Nettstedet til The American Board of Plastic Surgery er et bra sted for å få mer informasjon om prosedyrer og utøvere i ditt område.

Hint

  • Hvis kollagen er et stort problem for deg, så er unipolar radiofrekvent behandling spesielt for behandling av cellulitter.
  • Aldri inngå noen kosmetiske prosedyrer, kirurgisk eller ikke-invasiv uten først å prøve å stramme huden din den naturlige måten. Trening er tross alt gratis.

Hva strammer opp en Fat, Slappe Tummy?

Hva strammer opp en Fat, Slappe Tummy?


Skjule eller skjule en slapp eller hengende mage kan være en konstant opptatthet. Selv om du ønsker å miste den overskytende magen fett og stramme opp musklene dine, finne og holde seg til en langsiktig løsning kan vise seg utfordrende. Det er ikke en prøvd og sann måte å stramme opp magen - i stedet, kombinere ulike teknikker for å finne en diett som fungerer best for deg. Kom opp med en personlig plan og forplikte seg til det.

Hva strammer opp en Fat, Slappe Tummy?

Gjør kardiovaskulær trening. The American College of Sports Medicine anbefaler mer enn 250 minutter med moderat til intens fysisk aktivitet per uke for å oppnå vekttap. Hvis du ikke kan nå det målet, gjør en 30-minutters cardio trening fire ganger i uken. Få pulsen til minst 70 prosent av din maksimale hjertefrekvens. Begynn med å gå og jobbe deg opp til løping, sykling, svømming eller trener på en elliptiske trener.

Praksis styrketrening for å stramme opp magemusklene. Gjøre pushups, knebøy, sit-ups og andre motstand øvelser i 15 minutter, tre ganger per uke. Ansette en trener hvis du har råd til det, eller rekruttere en ekspert på et lokalt treningssenter for å hjelpe deg med å utvikle en motstand program som passer dine evner og arbeider ut magemusklene.

Endre din diett for å hjelpe stramme pløsete magen. Kutte kalorier og fylle opp stedet på lav-fett, lav-kalori, proteinrik mat. Unngå matvarer som potetgull, pizza og donuts. Kutt ut usunn snacks og erstatning gulrot pinner eller nøtter. Redusere porsjonene av måltidene dine slik at du inntar færre kalorier.

Hvordan stramme opp løs hud

Hvordan stramme opp løs hud


Løs eller slapp hud kan påvirke din selvtillit. Men på grunn av aldringsprosessen og overflødig soleksponering, løs hud kan gradvis utvikle. For å opprettholde fast hud, er umiddelbar handling er nødvendig. Heldigvis finnes det forskjellige måter å stramme opp løs hud og gjenvinne ungdommelig utseende.

Bruksanvisning

•  Reduser kroppsvekten din. Bære overvekt strekker huden. Over tid, kan huden begynne å synke eller bli løst. Gjøre noen endringer i livsstil. Gi opp fet mat, stekt mat og rask mat.

Trening og tone kroppen din. Toning øvelser forme kroppen din og reversere løs hud. Løft vekter for å tone armer og ben. Har pilates eller abdominal crunches å tone din midtseksjon.

Reduser sukkerinntaket. Sukker er vanedannende, og overdrevent forbruk forårsaker vektøkning. I tillegg reduserer sukker hudens elastisitet, noe som fører løs hud. Eliminere sukker fra kostholdet ditt, eller redusere inntaket for å stramme opp huden.

Øk inntaket av laks. Laks stimulerer kollagenproduksjonen, og dette proteinet forbedrer hudens elastisitet og reduserer rynker.

Påfør huden oppstrammende kremer til kroppen din. Se etter kremer og kremer som inneholder aktive ingredienser for å stramme opp løs hud. Disse bestanddeler innbefatter kollagen, vitamin E og olivenolje.

Tips og advarsler

  • Det er ikke-invasjonen kosmetiske prosedyrer for å stramme huden. Disse inkluderer infrarød laser, hud thermage og radiofrekvens teknikker.

Hvordan stramme opp Arm Flaps Etter GBS

Hvordan stramme opp Arm Flaps Etter GBS


For noen å miste vekt er en skremmende oppgave; for de som er sykelig overvektige, er det enda mer. Gastrisk bypass kirurgi er en kosmetisk fremgangsmåte som reduserer størrelsen på den øvre magesekken, ved å innskrenke mengden av mat pasienten kan svelges. Når vekten er tapt, blir huden ikke har elastisitet til å stramme opp på grunn av det faktum at den ble strukket av fett i så lang tid. Derfor pasienten kan ha en vanskelig tid å bli kvitt arm klaffer. Men det er faktisk mulig å stramme dem opp.

Bruksanvisning

Sunn Eating and Sleep

•  Drikk åtte kopper vann om dagen. Vann-rike matvarer som frukt og grønnsaker spiser, siden et godt hydrert kroppen gjør at styrking av muskler.

Spis magre proteiner som kylling, laks og magre meieriprodukter. Øk inntaket av hele hvete nudler, begrense hvetemel produkter og holde en lav-fett diett. Lav-fett matvarer inneholder belgfrukter, quinoa, bulghur hvete, vann-pakket sardiner og fettfattig yoghurt.

Få mengden søvn som kreves for din aldersgruppe, og prøve å holde stress på et minimum, som stresshormoner gjøre å miste fett vanskeligere.

Øvelse å stramme muskler under huden

Konsulter legen før du starter en øvelse diett for å sikre at du er fullstendig helbredet fra operasjonen.

Komplette to sett, 20 repetisjoner, av enkelt-arm triceps extension. Grab en manual på en vekt du er komfortabel med. Stå oppreist med knærne litt bøyd. Fullt forlenge armen rett over hodet ditt. Sakte bøye albuen og senk dumbbell bak hodet i tre tilfeller. Bringer man armen tilbake til utgangsstillingen ved å utvide den nok en gang i en teller. Ta en 30-sekunders hvile mellom settene.

Komplett tre sett, 15 repetisjoner av triceps dips med 10 sekunder hvile mellom settene. Sitt på en benk med ryggen og armene rett, ben utstrakt. Ansikt hendene frem på benken. Sakte senke deg foran benken, ryggen rett, ved å bøye albuene til en 90 graders vinkel, som om du var i ferd med å sette seg ned på gulvet. Hold i 3 sekunder når overarmene er parallelle med gulvet. Bringe deg tilbake til utgangsposisjonen.

Komplett fire sett av så mange diamant push-ups som du kan gjøre. Lå flatt på gulvet. Ta med tomlene og peker fingrene sammen for å lage formen av en diamant på bakken. Sakte løfter deg selv på tuppen av tærne med hendene i denne posisjonen. Ryggen skal være rett, abs stramt. Sakte senke kroppen ved å bøye albuene til de er i 90-graders vinkel med gulvet. Tilbake til utgangsposisjonen og gjenta. Hvile 30 sekunder mellom settene. Hvis denne øvelsen er for vanskelig, kan du gå på knærne, krysset føttene i ryggen, for å gjøre dem.

Har tre sett med 20 armhevinger bruke en lett vekt. Grab et par manualer, en i hver hånd, håndflatene vendt oppover. Armene skal være skulder bredde hverandre, albuene tett inntil kroppen. Stå oppreist med knærne litt bøyd, skulder bredde hverandre. Heve begge armene til skulderhøyde i tre tilfeller ved å bøye albuene samtidig. Hold i 3 sekunder. Sakte senke armene til startposisjon. Hvile 30 sekunder mellom settene.

Arm Contouring Surgery

Ta kontakt med din plastisk kirurg for å diskutere alternativer. Armen-contouring kirurgi kan utføres omtrent seks måneder etter at du treffer din vekt platå etter gastric bypass operasjon. Kirurgen fjerner den indre armen huden og utfører fettsuging på området, og dermed gjøre armen slankere.

Hold armen dressing på etter operasjonen. Løsne det ytre laget hvis det er for stramt.

Cover kirurgisk område med en plastpose, sikring av tak med to gummi band å holde såret og dressing tørr under dusjer. Gjøre det før kirurgen fjerner dressing, vanligvis fem dager etter inngrepet.

Vent til snittene har grodd før du påfører sminke for å skjule arr, som er den største ulempen med denne operasjonen. Den første healing prosessen tar vanligvis to uker. Kirurgen gjør snitt som går fra overarmen til albuen eller like under albuen. På grunn av disse innsnitt er arrdannelse ganske tydelig.

Tips og advarsler

  • Mens du utfører øvelsene huske å inhalere når heve vekten og puster mens du senker det.

Hvordan kan jeg stramme opp huden på magen min hvis jeg mistet mye vekt?

Hvordan kan jeg stramme opp huden på magen min hvis jeg mistet mye vekt?


Å miste en stor mengde vekt er en bragd å være stolt av. Det tar viljestyrke til å holde fast med en diett og mosjon plan lenge nok til å virkelig gjøre en forskjell. Dessverre mister mye vekt, spesielt i løpet av kort tid, kan la huden løs og sagging. Den beste måten å unngå løs hud på magen er å gå ned i vekt sakte og trene regelmessig. Dersom ekstra hud er en skjemmende problem etter vekttap, det finnes måter å hjelpe stramme den opp - men det kan ta opptil et år å gjenopprette elastisitet. Du kan trenge plastisk kirurgi for å få utseendet du vil hvis du har alvorlig hengende hud.

Hvordan kan jeg stramme opp huden på magen min hvis jeg mistet mye vekt?

•  Spis en diett høy i lean protein og lite fett. Drikke åtte kopper vann om dagen for å unngå dehydrering. Dette gjør at musklene dine til å svare bedre på styrketrening.

Trening for å bygge opp muskler, som vil hjelpe fylle plassen under huden din. Styrketrening som vektløfting og motstand maskiner vil øke muskelvekst og bidra til å redusere forekomsten av løs hud.

Fortsett å gjøre aerobic trening minst tre ganger i uken. Løping, rask gange, svømming, aerobic klasser eller dans er alle flotte måter å miste fett og hjelpe tone musklene og huden.

Påfør hud innstramming kremer til underliv og problemområder. Selv om disse ikke kan utføre mirakler, de bidra til å gjenopprette kollagen og elastin dannelse, som fører til strammere hud.

eksfoliere huden daglig for å bedre blodsirkulasjonen. Rubbing huden din med en tørr børste eller en saltskrubb i dusjen fjerner døde hudceller og forbedrer blodsirkulasjonen.

Er det mulig å stramme opp løs hud på overarmene med trening?

Når folk klager over løs hud på armene, er det ofte fett, ikke løs hud. Dette skjer med vekttap, da for mye muskler er tapt og fett-til-muskel ratio er høyere enn det var før.

Vekttap

Mange diett uten styrketrening, forårsaker en ubalanse i fett-til-muskel-forhold. Med mindre du har mistet mer enn 100 pounds, er mest "løs hud" fett som fortsatt trenger å være tapt.

Hudens elastisitet

Huden er veldig elastisk. Ifølge naturlig bodybuilder Tom Venuto, "jeg har sett og hørt om mange tilfeller der huden gradvis strammet opp, i det minste delvis, etter en en-eller to-års periode der vekttap ble opprettholdt og mosjon fortsatte."

Aerobic Exercise

Det finnes ikke noe slikt som spot reduksjon. Hvis du fortsatt har for mye fett på armene, vil aerob trening forbrenne fett der og andre steder i kroppen.

Styrketrening

Legg styrketrening til rutine, noe som gjør at du får rikelig med protein: 0,75 til 1 gram per kilo kroppsvekt per dag.

Bulking og Cutting

Bulking består av å spise mer kalorier enn du forbrenner, med mye protein og styrketrening for å få muskel vekt. Cutting er prosessen med å miste den samme mengde vekt, men å holde muskelen du nettopp fått og miste fett i stedet.

Hvordan redusere cellulitt og stramme opp huden

Hvordan redusere cellulitt og stramme opp huden


Mange mennesker, inkludert 90 prosent av kvinner, har cellulitter. Den kommer fra redusert blodstrøm til det området der den er lagret, hormoner, fattig diett og inaktivitet. Med enkle endringer i livsstilen din, for eksempel kosthold, mengde og type trening du får, og ved å investere i kvalitet hudpleie kremer, kan du redusere og eliminere cellulitter, få strammere hud og føle deg bedre om din generelle utseende.

Hvordan redusere cellulitt og stramme opp huden

•  Spis sunnere. Cellulitter er delvis forårsaket av et usunt kosthold. Å bekjempe, redusere og forebygge cellulitter og få strammere, tonet hud, kvitt din diett av all bearbeidet mat, som for eksempel de som inneholder kjemikalier, kunstige ingredienser, raffinert sukker og bleket mel. Erstatte disse matvarene med hele matvarer, slik som hele korn, friske frukter og grønnsaker, magre proteiner og sunt fett.

Oppgave. Fordi cellulite er delvis forårsaket av dårlig sirkulasjon og mangel på blodtilførsel til de berørte områdene, innlemme mer aktivitet inn i din livsstil. Få kardiovaskulær aktivitet hver dag, for eksempel gange, løping, trappetrinn klatring eller ved hjelp av en elliptisk maskin.

Train med motstand. Innlemming en vekt-trening rutine inn i din livsstil vil hjelpe deg å bygge muskelmasse, noe som vil føre til at kroppen til å forbrenne mer kalorier i hvile og redusere total kroppsfett. Resistance trening er en annen måte å øke blodtilførselen til cellulitter, som vil hjelpe stramme huden i kombinasjon med reduksjon og eventuelt bortfall av cellulitter.

Foam roll for 15 til 20 minutter, tre ganger per uke. I Nicole Dorsey-Straf artikkel for thatsfit.com, sier kjendis trener Ashley Borden at bruk av en skum roller bidrar til å bryte ned fett fiber og hjelper oksygen strømme inn i de som er berørt av cellulitt områder. Hun foreslår skum rullende i forbindelse med en cardio og styrketrening trening.

Påfør en cellulitt-reduserende, hud-innstramming krem. Velg et produkt som ingredienslisten inneholder de som øker blodsirkulasjonen, glatte huden og øke tykkelsen. Disse ingrediensene inkluderer aminophylline, teofyllin, koffein, naturlig kakao, Coleus ekstrakt og gjærekstrakt peptider.

Hvordan løsne opp stramme Hamstrings

Er du utsatt for å sitte i lange perioder av gangen? Kanskje rammen av jobben din har du holdt fange til en stol i flere dager på rad uten mye av en sjanse for bevegelse. Dette er en svært vanlig fortelling fortalt av mange hverdagslige kontoransatte, og det også skjer for å være en stor årsak til stramme hamstrings. Ingenting om stram hamstrings er gøy, men denne tilstanden kan lett bli reversert. Les videre for å lære å løsne opp stramme hamstrings.

Bruksanvisning

•  Sitt på en sveitsisk ball. Disse har også blitt kalt trimballer, physioballs, balanse baller og ergo baller. Det spiller egentlig ingen rolle hva du kaller dem. Det viktige er å sitte på dem om du er hjemme eller på kontoret. Du kan enkelt rulle fra side til side som strekker ett ben ut og holde i tretti sekunder hver rett fra din egen pult. Dette vil bidra til å løsne opp de stramme hamstrings.

Ligg på gulvet og strekker benet rett opp i luften mens du støtter den med hendene. Prøv å holde kneet rett eller i det minste så rett som du kan. Hold denne strekningen i 20 til 30 sekunder og deretter bytter ben.

Sørg for å alltid strekke på slutten av kardiovaskulær trening. Ofte når du bare går å kjøre uten å strekke på slutten, har du en tendens til å "stramme" opp. Du vil spesielt føler dette i sengen om natten rett før du lukker øynene, og også i morgen. Dette er helt sikkert kommer til negativ innvirkning på ytelsen din for neste treningsøkt.

Trinn opp til plate - en vibrasjonsplate. Dette er moderne teknologi som er i ferd med å feie nasjonen. Ta kontakt med din lokale, gym, helse klubb eller sykehus for å se om de har en. Teorien bak vibrasjonsplaten er det fører til en strekk refleks som fører til eksitasjon av muskelfibre og bindevev som raskt øker fleksibiliteten.

Hold deg aktiv. Den største årsaken til stram hamstrings er inaktivitet. Den enkleste måten å unngå dette på er ved å gå hver dag i minst 20 minutter. Dette tar ikke mye tid eller kunnskap, og det kan være ganske forfriskende også. Du trenger ikke engang å gå 20 minutter på rad. Bryte den opp i intervaller hvis det passer best til din timeplan.

Delta på et yogakurs en gang i uken. Dette er en fin måte å løsne opp hamstrings. Mange av positurer er utformet med hamstrings beste interesse i tankene. Yoga har også vært kjent for å redusere stress. Så vil du også få han til fordel for humør ekstrautstyr. Det er en fin en-to-formasjon.

Hint

  • Når du gjør det liggende hamstring strekk, kan du faktisk gå hendene opp beinet og deretter ned igjen akkurat som du er klatring et tau i gymtimen. Når du gjør dette, vil overkroppen kommer opp fra gulvet. Det er OK, bare prøve å holde ryggen rett.
  • Hvis du skal bruke en vibrasjonsplate, sørg for å lese kontraindikasjoner. Det er vanligvis en liste over ti eller så ting å se opp for. Søk profesjonell kunnskap før du går videre til det.

Øvelser for å få Fid of Face Jowls

Øvelser for å få Fid of Face Jowls


Med utbruddet av midten alder, begynner huden å miste sin elastisitet, noe som resulterer i sagging. Før du slår til invasiv plastisk kirurgi, prøv enkle ansikts øvelser du kan gjøre nesten hvor som helst. Gjør ansikts øvelser hver dag, og de vil stramme opp huden og forbedre utseendet på kjever, doble chins, og andre sagging ansikts hud. Etter flere uker og merkbar forbedring, kuttet rutinen tilbake til tre ganger ukentlig for vedlikehold.

Kiss the Sky

Bøy hodet hele veien tilbake, slik at du ser på himmelen eller i taket. Du vil føle en tydelig trekk i musklene under halsen. Nå gjør en veldig overdrevet kyssing bevegelse og kysse himmelen. Gjenta ti ganger daglig.

Heng den opp

Legg deg ned på ryggen på sengen og henge hodet over kanten. Nå sakte heve hodet slik at du bringer hake mot overkroppen din, og trykk den til brystet. Hold den der mens du teller til ti. Gjenta denne øvelsen fem ganger.

Legge hodet ned

Stå eller sitte oppreist og sakte slippe hodet til brystet, uten unaturlig kraft. Vekten av hodet forsiktig strekker musklene i nakken og under haken. Hold mens du teller til ti og deretter løfte hodet tilbake til normal posisjon. Gjøre fem repetisjoner.

Smile

Smil til firmaet ditt halsen og huden under øynene. Smiling er bra for humøret, og kan også gjøre noe fysisk bra. Vippe hodet litt og smile. Gjør dette til en stor øre til øre smil, og forestill smiler så hardt at munnen faktisk gjør berører disse ørene. Hold dette for en teller til ti, og gjør sett med fem.

Tongue Press

Hvil albuene på et bord og satte tomlene under haken, med fingrene mot sidene av ansiktet. Nå trykker tungen mot taket av munnen, og skyv og trykk tomlene foran til bak. Du vil føle at muskelen arbeider som du trykker tomlene under haken. Gjenta dette tjue ganger.

Venstre, Høyre, Venstre

Stå eller sitte rett og høy. Nå slår hodet til høyre, holde hodet nivå med gulvet, og du vil føle en dragning i den andre siden av kjeven og ansiktet. Hold denne posisjonen i en ti teller, reversere side, og gjenta for en ekstra ti teller. Gjøre fem repetisjoner per side uten pause mellom øvelsene.

Face, Chin & hals øvelser

Face, Chin & hals øvelser


Ansikts øvelser brukes for å løse opp spenninger, forbedre den generelle utseendet på ansiktet, og stimulere blodstrøm og sirkulasjon. Ansikt, hake og nakke øvelser kan utføres i den komforten av ditt eget hjem. Noen kan også gjøres mens du ser på TV. Utfør øvelsene regelmessig for å bidra til å oppnå en ungdommelig, rynkefri ansikt.

Øyne

Sitt med øynene lukket og slappe av ansiktet ditt. Med øynene lukket, se opp og ned så langt du kan. Gjenta dette 10 til 15 ganger. Denne øvelsen vil bidra til å stramme huden rundt øynene dine.

For en annen øyen trening, sitte oppreist, lukke øynene og slappe av, så løfter øyenbrynene og strekke på øyelokkene ned så langt som mulig uten å åpne øynene. Hold denne stillingen mens du teller til ti sekunder og gjenta minst 10 ganger.

Neck

Nakke øvelser som kan gjøres sittende eller stående. Begynn med å lene hodet bakover (ser mot taket). Hold leppene lukket og avslappet, og ryggen rett. Deretter setter underleppen over overleppa så langt som mulig og hold posisjonen i minst 10 sekunder. Slapp av og gjenta denne øvelsen 10 ganger for å stramme opp huden på halsen din.

Også for nakken, kan du vippe hodet bakover og ser opp i taket, og trykk deretter på tungen mot taket av munnen så hardt du kan. Dette bør stramme alle musklene i nakken. Sakte bringe haken ned mot halsen din, mens du holder tungen på taket av munnen. Hvis du gjør dette riktig, vil du føle tetthet under haken og på forsiden av halsen. Gjenta denne øvelsen 4-5 ganger daglig.

Chin

Å arbeide musklene under haken, sitte oppreist i en stol og bøye hodet bakover (for å se på taket). Hold leppene avslappet og lukket, så gjør din lepper runde (kyssing lepper) og hold i 20 sekunder. Slapp av og ta hodet tilbake til normal posisjon. Gjenta denne øvelsen en gang daglig.

Pannen

Å stramme huden på pannen, plasserer pekefingrene over øynene og trekke ned på øynene dine mens heve øyenbrynene. Gjenta denne øvelsen 10 ganger daglig.

Lepper

Suge på fingeren så hardt som mulig og dra det sakte fra munnen. Denne øvelsen vil firmaet huden rundt leppene. Gjenta denne øvelsen 10 ganger daglig.

Hvordan bli kvitt en dobbel hake uten kirurgi

Hvordan bli kvitt en dobbel hake uten kirurgi


En tonet, ungdommelig kropp er ønsket av alle, og det er ikke bare tonet abs eller ben som vi ønsker. Vi vil at ansiktet, haken og halsen for å se tonet også. En dobbel hake, men synes å være den vanskeligste området for å tone opp. Du trenger ikke å løpe til en kirurg, skjønt, og bruke tusenvis av dollar. Det er noen øvelser du kan gjøre hjemme for å stramme opp haken din, og du kan prøve en "hake wrap" laget hjemme for å gi en midlertidig ansiktsløftning, alt uten kirurgi.

Bruksanvisning

Bli kvitt en dobbel hake med øvelsen

•  En av de beste måtene å bli kvitt en dobbel hake er gjennom trening. Haken er et oversett område når det kommer til en øvelse eller treningsprogram. Til å begynne treningen, sitte i en rett stol med ryggen presset mot baksiden av stolen.

Slapp skuldrene og ikke press halsen.

Bøy hodet bakover. Pek med haken mot taket.

Åpne munnen litt, og trykk på bunn kjeve ut mot taket ytterligere. (Dine tennene nede vil stikker ut lenger enn din topp tenner). Hold denne posisjonen i 10 sekunder.

Slapp kjeven for 5 sekunder, og gjenta. Jobbe opp til 15 repetisjoner.

Bli kvitt en dobbel hake Med en Chin Wrap

Grapefrukt olje er brukt i mange hjem detox oppskrifter, som det hjelpemidler i tegning toksiner ut av systemet. Hvis du har en hake som er usedvanlig stor, kan denne prosessen ikke gi deg slike merkbare resultater, selv om det vil gi noen.

Legg 8 dråper eterisk grapefrukt olje til 1/3 kopp olivenolje. Røre.

Dypp en bomullsdott i blandingen, og deretter gni blandingen på haken, som dekker hele haken.

Pakk haken i plastfolie, som starter på toppen av hodet, deretter ned rundt haken. Fortsett innpakning til haken din er helt pakket tett. (Pass på at innpakning er gjort jevnt, som tetthet av wrap vil gjøre en forskjell i utfallet).

Wrap et håndkle rundt innpakket haken, og slappe av i 45 minutter, mens kinnområdet varm.

Etter 45 minutter, ta ut plastfolie og skyll olje utenfor hake med varmt vann. Tørk.

Tips og advarsler

  • Haken øvelsen kan gjøres hvor som helst, fra når du sitter fast i trafikken til å sitte ved skrivebordet.
  • Grapefrukt olje er sterk og etsende, så ikke bruke den direkte på huden uten olje base som det kan brenne.

Eksempler på fysiske øvelser for barn med Cerebal Parese

Fysisk trening er et viktig behov for barn som har blitt diagnostisert med cerebral parese. Øvelsen vil bidra til å beholde i kroppen muskel tone som ellers kunne tapt grunn til å være ute av stand til å bevege seg så fritt som de som ikke har cerebral parese. Disse øvelsene også bidra til å fremme fitness og hindre ekstra vektøkning som kan oppstå grunn til å være mindre aktiv. Følgende er noen eksempler på vanlige øvelser for barn som har cerebral parese.

Yoga

Yoga er en stress-fri type øvelse som er fantastisk for barn med cerebral parese. Det hjelper oppmuntre mobilitet og fleksibilitet av lemmer som har en tendens til å stramme opp på grunn av denne sykdommen. Yoga hjelper også pasienten å beholde muskel tone og bygge styrke i kroppen sin. Det er også en avslappende øvelse som cerebral parese pasienter nyte.

Svømming

Svømming er en annen stor fysisk aktivitet for barn som har cerebral parese. Den sparker og spruting bevegelse av armer og ben vil hjelpe pasienter til å holde seg i form og samtidig ha det gøy. Svømming bidrar også til å løsne stramme lemmer som har blitt mindre fleksible på grunn av inaktivitet. Denne type aqua terapi anses å være en av de beste behandlingene for barn med cerebral parese.

Ridning

En annen populær øvelse for cerebral parese pasienter er ridning, også kjent som hippoterapi. Denne øvelsen er avslappende og kan være ganske morsomt. De langsomme, grasiøse bevegelser av ridning bidra til å gjøre hele kroppen mer fleksibel. Ikke bare vil barn med cerebral parese nytte fysisk fra ridning, men de har også gleden av å ha en mild dyr som en del av sin behandling.

Play Ball

Spille ball er en type oppgave som barn med cerebral parese nyte enormt. Denne type behandling kan også betraktes mer som å ha det gøy for barnet. Typen av ballen spilles, vil avhenge av alvorlighetsgraden av sykdommen. Hvis barnet er i stand til å løpe og hoppe, baseball, basketball eller kickball kan være den perfekte måten å oppmuntre kondisjon og muskelstyrke i cerebral-parese pasienter. Dersom barnet er mindre mobile, er det bare å kaste eller sparke en ball vil gi tilstrekkelig mengde trening som trengs for å bygge muskel tone og forbedre fleksibiliteten.

Hvordan å stramme Sagging hud etter Major Vekttap

Hvis du har opplevd større vekttap, kan du også være med å gjøre slapp hud. Jada, du har mer energi og ser flott ut i klær, men jeg vet at overflødig hud kan ta en stor toll på selvtilliten. Og etter alle dine hardt arbeid for å miste vekt, er det en skam å la noe holde deg fra følelsen flott om kroppen din.

Heldigvis finnes det måter å fast slapp hud etter store vekttap uten kirurgi.

Hvordan å stramme Sagging hud etter Major Vekttap

Legg i tid med vekter. Hvis du ikke allerede bruker vekter som en del av din vekttap systemet, er nå på tide å begynne å bruke dem til fast slapp hud. Ved å stramme opp musklene, vil huden over musklene ser også fastere. Møte med en personlig trener og spør om hvilke øvelser vil firmaet dine spesielle problemområder.

Tørr børste huden din daglig før hver dusj. Tørr børsting er stor for å forbedre sirkulasjonen og hjelpe holde lymfesystemet sunt. Men utover det, er det også svært nyttig å stramme sagging hud.

Masser huden daglig etter hver dusj med aprikoskjerneolje (som er flott for moden eller sensitiv hud) eller Emu Oil (som også kan bidra til å bekjempe rynker). Ta deg god tid med denne prosessen i stedet for rushing gjennom det - det har helsemessige fordeler utover å hjelpe fast slapp hud (som øker blodsirkulasjonen og generelle hud tilstand).

Påfør en ukentlig kroppsmaske på huden din som inkluderer Rhassoul Clay som har hud oppstrammende egenskaper. Mange spas tilbyr denne tjenesten, eller du kan mikse din egen.

Vurder å bruke Patchouli eterisk olje som også kan bidra fast sagging huden. Du kan blande litt på med aprikos olje, eller du kan bruke den essensielle oljen på andre måter (alltid sørge for å fortynne det først).

Fortsett å feire og ta godt vare på kroppen din etter din vellykket stort vekttap.

Øvelser for å bli kvitt strekkmerker på ryggen

Strekkmerker oppstår når elastin (et protein i huden) er skadet, forårsaker et arr typen mark. De kan oppstå på din mage, rygg, bryst og selv på overarmene og lårene. I motsetning til et arr, strekkmerker føler at din normal hud, og bare se ut som en misfarging. Som et arr, men de er vanskelige å bli kvitt; de elastiske fibre er vanskelige å reparere. Men det finnes måter å lindre synligheten av strekkmerker, blant annet en endring i kosthold og mosjon.

Hvordan Stretch Marks Utvikle

For å forstå strekkmerker, er det viktig å forstå hvordan de dannes. Proteinene gjort som utgjør huden er kollagen (ca 80%), elastin (ca 4%) og keratin (ca 16%), som danner stivhet av huden din. Elastin gir huden fleksibilitet eller strekk. Disse elastiske fibre er vanskelig å reparere innenfor huden din. For eksempel med en vanlig sår, erstatter kroppen kollagen proteiner for å helbrede huden din. Imidlertid er de elastinfibre vanligvis ikke oppdages, slik at strekkmerker vanskelig å helbrede.

Årsaker til strekkmerker

Strekkmerker er forårsaket bokstavelig talt ved strekking av huden. Når dette skjer, er det en økning i kortison, et hormon dannet av binyrene. Med overskytende kortison, er elastiske fibrene i huden svekket og som fører til strekkmerker. Strekkmerker kan være en naturlig forekomst av graviditet eller oppstå på grunn av vektøkning og medisinbruk.

Øvelser

For å bidra til å lindre strekkmerker, kan du trene. Trene holder musklene og huden fast. Stramme opp huden strekker seg naturlig uten å utvikle strekkmerker.

• Sit ups: Ligg på gulvet på ryggen med bena litt bøyd, og heve hodet og overkroppen. Utfør 25 sit-ups per dag. Dette vil holde huden stram og bukmuskulatur flat.

• Crunches: Ligg flatt på ryggen, og crunch bena opp og ned fra en rett ut posisjon opp til brystet. Gjenta 10 til 20 ganger. Dette bidrar til å hindre strekningen gjør i magen, rygg og hofter.

• Leg heiser: Ligg på den ene siden, bøy knærne litt og heve øverste benet. Hold den i 2 sekunder og lavere. Gjenta 25 ganger, rulle over og gjenta med det andre beinet.

• Knebøy: Denne øvelsen bygger opp muskel tone. Til å begynne, stå opp med bena ca hip bredde hverandre, og deretter bevege hoftene sakte til bakken, som om om å sitte i en stol; stoppe på om stolhøyde. Gjør 10 repetisjoner i døgnet.

• Push ups: Dette er best for strekkmerker på brystet og overarmene. Ligg med ansiktet ned på gulvet med hendene på gulvet i nærheten brystet. Holde tærne på bakken, løfte resten av kroppen din, hold i to sekunder og lavere. Begynn med 10 en dag og øke til minst 25 en dag.

• turgåing og jogging: Disse øvelsene kan holde huden sterk og forebygge strekkmerker. Dette trenger ikke å gjøres i et raskt tempo, men konsistensen er viktig. Mål å gå eller jogge minst 20 til 30 minutter om dagen, 3 til 4 ganger i uken.

Med disse øvelsene, kan du bidra til å redusere eksisterende strekkmerker og hindre dem fra å inntreffe andre steder på kroppen din.

Hvordan firmaet opp rynkete hud rundt magen

Hvordan firmaet opp rynkete hud rundt magen


Rynket, løs eller fordypninger i huden rundt magen kan oppstå hvis sammensetningen av muskelen, og, i noen tilfeller, blir fettvevet i denne regionen betydelig redusert. Dette problemet kan være forårsaket av alder eller plutselig vekttap. Kroppens muskelmasse begynner å slippe etter 30 år med mindre motstand øvelser er tatt opp for å motvirke effekten. En betydelig mengde av muskel, i tillegg til fett, følger hurtig vekttap utløst av et overdrevent lavt kaloriinntak. Under disse omstendigheter, er den beste måte å stramme opp huden rundt mageregionen for å øke volumet av denne regionen med muskel.

Hvordan firmaet opp rynkete hud rundt magen

Torso Lift

•  Ligg på ryggen. Bøy knærne, slik at bunnen av begge føttene presses mot gulvet. (For å gjøre denne øvelsen mer utfordrende, bare trykke på én fot mot gulvet). Hold bena ca 8 inches hverandre.

Bruk musklene i mage-og lår til å løfte overkroppen opp fra bakken.

langsomt tilbake overkroppen til bakken.

Gjenta. Gjøre tre til fire sett med åtte repetisjoner i hvert sett.

Leg og Chest Lift

Ligg på ryggen. Hold bena rett og føttene sammen.

Løft bena ca 1 fot ut av gulvet og hold. Løft brystet opp fra gulvet og hold.

langsomt tilbake til utgangsposisjonen.

Gjenta. Gjøre tre til fire sett med åtte repetisjoner i hvert sett.

The Hundred

Ligg på ryggen. Hold bena rett og føttene sammen. Hold armene rett, håndflatene vendt ned og parallelt med kroppen din.

Løft bena slik at de danner en 45-graders vinkel til gulvet. Løft brystet opp fra gulvet. Løft armene om seks inches av gulvet.

innhalere som du pumpe armene opp og ned fem ganger. Pust ut når du pumper armene opp og ned fem ganger.

Gjenta trinn 3 ni ganger. Totalt pumpe armene 100 ganger.

Trekk Punch

Ligg på ryggen. Bøy knærne, slik at bunnen av begge føttene presses mot gulvet. Lås tærne på plass, slik at føttene ikke kan lette fra bakken, med lang manualstang eller en annen tung gjenstand.

Hold liten manual i høyre hånd. Hold høyre arm tuck inn din side som du bøye armen for å danne en 90-graders vinkel. Løft din venstre arm opp som om nå for taket.

trekk samtidig venstre hånd ned som du løfter brystet opp fra bakken og sparke opp med høyre hånd. Overkroppen bør utføre en svak vridning bevegelse.

Gå tilbake til utgangsposisjonen (trinn 2).

Gjenta. Gjøre tre til fire sett med åtte repetisjoner i hvert sett. Deretter plasserer den lille manual i venstre hånd og gjenta øvelsen. Igjen gjøre tre til fire sett med åtte repetisjoner i hvert sett.

Yoga øvelser for Isjias

Isjias oppstår når hoftenervene er forverret og blir følsom. Isjias kan føre til store smerter i korsryggen, kan en av bena gå nummen eller smerte skyter gjennom en fot eller ankel. Isjias vanligvis angrep den ene siden av kroppen på en gang.
Yoga stillinger som kan åpnes hoftene og forsiktig vri ryggen gi avlastning for isjias.

The Source

Isjiasnerven strekker seg fra nedre del av ryggen, i ryggsøylen, gjennom hoften og ned på baksiden av leggen til hver fot. Det er den lengste og største nerve i kroppen din. Det er ansvarlig for flytting av lår- og leggmusklene og sender følelsen av følelsen til hjernen.

Vanlige årsaker til Isjias

• Pireformis syndrom. Den periformis muskelen er i baken. Det er nær på isjiasnerven og nerven kan kjøre gjennom muskelen. Hvis muskelen strammer, det setter press på nerven som resulterer i forverring og følsomhet.
• Korsrygg spinal stenose er forårsaket av din spinalkanalen innsnevring og klemme på ryggmargen og nervene. Dette er grunnlaget for nedre del av ryggen, baken, ben og fot smerter.

• herniated plate. En plate briste eller slip kan legge press på en nerve som forårsaker ryggsmerter.

Yoga og Isjias

Yoga positurer som lindrer isjias er kalt asanas. Asanas er mer enn å strekke fordi de renser kroppen og la hjernen din til å konsentrere seg. Asana praksis bør være moderat, uniform, behagelige og fast. Praksis bør være med en kvalifisert yoga lærer fordi hver isjias ubehag kan trenge en presis tilgang til asana.

Fordeler med Asanas

• Asana øvelser forlenge og rette dine ryggraden, magemusklene og strekke musklene i hofter og rumpe.
• De forbedrer fleksibiliteten i musklene dine.
• Den styrken i skjelettet.
• Styrken på dine hard vev.
Kombinasjonen av yoga asanas og meditasjon gir også avlastning for isjias. Prosessen med yoga puste reduserer betennelse og slapper stramme muskler. Du har en tendens til å stramme opp når smertene er forventet og dyp pusting minner deg på å slappe av.
Du bør starte ansana program sakte og lytt til kroppen din. Den vil fortelle deg hvilken positur og når man skal endre det. Lær å være bevisst på hva kroppen din forteller deg.
Yoga er ikke konkurransedyktig, selv ikke mot deg selv. Ikke presse fordi smerte og yoga er ikke ledsagere. Bruk rekvisitter og støtter som stropper, puter og puter. Trykkavlastning på din isjiasnerven er målet ditt, ikke avanserte yoga. Også, sammen med yoga, ikke sitte i lange perioder av gangen, og hvis en aktivitet forårsaker smerte avslutte aktiviteten.
Yoga kan forbedre livet ditt fysisk og mentalt. Bruk den til å lindre isjias gjennom asana og lytter til kroppen din.

Face Tynning Øvelser

En av de mest merkbare områder for vektøkning er ansiktet. Selv en liten vektøkning generelt ender opp som viser i ansiktet raskt. Å ha en lubben ansikt kan være pinlig. Heldigvis er det mange ansikt slanking øvelser som vil hjelpe tone musklene dine og hjelpe ansiktet ditt ser fint igjen.

Massasje

En personlig ansiktsmassasje kan hjelpe løsne opp musklene i huden og stramme opp noe løs hud i ansiktet ditt. Dette er også en god øvelse å utføre før du gjør noen andre ansikts øvelser. Start med å løfte øyenbrynene et par ganger, ser fra venstre til høyre raskt og stramme og løsne musklene rundt munnen. Dette vil varme deg opp. Lett gni ansiktet med fingrene for å løsne stramme muskler du måtte ha i ansiktet. Klapse haken forsiktig med fingrene for å stramme huden.

Whatchoo Chewing?

Tygge øvelser arbeide dine lepper, hals og nakke muskler. Ved å arbeide disse musklene, vil du stramme dem opp og forbrenne fett i ansiktet ditt, og du vil slanke ansiktet ned raskt. Tygge øvelser som kan gjøres enten sittende eller stående. Tips nakken bakover og begynner å tygge. Du trenger ikke å tygge noe, men luften, men hvis du føler deg mer komfortabel tygge noe, vil et stykke tyggegummi fungere. Disse øvelsene kan gjøres av og på hele dagen uten store anstrengelser. Ti til femten minutter en dag med tyggeøvelser er alt du trenger.

Kissy Kiss

Kissing øvelser vil tone dine kinn, lepper og under halsen. Dette vil tone musklene raskt. Kissing øvelser rett og slett krever at du later til å kysse noen. Spisser leppene opp så langt du kan, og suger kinnene i så langt du kan. Dette vil gjøre at du ser ut som en fisk. Øv i speilet for de beste resultatene. For en ekstra utbrudd av muskelbruk, stikke tungen ut mellom rynket leppene. For mye suger i kan faktisk gjøre kinnene sår, så unngå å såre kinnene ved å begrense hvor mye tid du gjør denne øvelsen. Det vil bare være nødvendig å gjøre denne øvelsen i 5 til 10 minutter om dagen, avhengig av dine ansiktsmuskler 'styrke.

Øvelser for Lifting & Firming bryster med overflødig hud

Hvis du har gått ned i vekt, eller er rett og slett å bekjempe hengende bryster som er på grunn av alder og tidligere svangerskap, er du nødt til å forholde seg til tilstedeværelsen av løs hud. Hud som har blitt strukket kan eller ikke kan gå tilbake på plass lett. Huden din evne til å sprette tilbake, avhenger av din alder og om huden din var veldig elastisk til å begynne med. Noen mennesker har hud som strekker seg, og deretter tilbake til normalt enklere enn andre.

Stram musklene dine

Cedric Bryant, Ph.D og administrerende vitenskap offiser av American Council on Exercise forklarer at du ikke kan faktisk tone opp løs hud, men du kan stramme det ved å legge muskel. Via trening, kan du lage et stramt lag under huden som vil ta bort noe av slark og sagging på brystene og kan føre til generell forbedring i huden din.

Bygge din muskler

Under svangerskapet, når brystene utvide sammen med magen din, får leddbånd strukket, ifølge Natural-homeremedies.com, og dette resulterer i hengende bryster og løs hud. Tap av elastisitet, noe som kommer med alderen, bidrar også til en mindre enn oppkvikket bust. Fedme, rask vekt, tap, røyking og menopause kan bidra til denne situasjonen. Når du får, og deretter gå ned i vekt kan du miste muskler sammen med det og det er ikke bra. Du må gjøre en felles innsats for å re-bygge muskler som har gått tapt med vekten. Dette kan oppnås ved å trene med håndvekter (manualer) og gjør styrketrening.

Pectoral muskler

Du må prøve å styrke brystmusklene fordi, annet enn at det er ingen spesifikke øvelser som vil tone og løfter brystene, ifølge Exercise.lovetoknow.com. Mange kvinner forsømmer dette området når de arbeider ut, fokuserer i stedet på sine rumper, buk og ben. Dette er en feil. Arbeide ut Pecs er av største betydning hvis du ønsker å forbedre utseendet på brystene dine. Pectoralis minor og store (pecs) ligge rett under brystene dine. Hvis du jobber Pecs, jobber du brystene.

Styrke Din Chest

Kvinner har sett altfor mange bilder av ekstreme kvinnelige vektløftere, som ikke har noen bryster å snakke om. Følgelig, kvinner er redd for å arbeide sine brystmusklene i frykt for at de vil miste det de har. Ikke tilfelle. Hvis du har gått ned i vekt og trener, vil gjøre brystøvelser gi deg perkier bryster. Hvis du ikke har gått ned i vekt, men trener Pecs, vil du ende opp med høyere, rundere bryster. Det er en vinn-vinn-situasjon. Selv om du har store, fete bryster, vil du miste noe av det fett mens du trener, og brystene vil se fastere og bedre som et resultat. Hvis du har en sterk brystet, vil det gi støtte også til de største brystene.

Yoga

Gjør yoga er den ideelle måten å tone dine bryster og stramme brystmusklene. Yoga Postures som spesifikt retter dette området inkluderer headstand, den omvendte leg stretch og backbends fordi disse stillingene motsette tyngdekraften, som trekker brystene ned. Andre yoga Postures som vil hjelpe stramme brystet inkluderer kamel positur, slange positur og dobbel vinkel positur. Disse utgjør vil også forbedre holdningen din, som i seg selv vil gjøre at du ser bedre og yngre, ifølge Yogawiz.com.

Unngå disse

Øvelser som ikke vil hjelpe deg å stramme brystene inkludert løping, jogging, termin bøyninger og kontrahering positurer. Disse øvelsene er faktisk ansett som skadelig for brystene.

Push-ups

Push-ups er en av de beste øvelsene for å gjøre for brystet, ifølge Exercise.lovetoknow.com. Når du gjør push-ups, bruker du din kroppsvekt som motstand, noe som styrker brystet.

Vekter

All-about-arm-exercises.com påpeker at manualer er en ypperlig måte å jobbe på brystet muskler. Optimafitness.co.uk anbefaler disse øvelsene: Mens du sitter på en øvelse benk, holder vekten din (dumb-bells) med håndflatene vendt inn; Sakte heve vektene til skulderhøyde og snu dem slik at håndflatene er vendt ut; Trykk på stum-bjeller over hodet; Senk vektene til startposisjonen; Dette kalles den sittende skulderpress. En annen øvelse, kalt triceps extension, innebærer å sitte på en stol eller en øvelse benk med ryggen rett. Føttene er på gulvet. Hold en vekt i hver hånd og løfte dem over hodet. Vektene bør holdes vertikalt. Senk dumb-bell bak hodet inntil underarmene og biceps møtes. Gå tilbake til utgangsposisjonen og gjenta. En tredje øvelsen kalles bicepsen konsentrasjon curl. Sitt på en benk og spriker bena. Hold en vekt i høyre hånd, og med håndflaten vendt ut. Dette er enklere hvis du holder den øvre del av høyre arm mot høyre indre lår. Din venstre hånd kan plasseres på venstre kne for støtte. Krøll vekten oppover mot høyre skulder. Tilbake til startposisjonen og gjenta. En annen metode du kanskje ønsker å prøve er yoga bryst massasje. Dette er også en god måte å stramme opp brystene. Lære disse teknikkene eller har din partner lære dem.

En pusteøvelse å utvide Lunger

Når vi er under stress, kan vår pust bli rask og grunne. Dårlig holdning, sykdommer og aldring kan også redusere vår lungekapasitet og gjøre vår puste mindre effektiv. Ifølge healthandyoga.com, ved bevisst arbeider med å utvide lungene kapasitet med pusteøvelser, kan vi motvirke disse faktorene. Dyp pusting kan slappe av i kropp og sinn, gi mer luft for aktiviteter som sang og mosjon, og bidra til å reversere effektene av luftveislidelser.

Observer pusten

Ligg på ryggen på en komfortabel, flat overflate. Det kan være lurt å legge seg ned på en treningsmatte eller noen tepper, for eksempel. Observer brystet og magen flytte opp og ned når du puster. Hvis du er en grunne pust i bakken, kan mesteparten av bevegelsen være i brystet. Hvis pusten blir dypere, kan du se mer bevegelse i magen. Bare slappe av og se passivt for noen få åndedrag.

Lær Chest og Abdominal Breathing

Sakte utdype din abdominal pust. Du ønsker å se magen flytte inn og ut med hvert åndedrag, mens brystet er ganske stille. Ikke tving det - bare la mageåndedrag for å vokse dypere og dypere for 20 pust eller så. Når du er ferdig med det, kan du prøve å fokusere på brystet puste. Hold magen fortsatt, mens du puster mer og dypere inn i brystet for 20 åndedrag.

Lær å ta fulle åndedrag

Sette det sammen. Sakte pust inn i magen til den er full, og deretter utvide brystet inntil lungene er fylt. På den ut pusten, la brystet tomt først, deretter tømme magen helt til lungene er tomme. Unngå fristelsen til å anstrenge seg. Ikke stramme opp musklene, forsøker å tvinge i den siste bit av luft, eller for å tømme lungene dine litt mer helt. I stedet, bildet pusten din som en jevn, flytende bølge, glatt fylling og tømming. Når du får det, vil det føles nesten uanstrengt praksis i minst 20 minutter om dagen, og du vil se din lungekapasitet øker.