Digidexo.com

Hvordan justere Briller Nose Pads

Hvordan justere Briller Nose Pads


Nese pads på briller bestemme hvordan brillene sitte på ansiktet ditt. Briller som hviler på riktig måte på nesen gir komfort og sikre at linsene er vinklet riktig for optimal synskorreksjon. Hvis brillene sitter skjevt eller i en ubehagelig stilling, justere neseputer kan hjelpe.

Hvordan justere Briller Nose Pads

•  Bestem hva som er galt med måten brillene dine hvile på nesen. Se i speilet og bestemme av de er for høyt eller for lavt, eller hvis den ene siden er skjev eller lener seg for langt til venstre eller høyre.

Hold rammen av brillene godt til. Ikke bekymre deg om å få fingeravtrykk på glassene fordi du kan rense dem av når du er ferdig med å justere neseputer.

Bruk fingrene til å forsiktig justere hengsel at nesen putene sitte på i henhold til hvor du trenger briller for å sitte på ansiktet ditt. For eksempel, hvis ene side er for høy, beveger at neseputen ut til siden litt slik at den vil tillate at siden av brillene til å sitte lavere på ansiktet. Flytt hengslene litt til du får dem til ønsket posisjon.

Se på glassene fra fronten for å sikre både nese pads sitte jevnt fra hverandre og på samme sted på hver side av brillene. Dette sikrer at glassene ikke sitte skjevt på ansiktet ditt.

Plasser glassene på ansiktet ditt for å teste for en akseptabel passform. Hvis du trenger å fortsette å gjøre små justeringer, gjøre det til du oppnår en behagelig, riktig passform.

Hint

  • Pass på å ikke bryte objektivrevolvere. Hvis du bøyer dem for langt, vil metallet i dem ryke og du vil måtte betale for å ha dem fast.