Digidexo.com

Coconut Oil Treatment for Colitus

Coconut Oil Treatment for Colitus


Kolitt er en smertefull lidelse der vevet rundt den store og tynntarmen blir irritert og betent. Selv om tilstanden kan behandles ved hjelp av antibiotika og medisin, en fersk undersøkelse fastslått at kokos olje assists i å redusere smerte og øke utvinning ganger for pasienter som lider av kolitt. Dette er fordi kokosnøttolje er en god kilde for essensielle omega og fete oljer, som inneholder naturlige helbredende karakteristikker.

Hva er kolitt?

Kolitt er en serie av inflammatoriske og auto-immune tilstander som påvirker den gastrointestinale vev, inkludert vevet rundt den store og tynntarmen. Lidelsen er klassifisert av leger som en IBD, eller inflammatorisk tarmsykdom.

Symptomer på kolitt

Pasienter som lider av kolitt generelt opplever en gradvis innsettende diaré som ofte inneholder spor av blod. Pasienter kan også oppleve smerte, abdominal ømhet, depresjon, hurtig vekttap og tretthet. Det kan også være en økning i leddsmerter, økt hyppighet av avføring og feber. Slim eller blod i avføringen eller rektal blødning er også indikasjoner på at en pasient kan lide av kolitt. Selv om noen former for kolitt resultat i forstoppelse eller diaré, kan mange pasienter opplever også avføring som vises normalt, så dette er ikke alltid en veiledende symptom.

Diagnostisering av kolitt

Leger er i stand til diagnose kolitt ved å teste en pasients krakk for blod, eller ved å ta et røntgenbilde av tykktarmen. Koloskopi og sigmoidoskopi er også prosedyrer som kan indikere kolitt. I tillegg kan en lege bestille en krakk kultur eller blodprøve, avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden. En høy-senkning eller SR, blir også brukt til å indikere akutt irritasjon forårsaket av kolitt.

The Role of Coconut Oil i behandling kolitt

En fersk studie funnet ut at kokosolje kan hjelpe i lindrende pasienter med mange av symptomene på kolitt, inkludert dårlig fordøyelse og plutselige avføring. Oljen virker også for å redusere betennelse, reduserer smerte og minimere irritasjon. Forskere har også funnet at oljen fremmer en raskere tilheling og reparasjon tid for gastrointestinal vev. Mange homøopatiske leger mener fiskeolje, probiotika og urte medisiner kan behandle kolitt, da disse inneholder medium-chain triglyserider, en viktig energikilde for kroppen.

Flere fordeler

Har også blitt brukt kokosolje til å effektivt behandle Crohns sykdom. Forskere har studert effekten av kokos olje på pasienter som lider av fordøyelses forhold siden tidlig på 1980-tallet. Forskere tror oljen inneholder anti-inflammatoriske egenskaper som berolige og regulerer fordøyelseskanalen. I tillegg er olje vist seg å ha antimikrobielle egenskaper som dreper skadelige mikroorganismer som ellers kan forårsake kronisk intestinal inflammasjon.