Digidexo.com

Om Apple Cider eddik og vekttap

Apple cider eddik, en gammeldags folk rette, har gjort et comeback de siste årene, touting evner til aide i mange plager fra diabetes til vekttap. Apple cider eddik har blitt brukt i århundrer for matlaging, rengjøring og saltlaken. Med de siste trendene leve sunt og hjem rettsmidler, har eple cider eddik fått folks interesse for sine evner til å hjelpe til med vekttap.

Historie

Earthclinic.com finner eple cider eddik har eksistert i århundrer og er laget av most epler som får lov til å gjære. På 1950-tallet ble eple cider eddik populært på grunn av publiseringen av boken "Folk Medicine: En Vermont Doctor guide til god helse" av DC Jarvis. Dr. Jarvis mente eple cider eddik kan gjøre alt levende sunnere. Han følte eple cider eddik inneholdt akkurat den rette mengden av kalium, som er viktig å leve sunt ting. Dens popularitet har fortsatt i dag på grunn av alternativ medisin praksis.

Vekttap

Det er få studier som dokumenterer påstandene om at eple cider eddik vil hjelpe til med vekttap. Eple-cider-eddik-benefits.com fastslår at, på grunn av pektin, som er vannløselige og som finnes i epler, hjelper eplecider eddik fylle magen og undertrykke appetitten og krav. Den støtter disse påstandene fra studier utført av Lund University, som ligger i Sverige, der deltakerne tok eple cider eddik i flytende form før måltider.

Andre fordeler for vekttap

Apple-cider-benefits.com finner også at eddiksyre i eple cider eddik hjelper kroppen utgivelsen jern i maten man spiser. Dette øker oksygen og energi kroppen produserer, noe som resulterer i større vekttap. Det er også følte for å skape en bedre følelse av velvære når noen tar eple cider eddik på regelmessig basis, som oppfordrer mer aktivitet, og dermed kutte ned på stressrelatert spising og økende aktivitet. Apple cider eddik også forbedrer fordøyelsen ved å bryte ned fett som gjenstår i fordøyelseskanalen.

Betraktninger

Fordi det ikke har vært mye forskning for å dokumentere eple cider eddik og vekttap, det er ikke en anbefalt mengde å ta for å hjelpe til med vekttap. Katherine Zeratsky, RD, LD, en Mayo Clinic ernæringsfysiolog, advarer om at kjepphest dietter som å drikke eple cider eddik før måltider kan foreslå raske og enkle resultater, men det er ikke en magisk diett som vil felle den pounds. Den beste måten å gå ned i vekt ved å spise en lav-kalori diett og får regelmessig mosjon.

Advarsel

Apple cider eddik er veldig syrlig og harde. Det kan skade vev i halsen og munnen, og erodere emaljen på tennene dine hvis ikke fortynnes med vann eller tatt i supplement form. Zeratsky legger til at eple cider eddik kan samhandle med visse medisiner som diuretika, og øke risikoen for kalium tap. Snakk med legen din om blant annet eple cider eddik i din vekttap plan før du begynner å ta det på en daglig basis.