Digidexo.com

Er Diet Patches Trygt?

Diett patcher er vekt-tap produkter ment å hjelpe deg å forbrenne kalorier ved å overføre urte ingredienser inn i kroppen din. Noen eksempler du kan finne på markedet er den rosa Diet Patch og Jen Fe Fat Loss Patch. Hvis du vurderer å bruke disse diett patcher, vil du ønsker å undersøke deres sikkerhet.

Bruk

Instruksjonene for de forskjellige merker av diett patcher er i hovedsak de samme: Plasser et nytt plaster på et rent og tørt område av huden din hver dag. Du bærer hver patch kontinuerlig i 24 timer før du bytter til et nytt plaster. De fleste merker selge 30-dagers forsyninger av diett patcher, og koster rundt $ 20 til $ 50. Mange plasserer plasteret på de øvre delene av armene eller på sine kalver. Mange diett patcher er vanntett, slik at du kan la dem på i dusjen. Diett patch ingredienser inkluderer grønn te ekstrakt, Fucus vesiculosus, linfrøolje og guarana.

Krav

Produsenter si urte vekttap ingredienser vil bli utgitt gradvis inn i kroppen din for å forlenge effekten av plasteret. Flekkene er ment å øke stoffskiftet og øke energinivået. De er også sagt å undertrykke appetitten, slik at du spiser mindre. Ingen av disse påstandene har blitt underbygget av Food and Drug Administration.

Søksmål

Det har vært flere rettssaker som involverer vekttap patcher, inkludert en 2004 sak som involverte Federal Trade Commission. FTC saksøkt en diett patch produsent, Transdermalt produkter, for å gjøre angivelig falske påstander om effektiviteten av sitt vekttap patch og salg lappen med påstander som "godkjent av FDA" og "smelter bort fettet." Depot produkter ble utestengt fra å selge slankeplaster i august 2007, og ble dømt til å betale $ 180 000 i erstatning. For å beskytte deg selv, bør du undersøke påstandene produsenter av vekttap patcher før bruk.

Bivirkninger av Blæretang

Blæretang er en type brun tang og den vanligste ingrediensen i kosthold patcher. Blæretang inneholder jod, som kan føre til uregelmessigheter i skjoldbruskkjertelen. Urolig mage og en overaktiv spyttkjertel er også forhold som kan utvikle seg fra eksponering.

Andre Safety Issues

Andre bivirkninger fra kosthold patcher inkluderer kvalme, nervøsitet, hjertebank, magesmerter, økt vannlating og hodepine. Brukere kan også utvikle hudirritasjoner på stedet av dietten patch. Ta lappen hvis du merker hevelse, rødhet eller det begynner å klø.