Digidexo.com

Hvordan behandle møblene fra Body Lice

Hvordan behandle møblene fra Body Lice


De fleste er kjent med hodelus som raskt bevege seg gjennom et barns klasserom. Body lus (Menneskelus corporis) er av samme parasitten familien, men ifølge Centers for Disease Control, kan kroppen lus spre sykdom. Kropps lus legger egg og lever på klær, men de beveger seg på huden for å mate, forårsaker uopphørlig kløe og utslett assosiert med lus. Det er viktig å kvitte kroppen, klær og sengetøy av lus, men det er også nødvendig å kvitte møbler lus, også.

Bruksanvisning

•  Fjern putetrekk, eller sklir fra møbler og samle noen kaster eller runde tepper - hvis elementene kan trygt vaskes og ikke krymper i varmt vann.

Still vaskemaskinen innstillingen til den varme temperaturen vask og varmt skylle setting. Vannet skal nå minst 140 grader F. Legg vaskemiddel til vaskemaskinen og vask deksler, slips og kaster. Hvis vaskemaskinen har en suge syklus, suge klær i 30 minutter.

Tørk dekker, slips og kaster på den høyeste varmeinnstilling.

Plasser deksler og slips som ikke kan vaskes i en plastpose og forsegle. Ta dekslene til renseri og varsle dem om at materialet må avlusning. Det kan være lurt å ringe på forhånd for å sikre dine renserier vil delouse elementer.

Plasser puter i plastposer og forsegle poser tett. Oppbevar dem i 30 dager, effektivt kvele lus. Etter 30 dager, fjerne elementer og deretter bruke vakuum vedlegg for å fjerne eventuelle døde lus som forblir på materialet. Gå over hvert område av elementene minst to ganger.

Vacuum din klut møbler og deretter ta vakuumet utenfor og fjerne posen, straks du har det i en plastpose og forsegle det. Kast posen bort i utenfor søppel. Legg til en ny bag til støvsugeren og støvsuge møblene dine på nytt, gjenta den samme prosessen. Hvis vakuum bruker en poseløse oppsamlingssystem, ta vakuumet utenfor etter første støvsuging og tømme innholdet i oppsamlingstanken inn i en søppelsekk. Tett forsegle posen og kast den i utenfor søppel. Skyll oppsamlingstanken utenfor med en slange og tørk godt med en gammel håndkle. Sett inn håndkleet i en plastpose, sel, og kaste bort. Gjenta prosessen.

Steam rengjøre kluten møbler, hvis mulig.

Tørk av skinnmøbler med en fuktig klut.

Tips og advarsler

  • Vakuum tepper og tepper minst to ganger, ved hjelp av de samme metodene som beskrives i trinn 6.
  • God hygiene og vaskeri praksis bidra til å forhindre lus.
  • Ikke glem å bruke de samme avlusings trinnene på bilens interiør eller bilseter.
  • Lus kan leve i ca 25 dager og voksne lus legge opptil 150 nits (egg) i uken, som klekkes i sju til ti dager, slik at syklusen til å gjenta seg selv. I løpet av neste måned, undersøke din kropp, klær og møbler for alle fornyet angrep og behandle umiddelbart.