Digidexo.com

Hvordan å stoppe håravfall med din Diet

Hårtap er ikke bare om forfengelighet. Helsen til håret ditt kan være en indikator på den generelle helsen til kroppen din. Mens arvelighet kan være delvis skylden, er håravfall ofte på grunn av en hormonell ubalanse, forhøyet stressnivå, eller dårlig ernæring. Hvis endringer i kostholdet ditt ikke løser hårtap problem innen seks måneder, og du har utelukket arvelighet, bør du oppsøke lege for å finne ut om problemet er hormonelle eller stress-relatert.

Hvordan å stoppe håravfall med din Diet

Hvordan å stoppe håravfall med din Diet

•  Rengjør kjøkkenet. Bli kvitt brus og junk food som iskrem, kaker og kaker. Noe tungt i sukker eller for behandlet bør gå. For å få den næringen du trenger for å stoppe håravfall, må du gi slipp på så mange tomme kalorier som mulig. Sukkerholdige junk mat har en vanedannende kvalitet og gjøre det vanskeligere å få sunnere mat kroppen din trenger. Siden håret helse er reflekterende av generelle helse, det er ikke bra nok til å ta en multivitamin og fortsette å spise junk food.

Spis en diett rik på protein, sink, B-vitaminer, vitamin E og vitamin A. Alle disse næringsstoffene er direkte knyttet til helsen til håret ditt, og mange mennesker med håravfall er mangelfull i en eller flere av dem. Prøv å få næringsstoffer fra hele ubehandlet mat, snarere enn forsterkede frokostblandinger, siden kvaliteten på vitaminer i befestet frokostblanding er generelt lav.

Mange mennesker med håravfall har en sink / kobber ubalanse. Ifølge "Spør Alice" på Columbia University hjemmeside: "Sink er et viktig mineral for håret ditt, og en mangel vil trolig vise seg som overdreven hårtap, mangel på glans, og problemer med kontroll."

Ta en høy kvalitet probiotiske med acidophilus og bifidum kulturer. Dette er sunne bakterier som kroppen din trenger for riktig fordøyelse og vil hjelpe kroppen din i vitamin absorpsjon.

Ta et medisinsk-grade multivitamin. Disse kan bli funnet på en helsekostbutikk eller naturlig apotek. Det er viktig å ta en multivitamin som gir deg nok vitaminer for optimal helse og som er laget med ingredienser av høyeste kvalitet. For eksempel, for vitamin D trenger vitamin D3, og ikke den lavere kvalitet D2. For vitamin C trenger du kalsium askorbat, ikke askorbinsyre. Askorbinsyre er ikke sant vitamin C. Alle multivitaminer er ikke skapt like så sjekk etiketter.

Hint

  • Pass på at det er en B-kompleks i din multivitamin, ikke bare en eller to av B-vitaminer. B-vitaminer arbeide sammen i synergi.
  • Du bør få et halvt gram til 1 gram protein per kilo kroppsvekt daglig. Hvis du ikke får selv et minimum av protein i kosten, starter på et halvt gram per kilo kroppsvekt. For mye protein er like ille som for lite.
  • Hvis du tar mer enn én type vitamin være sikker på at du ikke doble opp på dosering. Enkelte vitaminer, spesielt vitamin A, kan være farlig når for mye blir tatt daglig. (Merk: du kan ikke få for mange vitaminer fra mat, bare kosttilskudd.)