Digidexo.com

Hvordan å senke blodtrykket med Bed Rest

Høyt blodtrykk under svangerskapet er kategorisert i tre grupper: kronisk hypertensjon, svangerskaps hypertensjon og preeklampsi. Kronisk hypertensjon er når høyt blodtrykk begynner før den femte måneden av svangerskapet og varer til etter den tredje postpartum måned. Gestational hypertensjon er når høyt blodtrykk begynner etter den femte måneden av svangerskapet og ingen protein oppdages i mors urin. Hvis det oppdages protein i urinen med noen av disse forholdene, så mor er diagnostisert med svangerskapsforgiftning. Preeklampsi kan slå inn eklampsi, som forårsaker anfall hos mor og kan føre til døden av både mor og baby. Hvis du er diagnostisert med noen av disse vilkårene, kan legen forskrive sengeleie.

Bruksanvisning

•  Ligg på din venstre side. Liggende i denne posisjonen holder livmoren ut av venen som returnerer blodet tilbake til hjertet. Dette holder blod og næringsstoffer flyter uavbrutt til morkaken og til hjertet ditt. Den holder også blodtrykket ned siden hjertet ikke slår hardere for å kompensere for flyt blokkering.

Bøy hoftene og knærne. Leddene kan bli mer avslappet under graviditeten, forårsaker du smerter når du ligger på din side. Bøye hofter og knær kan bidra til å redusere denne smerten, noe som kan bidra til å redusere blodtrykket, siden blodtrykket er trolig stige når du er i smerte.

Legg en pute mellom knærne for å lette trykket på korsryggen og smerte på kneledd. Som ovenfor, hvis du er under utilbørlig fysisk stress eller noe som forårsaker du smerte, er blodtrykket trolig høyere.

Tips og advarsler

  • Andre måter å kontrollere høyt blodtrykk under svangerskapet er å spise en diett lav på salt og legg i matvarer som bidrar til å senke blodtrykket, praktiserer stress relief teknikker, og unngå store fysiske aktivitet.
  • Høyt blodtrykk under svangerskapet kan føre til alvorlige komplikasjoner for mor og baby. Disse inkluderer redusert blodtilførsel til morkaken, morkakeløsning og for tidlig fødsel.
  • Preeklampsi under svangerskapet kan være et tidlig tegn på at en kvinne vil utvikle hjerte- og karsykdommer senere i livet.
  • Fysiske symptomer på svangerskapsforgiftning er hodepine som er vedvarende, synsforstyrrelser og endringer, uventet vektøkning på fem eller flere pounds per uke, og magesmerter i øvre høyre side.