Digidexo.com

dermoid cyste fot

Hvordan behandle Dermoid cyster

Hvordan behandle Dermoid cyster


En Dermoid cyste er en svulst bestående av dårlig differensierte ectodermal strukturer. De vises vanligvis som en enslig hamartomatous svulst med en tykk dermis-lignende vegg består av bindevev. Dermoidcyste kan inkludere hud vedheng, i tillegg til bein og brusk-lignende strukturer, negler og tenner. De forekommer hovedsakelig i ansiktet, halsen eller på hodet og er vanligvis til stede ved fødselen. Følgende trinn viser hvordan du skal behandle en dermoid cyste.

Bruksanvisning

En avgifts dermoidcyste kirurgisk. Dette er behandling av valget uavhengig av plasseringen.

Undersøk cyste for fettinnhold som har spredd seg til omkringliggende vev eller strukturer og bakterieinfeksjon. Disse faktorene kan føre til alvorlige komplikasjoner og autoimmune reaksjoner og bør lokke fram særlig omsorg fra kirurgen. Dermoidcyste i ryggmargen kan spre fett å cerebrospinalvæsken eller spinalkanalen når de kan briste.

Bruk minimalt invasive teknikker for å bevare funksjon. Dette har vært spesielt vellykket med dermoidcyste i vanskelige steder som gulvet i munnen eller tunga der cyster kan føre språklige og talevansker.

Implementere sofistikert gynekologisk eller nevrokirurgiske teknikker for å fjerne lesjonene i eggstokken eller hjernen for å forhindre mulige komplikasjoner. Dermoidcyste i disse områdene kan være vanskelig å behandle.

Tenk eksisjon med et endoskop hos pasienter med dermoidcyste av pannen og panne. Pasienter som får denne behandlingen har ikke rapportert komplikasjoner som lammelser eller nummenhet i det berørte området. Kirurgi med et endoskop har også den fordel at et fravær av synlige arr.

Hvordan diagnostisere en Dermoid Cyste

Hvordan diagnostisere en Dermoid Cyste


En Dermoid cyste er en hamartomatous svulst dekket med et tykt dermis-lignende vegg. Den inneholder talgkjertler i tillegg til nesten alle andre hud øyets omgivelser og kan også inneholde spiker og dental strukturer avhengig av plasseringen. Dermoidcyste på huden oppstår vanligvis i ansiktet og halsen, men kan vokse internt også. Følgende trinn viser hvordan diagnostisere en dermoid cyste.

Bruksanvisning

Finn de fleste medfødte dermoidcyste med en visuell inspeksjon. En ensidig hevelse i øvre øyelokk kan tyde på en dermoid cyste som oppstår fra en tåre duct.

forvente dermoidcyste å oppstå vanligst som kutane cyster i pannen rundt øynene med en diameter på 1 til 4 cm. På innsiden av munnen er også et vanlig sted.

Detect fleste interne dermoidcyste etter gynekologiske eller nevrologiske plager. Gynecologically relatert dermoidcyste primært skje som cystisk ovarial tumor og nevrologisk relaterte cyster ofte vokser på ryggen eller intracranially.

Skille kutane dermoidcyste fra epidermal cyster. Dermoidcyste er foret med en epidermis som inneholder ulike epidermale vedheng, som regel helt modne. De kan også bli feildiagnostisert som hudkreft.

Bruk flere bildeteknikker for diagnostisering interne dermoidcyste. Radiografi, computertomografi (CT) og magnetisk resonanstomografi (MR) alle er brukt effektivt. En MR er spesielt nyttig i diagnostisering intrakranielle dermoidcyste og kan også være nødvendig å differensiere en gigantisk dermoid cyste på halsen med en cystisk hygroma.

Om Ovarian cyster

Om Ovarian cyster


En ovarian cyst er en liten væskefylt sac i eggstokken. Om lag 95 prosent av cyster på eggstokkene er ikke-kreft, men kreft og andre alvorlige medisinske problemer kan bli indikert av tilstedeværelsen av visse cyster. Mens noen godartede cyster kan skyldes endokrine lidelser eller andre forhold, kan en hvilken som helst eggstokkfollikkelen over 2 centimeter også betegnes en ovarialcyste.

Typer

De fleste cyster på eggstokkene er "funksjonelle cyster". Funksjonelle cyster på eggstokkene forekomme som en del av utviklingen av eggstokkfollikelen, eller follikkelutviklingen. Når hun begynner å menstruere, har en kvinne ovariefollikler på alle stadier av utviklingen i eggstokkene.
Follikulær Cyste: Dette er en moden follicle som enten ikke slippes under eggløsning, eller kollapser inn på seg selv før eggløsning. Selv om disse cyster kan vokse til over 2 inches i diameter, er de vanligvis ufarlige. De kan imidlertid forårsake smerte hvis de kan briste. Follikulære cyster vanligvis ikke krever medisinsk intervensjon, og vil forsvinne etter noen måneder.
Corpus luteum Cyste: Når en kvinne ovulates, utgivelser eggstokkfollikelen det modne egget. Den follicle selv er da kjent som corpus luteum, og det blir deretter brutt ned av kroppen og reabsorberes. Hvis corpus luteum i stedet fylles med blod eller væske og forblir i eggstokken, blir det en cyste. Disse cystene er ofte asymptomatiske.
Hemoragisk Cyste: Dette er den mest potensielt alvorlig av de funksjonelle cyster. Hvis det i løpet follikkelutviklingen en blodåre i eggstokkfollikelen bursts, kan blodet lekke inn i hårsekken. Hvis blødningen ikke opphøre av seg selv, kan blod lekke inn i eggstokken, og tvang den til å forstørre. Dette kan føre til intens smerte, og bør cyste brudd, kan blodet lekke inn i bukhulen. Hemoragisk cyster sjelden krever kirurgi.
En annen type godartet cyste er en dermoid cyste. Også referert til som teratomer, kan cystene dannes ikke bare i eggstokkene, men i andre områder av kroppen. De består hovedsakelig av fett, men kan også produsere brusk, ben og andre typer vev. Kirurgi er nødvendig å fjerne dem.
Cystandenomas er godartet cyster dannet fra ovarial vev og fylt med et fluid som ligner slimete. De blir vanligvis fjernet med kirurgi.

Identifikasjon

Cyster er vanligvis funnet under en gynekologisk eksamen eller via ultralyd, laparoskopi, eller CT-skanning. Den beste måten å diagnostisere ulike typs av cyster på eggstokkene er gjennom endovaginal ultralyd. En tynn staven blir satt inn i vagina, og plassert ved siden av eggstokken. Bildet er detaljert nok til å avgjøre om cyster faststoff, væskefylt, eller inneholder en blanding av væske og fast materiale. En MRI kan utføres for å evaluere innholdet av cyste ytterligere.

Størrelse

En follikulær cyste kan måle opp til 2,5 inches i diameter. En corpus luteum kan være opp til 4 inches. Endometrisk kan være opp til 8 inches. Cystandemona cyster kan være opp til 12 inches. Non-kreft cyster som er mindre enn 4 inches i diameter vanligvis ikke krever kirurgi i pre-menopausale kvinner.

Effekter

De fleste cyster på eggstokkene er asymptomatiske, men symptomer kan inkludere mage / bekken smerter og press, uregelmessig menstruasjon, kvalme eller oppkast, vaginal smerte eller blødning / spotting, bekkensmerter etter trening, samleie eller med vannlating og avføring.

Advarsel

Cyster på eggstokkene kan være en indikasjon på alvorlige medisinske problemer.
Endometriose er en tilstand i hvilken livmorvevet vokser utenfor livmoren. Alvorlig abdominal og / eller bekkensmerter er det viktigste symptomet på endmetriosis. Hvis livmor vev vokser inni eggstokken, utvikler en endometrial cyste. Opprivningsanordningen av denne type cyste, som kan vokse i opptil 10 år, kan føre til infertilitet. Bare kvinner som har endometriose er i faresonen.
Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er en endokrin lidelse der hårsekken vekst arrestasjoner før forfall, som fører til tilstedeværelsen av mange umodne follikler i eggstokken. En kalles polycystisk eggstokk hvis 12 eller flere av disse follikler blir funnet under en ultralyd. En eggstokk kan synes å være polycystisk selv om pasienten ikke har endokrine abnormaliteter, og derfor ikke har PCOS.
Eggstokkreft manifesterer vanligvis i faste eller faste og flytende -filled svulster. Kreft kan oppstå fra det ytre laget av vevet rundt eggstokken (epiteltumorer), bindevevsceller i eggstokken (stromal tumor), eller fra cellene som produserer egget (bakterie celle svulster).

Tegn og symptomer på Dermoid ovarialcyster

Tegn og symptomer på Dermoid ovarialcyster


Ifølge Medterms.com, Dermoid cyster på eggstokkene er som regel godartet og inneholder hud, hår, tenner eller bein. De varierer i størrelse alt fra mindre enn en 1/2 cm opp til 17 inches i diameter. Dermoid cyster er vanligvis oppdages hos kvinner i fertil år, men kan forekomme når som helst. Ofte cyster gå ubemerket, produserer svært få symptomer, med mindre de kan briste eller blir for store.

Pain

Dermoid cyster på eggstokkene kan forårsake smerte for å starte og stoppe i nedre del av magen eller bekkenet. Plutselig, alvorlig skarp smerte er et tegn på en cyste. Du kan også føle bekkensmerter etter samleie for anstrengende aktiviteter, som øvelse.

Menstrual uregelmessigheter

Menstruasjons endringer er et tegn på en Dermoid ovarian cyst. Uregelmessig menstruasjon, kraftig blødning, eller blødning mellom perioder kan oppstå fordi cyste er i konflikt med menstruasjonssyklusen. Også, langsiktig smerte følte i korsryggen når du har mensen kan være et tegn.

Urin og tarm Vanskelighetsgrad

Smerte eller press eller en følelse av tyngde ved vannlatning eller under avføring kan være forårsaket av en cyste.

Fordøyelsessymptomer

Du kan oppleve kvalme og oppkast, samt en full følelse i underlivet.

Advarsler

Plutselig eller skarp smerte spesielt ledsaget av feber og oppkast kan være et tegn på en sprukket cyste og krever øyeblikkelig legehjelp. Om igjen uten tilsyn, kan den knuste cyste forårsake en infeksjon.

Brain cyst Behandlinger

Brain cyst Behandlinger


Ifølge The American hjernesvulst Association, er en hjerne cyste lik andre cyster som dannes på kroppen. Den kan være fylt med fluid,, blod, mineraler eller vev. Hjerne cyster er vanligvis godartet, og noen ganger aldri forårsake noen symptomer. Disse cyster kan dannes hvor som helst i hjernen, og kan noen ganger føre til alvorlige problemer. Behandlingen for en hjerne cyste vil variere avhengig av beliggenhet og type cyste det er.

Arachnoid Cyste

Arachnoid cyster er funnet i hjernehinnene, et tynt lag av membranen som dekker hjernen og ryggmargen. Ifølge Dr. David Schiff, inneholder cyste vanligvis cerebrospinalvæsken. Behandlingen for denne typen cyste kan bestå av bare venter på å se hvordan cyste utvikler seg. Legen kan være lurt å se pasienten tilbake med jevne mellomrom for å ha CT eller MR-tallet. Hvis cyste er på et sted som forårsaker problematiske symptomer, så kirurgi kan være nødvendig. Den kirurgiske prosedyre innebærer å drenere fluid fra cyste enten ved aspirasjon med en nål eller med en shunt. Imidlertid har cyste veggen også bli fjernet for å hindre ny vekst.

Kolloid Cyste

Kolloid cyster vanligvis begynne å utvikle mens vi fremdeles er i mors liv. Ifølge Schiff, utvikler en kolloid cyste under embryonal utvikling av sentralnervesystemet. Cyste fylles med en geléaktig stoff som heter kolloid. Substansen består av blod, mineraler og kolesterolkrystaller. Cyster vanligvis ikke skape noen problemer før du når voksen alder. Men når den har vokst nok det fører væske til å sikkerhetskopiere og forårsake økt trykk i hjernen. På dette stadiet, kan cyster forårsake alvorlige problemer som for eksempel hydrocephalus, tap av bevissthet og problemer med å gå. Den behandling for disse cyster består av drenering av fluid, og dermed avlaste trykket. På grunn av cyste plassering i hjernen det er for øyeblikket (2009) ikke er mulig å fjerne den, derfor væske drenering er den eneste form for behandling på dette tidspunktet.

Dermoid Cyste

Ifølge Schiff, mener forskerne dermoidcyste danne under fosterutviklingen. Dermoidcyste er forårsaket når cellene som vil bidra til å danne ansiktet blir fanget inne i hjernen. Som et resultat, er dermoidcyste vanligvis fylt med hår, kjertler og brusk. De er vanligvis plassert på den nedre bakre del av hjernen og kan noen ganger være lokalisert i hjernehinnene av hjernen. Behandlingen av disse cyster vanligvis innebærer kirurgisk fjerning. Hvis cyste veggen ikke er fjernet, kan det vokse tilbake.

Epidermoide Cyster

Den epidermoid cyste utvikler seg i omtrent samme måte som en dermoid cyste utvikler seg. Imidlertid, i henhold til Schiff, cystene inneholder vanligvis en tykk gul væske som har hår, hud olje og kolesterolkrystaller og inneholder ikke kjertler. Epidermoide cyster vanligvis forekommer i det område hvor hjernen møter ryggmargen. Noen ganger vil de cyster spontant rive åpne og lekke innholdet inn i hjernen og ryggmargen. Epidermoide cyster trenger å bli fullstendig fjernet, og dette kan gjøres ved kirurgi.

Pineal Cyste

Det er ukjent hvorfor pineal cyster utvikle, men de er noen ganger funnet ved et uhell når du gjør en MR. Tumoren kan vanligvis finnes i bunnen av hjernen hvor den møter ryggmargen. Symptomene på denne cyste kan omfatte problemer ser oppover, hodepine eller hydrocephalus. Ifølge nettstedet for Nevrologiske sykdommer, noen mennesker aldri oppleve noen symptomer i det hele tatt. Som et resultat, kan behandling for en pineal cyste være å gjøre ingenting. Men hvis symptomene utvikler, vil kirurgi må gjøres for å fjerne den.

Hvordan behandle en Facial Cyste

Hvordan behandle en Facial Cyste


En ansikts cyste - eller dermoid cyst - er en sekklignende vekst som dannes inne i eller på toppen av huden. Det oppstår når huden strukturer er fanget fosterets utviklingsstadier under. Disse cyster kan oppstå på forskjellige områder av kroppen, inkludert nesehulen, eggstokkene og selv hjernen. Sammenlignet med mer alvorlige dermoidcyste, som kan forårsake helseproblemer på grunn av deres sensitive plassering, kan ansikts cyster fjernes uten bivirkninger.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din lege. Hvis du merker noen form for endring i ditt ansikts cyste, slik som misfarging eller en endring i størrelse, bør du kontakte legen din for videre assistanse.

Be om en vurdering av din cyste. En CT-skanning kan skille mellom en ufarlig ansikts cyste og noe mye mer alvorlig. I sjeldne tilfeller, noen ansikts cyster strekker seg langt utover huden og inn i ansiktshulen.

Du må ikke spille lege. Ansikts cyste bør bare fjernes av kvalifisert lege. Ikke forsøk å fjerne det selv fordi det vil bare vokse tilbake. I tillegg risikerer du infeksjon og andre komplikasjoner hvis cyste viser seg å være noe annet enn en vanlig cyste.

Gå til din lokale legevakten hvis ansikts cyste sprekker. Unnlatelse av å gjøre dette vil bare føre til unødvendige komplikasjoner.

Neck Cyste Tumor

En cyste er en lukket sekk som har en distinkt membran og utvikler unormalt i kroppen. Det er vanligvis en form for godartet tumor. De fleste cyster er problematisk bare hvis de bli kreft, smittet eller utgjøre noen form for strukturell problemet. Neck cyste tumorer eksistere som et bredt utvalg av godartede formasjoner eller klumper på en viss region av halsen.

Generelle symptomer

Mens det er en rekke ulike typer nakke cyste svulster, kan generelle symptomer inkluderer en velsmakende klump i halsen, problemer med å svelge, vanskeligheter med å bevege hodet og av og til smerter.

Årsaker

Årsakene til disse formasjonene er så omfattende som svulstene selv. Noen cyster er neoplastisk, noe som betyr en ny vekst av vev som serverer ingen fysiologisk funksjon. Mens andre cyster er medfødt, noe som betyr at de har eksistert fra fødselen av.

Diagnose

Flere faktorer er involvert i diagnostisering av nakke cyste svulster, med særlig tas hensyn til pasientens alder og historie. Med barn, er det viktig å bestemme om arten av den neoplastiske masse er, inflammatorisk eller medfødt. Hos voksne pasienter, er det mest sannsynlig å være en svulst eller ny vekst. Nål aspirasjon biopsi kan brukes til diagnose og etablere et behandlingsforløp.

Dermoid Cyste

Dermoidcyste er fast, noncancerous svulster vanligvis ligger i den sentrale regionen i nakken og festet til overliggende huden, ofte inneholder hudceller og follikler. Det er viktig å skille dem fra andre typer masser som kan eksistere i det området, for eksempel betente lymfeknuter eller forstørret skjoldbruskkjertelen. Behandling er komplett kirurgisk fjerning.

Thyroglossal Duct Cyste

En thyroglossal duct cyste er en fibrøs cyste som ligger i thyroglossal kanalen som presenterer som en midtlinjen nakke masse. Store klumper kan føre til vanskeligheter med å puste og svelge. Infeksjon kan gi smerte. De fleste thyroglossal duct cyster, men er glatt og smertefritt. Behandlingen er kirurgisk reseksjon, som ofte krever fjerning av en del av hyoid benet.

Årsaker til Ovarian Pain

Noen kvinner kjenner hver måned når de har eggløsning fordi de føler smerte enten på nedre høyre eller venstre side av magen, der eggstokkene ligger. Avhengig av hvilken side eggløsningen skjer denne måneden, det er der smerten er. Smerten er merkbar, og får din oppmerksomhet, men det er ikke nok til å sende deg til legekontoret. Men i tillegg til den "normale", for noen, månedlig eggløsning smerte, det er andre grunner til at du kan oppleve eggstokkene smerte.

Corpus Luteum Cyste

Hvis en corpus luteum cyste utvikler, kan dette føre til plutselige og skarpe smerter, spesielt hvis blodfylt cyste sprekker. Denne type cyste er et resultat av produksjon av store mengder av progesteron og østrogen i forberedelse for unnfangelse. Når egget løsner fra eggstokken og blir en sprukket hårsekken, som kalles en corpus luteum. Noen ganger egg forsegler og væske deretter akkumuleres inne i hårsekken, som resulterer i en cyste. Cyste kan bli 4 inches i diameter og kan blø. Det kan også gjøre eggstokken vri, som kutter blodtilførselen og resultater i abdominal eller bekkenløsning, ifølge Mayo Clinic.

Eggstokkreft Torsion og blæretrykk

Når en stor ovarial cyste er til stede, kan abdominal ubehag oppstår. Cyste kan trykke på blæren og gjør at du føler deg som om du har for å urinere fordi trykket av cyste har redusert blærekapasitet. Hvis du utvikler en dermoid cyste, den inneholder elementer som tenner, hår og hud i sin vev fordi disse cyster danner cellene som produserer menneskelige egg. Hvis de blir store, kan de vri eggstokken, som kalles ovarial torsjon, og forårsake smerte.

Lær hva Mittelschmerz Er

Hvis du har en follikulær cyste og det brudd, kan det føre til svært skarpe og sterke smerter på den siden hvor cyste er. Hvis eggløsningen ikke skjer, eller når en moden follikkel kollapser på seg selv, en follikulær cyste kan danne. Denne smerten kalles mittelschmerz, som oppstår i midten av menstruasjonssyklus, i løpet av eggløsning. Cyste generelt danner på tidspunktet for eggløsning og kan få så stor som 2,3 inches i diameter.

Andre ting som kan gå galt

A hemoragisk cyste resultater når blødning skjer innenfor en cyste. Dette vil føre til abdominal smerte på en side av kroppen. Når endometrial vev, som er slimhinnen som skaper det indre laget av livmorveggen, vokser i eggstokkene, kan dette føre til kroniske smerter under menstruasjonen. Dette kalles endometriomas eller endometroide cyste.

Andre hensyn

Noen kvinner utvikler funksjonelle cyster på eggstokkene, som er sekker som danner seg på overflaten av kvinnens eggstokker når hun har eggløsning. Sac holder modning egg. Sac er ment å gå bort etter at egget er sluppet; men hvis egget ikke slippes eller sac lukker opp etter egg utganger, kan sac svelle med væske. Disse funksjonelle cyster på eggstokkene kan få store og briste, blø, vri og forårsake store smerter.

Når eggstokkene er borte

Selv etter eggstokkene blir fjernet, kan du oppleve det som kalles ovarialt rest syndrom, som er smertefullt. Dette skjer når noen av eggstokken blir etterlatt. Det kan bli en cyste og og hovne opp og dra på sammenvoksninger. Ovarian rester kan også resultere i smerte hvis restene produserer fortsatt østrogen. Dette kan stimulere endometrialvekst resulterer i endometriose.

Typer hud Moles

Føflekker er områder hvor hudens melanocytter (pigmentceller) har overgrodd; de kan være til stede fra fødselen av. Føflekker kan være flate eller hevet, og kan bli mer merkbar med alderen fordi de kan mørkne fra soleksponering, ifølge Dr. Lawrence Gibson fra Mayo Clinic. Føflekker kan være mørkt eller hudfarget. De fleste føflekker er vanlig i form, jevnt farget og flat selv om noen kan være lys i fargen, oppvokst og myk å ta på, ifølge Australasian College of dermatologer. Det finnes flere typer føflekker.

Keratoacanthoma

Mindre vanlige typer føflekker inkluderer keratoacanthomas, som er ound hudfarget vekster. Midten av mol- vil bli trykket ned og fylt med et pastalignende substans. En keratoacanthoma kan forsvinne av seg selv, men kan etterlate et arr. Hvis du har denne type muldvarp, få den sjekket av legen fordi det kan være et tegn på melanom.

Pyogenic Granuloma

En annen uvanlig mole type er pyogenic granulomer, som kan oppstå etter at en person har hatt en operasjon. Denne type mol- er et resultat av økende kapillærer og hevelse. Det vil bli hevet og rød eller blålig svart. Den pyogenic granulomer kan forsvinne av seg selv.

Dermoid Cyste og Keloid

En Dermoid cyste er den tredje form for uvanlig muldvarp. Denne typen cyste inneholder ofte svettekjertler, hår og talgkjertlene, samt fragmenter av brusk og bein. En keloid er den fjerde uvanlig muldvarp. Det er en stor, jevn, god vekst som utvikler etter en skade.

Ingen av føflekker som er nevnt er cancerous.Hhowever, hvis du merke en endring i en føflekk, bør det testes for å se om det er kreftceller.

Nevi

Vanlige føflekker inkluderer nevi, som er små runde flekker som vanligvis pigmentert. Nevi er vanligvis godartet. Men atypiske føflekker, eller dysplastic nevi, er større enn normale føflekker. A dysplastiske nevus ville være mer enn 1/2 tomme på tvers, og det kan ikke være rund. Atypiske føflekker er mørk brun eller tan og ha en rosa bakgrunn.

Seborreic keratosis

En seboreisk keratose er en kjøttfull, vortelignende sted som er svart eller brun. Denne type muldvarp ser ut til å bli sittende fast på huden. De er generelt oval eller rund i formen og ofte funnet på eldre mennesker.

Skin Tags

Skin tags er flaps av huden som vanligvis finnes i armhulene eller lysken eller på halsen. De er myke.

Foot cyst kirurgi komplikasjoner

En cyste, også noen ganger referert til som en ganglion masse, er en sekk som inneholder vev som er likeledes omgitt av en type vev som kalles epitel. Cyster inneholder ofte en semi-væske eller et fluid, og de kan utvikle seg på mange områder av foten. Ifølge Premier Podiatry, kan foten cyster noen ganger utvikle for ingen grunn, men traumer til foten kan også føre til utvikling av en fot cyste. Pasienter med kirurgi for sin fot cyster bør være oppmerksom på at foten cyste kirurgi komplikasjoner kan oppstå. For å hindre at foten cyster oppstår igjen, excising dem kirurgisk er vanligvis det beste alternativet.

Tilbakefall

Ifølge Surgery.com, kan ganglion foten cyster oppstår på nytt etter at de har blitt fjernet i om lag fem prosent til 15 prosent av pasientene. Dette skjer vanligvis når cyste ikke ble fjernet helt. Hvis cyste har røtter, må disse to fjernes helt for cyste å bli helt borte.

Infeksjon

Ifølge Fox Mill Foot and Ankle Center, kan noen pasienter utvikle en infeksjon som en komplikasjon av foten cyste kirurgi. Hvis en infeksjon oppstår, vanligvis påvirker det øverste laget av huden der snittene ble gjort. Ifølge Healthsquare, kan tegn på en infeksjon er hevelse, rødhet, pus, rød striper eller en stygg lukt som fører fra maskene. I de fleste tilfeller når infeksjonen blir behandlet raskt, ingen andre komplikasjoner utvikle.

Overdreven Hevelse

Ifølge Fox Mill Foot and Ankle Center, kan noen pasienter oppleve overdreven hevelse etter å ha en fot cyste fjernet. Denne komplikasjonen av foten cyste kirurgi kan være spesielt belastende for noen pasienter, og det kan kreve ytterligere behandling. Pasienter som opplever denne komplikasjonen kan ofte bidra til å lindre den ved ising den flere ganger om dagen ved 15-minutters intervaller, og ved å holde den innpakket.

Nerve Damage

Ifølge Fox Mill Foot and Ankle Center, er nerveskader en potensiell fot cyste kirurgi komplikasjon. Denne komplikasjonen er sjelden og oftest rammer pasienter der, som kronisk smerte, og nummenhet og prikking i den berørte foten.

Bivirkninger

Pasienter som har hatt foten cyste fjerning kirurgi kan oppleve hevelse, smerte, prikking eller nummenhet etter operasjonen, ifølge Mount Nittany Medical Center. Disse bivirkninger av foten cyste kirurgi kan vare i flere uker. Disse bivirkningene har en tendens til å avta med tiden, og etter et par dager bør de ikke i stor grad forstyrre pasientens evne til å gå.

Hvordan gjenkjenne symptomer på Ovarian Cyste

Hvordan gjenkjenne symptomer på Ovarian Cyste


Cyster er blister utseende, væskefylte sekker på eller i en hvilken som helst del av kroppen - for eksempel med cyster på eggstokkene. En funksjonell cyste (fra en normal kropp prosess) går som regel unna med menstruasjon eller over 2-3 måneder. Hvilke typer cyster er follikulær, corpus luteum, dermoid, endometrioma, cystadenoma og Polycystisk ovariesyndrom - normalt på grunn av hormonell ubalanse og i stand til å forårsake alvorlige problemer. Symptomer kan ikke vise, men følgende er noen vanlige.

Hvordan gjenkjenne symptomer på Ovarian Cyste

•  Sjekk ut for unormalt i menstruasjon; se om det er smertefulle premenstruelle dager og perioder, uregelmessighet eller fravær av perioder. Til tider kan det blodtap i perioder bli alvorlig eller knapt forekomme.

Pass på at hvis det er en jevn eller periodisk, moderat verke eller uro rundt bekkenområdet. Denne smerten kan gradvis flytte til nedre rygg og lår.

Sjekk ut om det er smerter under eller etter samleie.

Se etter symptomer som en liten betennelse på nedre del av magen og tyngde i magen eller bekkenet. Det kan forekomme uregelmessigheter i tarmen eller blære bevegelser, avhengig av størrelsen og plasseringen av cyste og mengden av trykk som den forårsaker. Noen ganger kan det føles som du ikke kan urinere helt.

Sjekk ut for unormal vekst eller hår på kroppen, problemer med akne eller smerter i brystene og kvalme (som under svangerskapet).

Se om det er unormal vektøkning over en kort periode.

•  Sjekk ut for symptomer som dypere stemme, skallethet, ansikts hårvekst og andre mannlige egenskaper.

Se om det er feber, oppkast, alvorlig og plutselig magesmerter eller blødning, akselerert puste, svimmelhet eller betydelig svakhet. I så fall får vare fra et sykehus.

Hint

  • Oppsøke lege for eventuelle problemer knyttet til bekken ubehag, smerter, misdannelser i menstruasjon eller infertilitet, og få vanlige bekken checkups gjort. Være klar over alle endringer som er helt nytt for deg.
  • Forstå at funksjonelle cyster oppstår bare under den reproduktive perioden av en kvinne og ikke etter overgangsalderen.
  • Vet at noen cyste som oppstår i alle aldre eller sted trenger legeundersøkelse; de kan være begynnelsen stadium av kreft.

Ovarian Dermoid Treatment

En ovarian dermoid er en type ovarialcyste. Ovarian cyster er sekker eller porsjonsposer, fylt med væske eller solid materiale (eller begge), som utvikler på eller i eggstokken. En høy andel av ovarial cyste er godartet, men de er ondartet i 15 prosent av tilfellene, ifølge The HealthScout Network. Under normale omstendigheter, under eggløsningen, er et hormon som produseres av eggstokkene for å lette vekst av hårsekken og eggene innenfor. Dette hårsekken ryker når egget er klar, frigjøre egg. Når hårsekken ikke sprekke eller avta i størrelse, er resultatet en ovarian cyst.

Behandling

Den eneste behandlingen tilgjengelig for eggstokkreft dermoids er kirurgisk fjerning. Hvis under 2,5 inches, kan dermoid fjernes ved laparoskopi. Hvis dermoid er større enn 2,5 inches, så er det et par alternativer. En ovarian cystektomi er fjerning av cyste. Fjerningen av cyste og en del av eggstokk kalles en delvis ooforektomi. Hvis det er størrelsen hensyn eller komplikasjoner med cyste, som vridning, blødning eller sprekker, kan salpingo-ooforektomi prosedyren være nødvendig. Dette er fjerning av cysten, eggstokk og egglederen. Hvis cyste er kreft, kan det være nødvendig å utføre en fullstendig hysterektomi med en bilateral salpingo-ooforektomi. I dette tilfellet blir livmoren fjernet, så vel som cyste (s), eggstokker og egglederne.

Opprinnelse og Symptomer

Denne typen cyste kan utvikle ved fødselen og ikke bli diagnostisert før i voksen alder. Sammensetningen av cyste er primært huden, men kan også være lik vev slik som hår, tenner og ben. Denne typen cyste stammer fra bakterie celle i eggstokken. Disse er cellene som produserer egg, så vel som i begynnelsen av hver type av humant vev. Akutte symptomer kan oppstå for eksempel magesmerter, feber, oppkast, kald, klam hud og rask pust. Dette kan være et tegn på en infeksjon på grunn av vridning eller revner som følge av cyste. Oppsøk lege øyeblikkelig.

Om Flytende Cyste i Brain

Om Flytende Cyste i Brain


Hjerne cyster er sekker fylt med væske og annet organisk avfall. Flertallet av hjerne cyster kan klassifiseres i fem grunnleggende typer avhengig av deres plassering og deres sammensetning. Mens hjernen cyster er ikke svulster og mange mennesker med cyster aldri opplever symptomer, kan cyster som stadig vokser forårsake hodepine, svimmelhet, og i ekstreme tilfeller, brå død. Cyster er oftest påvises ved MR eller CT-skanning etter at en pasient klager over symptomer.

Typer

Nesten alle hjerne cyster dannes under fosterutviklingen. Araknoide cyster er den vanligste typen av hjernen cyste og inneholder cerebrospinalvæsken. Kolloid cyster dannes under embryonal utvikling av sentralnervesystemet, mens dermoidcyste og epidermoide cyster dannes under huden utvikling og kan inneholde brusk, olje kjertler, og i tilfelle av dermoidcyste, hårsekker. Pineal cyster er den mest forvirrende for forskere, som ennå ikke forstår hvordan eller når cystene dannes.

Steder

Arachnoid cyster er plassert inne i membranen som dekker hjernen og ryggmargen. Kolloid-cyster er plassert i sentrum av hjernen, som gjør full kirurgisk fjerning meget farlig. Pineal cyster er funnet ligger ved siden av pinealkjertelen mens dermoidcyste og epidermoide cyster kan bli funnet enten i hjernen eller ryggmargen.

Pasienter

Araknoide cyster mest plage barn og unge, med menn å være fire ganger mer sannsynlig å bli rammet enn kvinner. Dermoidcyste også oftest utløse symptomer i barndommen, vanligvis som rammer barn yngre enn 10. Omvendt, middelaldrende voksne er mest sannsynlig å lide symptomer fra epidermoide cyster. Kolloid cyster vanligvis plage voksne, mens pineal cyster kan plage alle aldersgrupper, og viser ingen tendens til å utløse symptomer hos noen bestemt demografisk.

Symptomer og komplikasjoner

Hjerne cyster kan utløse hodepine, feber og svimmelhet. Pasienten kan også oppleve anfall av kvalme og oppkast. I spesielt alvorlige tilfeller dør den plagede personen plutselig, uten å ha opplevd noen tidligere symptomer. Cyste ruptur kan være spesielt farlig; innholdet søles inn i hjernen kan føre til hjernehinnebetennelse. Cyste vekst kan føre til hydrocefalus, en tilstand i hvilken blokkeringen forhindrer normal strømning av fluid gjennom hjernen, forårsaker fluidet til å hope seg opp til farlige nivåer.

Behandlinger

Kirurgisk utvinning er den vanligste behandlingen for dermoid og epidermoide cyster, men plasseringen av araknoide og kolloid cyster gjør invasive prosedyrer spesielt risikabelt. Alternative behandlinger består av drenering cyste samtidig la cysten vegger intakt eller implantere en shunt å omdirigere cyste væske. Når en hjerne cyste blir oppdaget som ikke forårsaker symptomer, er det oftest overvåket for vekst og ellers igjen alene.

Komplekse cyst perimenopause symptomer

Komplekse cyst perimenopause symptomer


Cyster på eggstokkene, som enten enkel (follikulær) eller kompleks, forårsake symptomer som kan etterligne andre lidelser, som for eksempel graviditet utenfor livmoren og endometriose. Menstruasjonsforstyrrelser og bekkensmerter, akkompagnert med hormonelle ubalanser, blir ofte feildiagnostisert. Komplekse cyster på eggstokkene er mer vanlig hos kvinner i fertil eller "peri" overgangsalderen fordi cyster på eggstokkene oppstår vanligvis fra den mislykkede frigjøring av et egg som ligger i hårsekken av eggstokken. Mens den faktiske årsaken til komplekse cyster på eggstokkene er ukjent som i juli 2010, er det mistanke om at genetikk, vekt, livsstil og menstruasjonssyklus er alle faktorer.

Komplekse cyster

En ovarian cyst er enten funksjonell (follikulær) eller komplekse. Av den komplekse typen, kan cyster være cystasdenoma, endometrioma eller dermoid (septated). En septated ovarialcyste er en form for kompleks ovarial cyste, som inneholder en kombinasjon av semi-hard, fast og flytende komponenter, lik som de andre komplekse cyster. I motsetning til de andre, er et septated cyste separert og vanligvis identifisert som "to cyster i en." Alvorlighetsgraden av cysten bestemmes av tykkelsen av veggen som skiller de to masser. Standard størrelse med en kompleks ovarial cyste er vanligvis 2-1 / 2 cm og høyere. Men den gjennomsnittlige størrelse av en sunn eggstokk er 3cm ved 1-1 / 2 cm. Komplekse (septated) cyster på eggstokkene har en høyere risiko for å bli ondartet enn enkle (funksjonelle) cyster på eggstokkene, på grunn av septumdannelse, og lekkasje av ascites. Funksjonelle cyster er sykliske fordi de danner under nye menstruasjonssykluser. Komplekse cyster, men kan utvikle og holde seg, vokser til forbløffende størrelser. Overdreven smerte er forårsaket av vridning av eggstokkene som et resultat av betennelse og vekst, samt lekkasje av fritt-strømmende fluid inn i bassenget av bekkenet.

Perimenopause

Etymologien av ordet perimenopause stammer fra de greske ordene peri "før", mens- "månedlige" og pausis- betyr "opphør". Ifølge perimenopause Symptoms.org, er den perimenopause scenen prosessen der en kvinnes kropp forbereder seg på å gå inn overgangsalder eller endelig og fullstendig opphør av menstruasjon. I løpet av denne tid, forekommer hormonelle forandringer i kroppen, noe som fører til en svingning i nivåene av kjønnshormoner (østrogen og progesteron). Disse endringene kan forekomme 10 til 15 år før du faktisk går gjennom overgangsalder.

Symptomer og diagnoser

Perimenopause symptomer inkluderer angstanfall, mangel på konsentrasjon, hukommelsestap, svimmelhet, hjertebank, uregelmessig, kraftig blødning (eller ingen blødning), uforklarlig vektøkning, bekken kramper, hetetokter og nattesvette, mage-tarmproblemer, tretthet, hodepine, tynning av hår og mange andre plager.

Ifølge nettstedet Komplekse ovarialcyster, tegn på komplekse ovarialcyster er lik de av endometriose eller svangerskap utenfor livmoren. Smerter i bekken og buk-området nå selv opp til lårene og baken området er typisk, som er uregelmessighet i perioden eller menstruasjonssyklusen, sammen med pre- og postmenstrual smerte (kraftige blødninger eller totalt fravær av perioden). Det er også uforklarlig vektøkning, smerter under samleie, smerter i korsryggen, og gastrointestinale (fordøyelses) problemer, med fylde i magen (oppblåsthet i magen). Øyeblikkelig medisinsk hjelp bør tas på den plutselige økningen i magesmerter, kvalme, oppkast og andre invalidiserende symptomer. En transvaginal ultralyd kan utføres for en skopisk visning av eggstokkene, etterfulgt av en graviditetstest for å utelukke graviditet utenfor livmoren.

Rettsmidler og behandlinger

Flere holistisk rettsmidler kan brukes til perimenopause, inkludert kosthold modifikasjon med eliminering av visse matvarer og drikker, som koffein, alkohol, og høye syreholdig mat og drikke. En gynekolog kan foreskrive hormoner for å redusere noen av de langvarig ubehag av overgangen til overgangsalderen.
Fordi komplekse cyster er mer alvorlige enn enkle, follikulære cyster, med potensiale til å bli ondartet, må de bli overvåket og testet. CA-125-protein test kan bli administrert for å bestemme hvorvidt cyste er ondartet. Som et alternativ, kan en gynekolog foreslå en ooforektomi (fjerning av de berørte eggstokk), eller rett og slett overvåke cyste, som noen cyster er reabsorbert inn i blodsystemet, og dermed forsvinner på egen hånd. Totalt sett er lege styrt av avgjørelsen av pasienten. En unilateral ooforektomi (fjerning av en eggstokk) ikke hindrer naturlig gjengivelse for de ennå er interessert i bærende barn, som en eggstokk er tilstrekkelig for unnfangelse, så lenge livmoren og en eggleder forblir intakt.

Naturmedisin og komplekse cyster

Sprukket Ovarian Cysts.com gir ressurser om naturlige og helhetlig rettsmidler for komplekse cyster. Selv ROC fremmer naturlig rettsmidler, understreker den også betydningen av biomedisinsk intervensjon. "Diagnosen av en kompleks ovarial cyste bør ikke tas lett på, og noen vedvarende eller plutselige smerter i magen eller bekkenet garanterer grundig medisinsk undersøkelse», ifølge nettstedet. Til slutt, spør grundige og presise spørsmål. Være aggressiv med din egen behandling.

Progesteron krem ​​for behandling av Ovarian cyster

Cyster på eggstokkene, et vanlig problem blant mange kvinner, kan behandles gjennom riktig bruk av progesteron krem. Mange er kjent med Dr. Lee forskning som populariserte bruken av progesteron krem ​​for behandling av denne sykdommen.

Definisjon

Progesteron er et hormon som produseres naturlig i kroppen under menstruasjon og graviditet. I form av en krem, kan det anvendes for å behandle en rekke kvinnelige problemer, inkludert ovariecyster, brystkreft, PMS og symptomer på menopause.

Skjemaer

Progesteron krem ​​er tilgjengelig både over disk og på resept skjema. Selv om over disk versjonen kan kjøpes uten en lege besøk, er resepten skjema ofte mer kostnadseffektivt.

Hvor skal man søke

Kremen kan brukes på noen del av kroppen som har rikelig med blodstrømmen, inkludert håndflatene, fotsålen, bryst, mage og lår. Det absorberes i fettceller og deretter overføres til blodet.

Ved å bruke

Førti milligram av Kremen skal påføres begynner på dag seks av en kvinnes syklus, med dag én være den første dagen av mensen. Den skal brukes til dag 20, og deretter behandling bør stoppe før dag seks av hennes neste periode. Dette bør fortsette i flere måneder.

Ta kontakt med din lege

Som alltid er det viktig å rådføre seg med legen din før du starter noen form for behandling, herunder progesteron krem.

Hvordan takle fot og ben Cramps

Hvordan takle fot og ben Cramps


Hvis du har alvorlige fot eller leggkramper og forekommer de ofte bør du oppsøke lege - kanskje du har rastløse ben syndrom. Hvis du har sporadisk ben eller fot kramper, det finnes måter å takle dem, og følgende vil fortelle deg hvordan.

Hvordan takle fot og ben Cramps

•  Drikk rikelig med vann. Dehydrering er en viktig årsak til benet og foten kramper. Derfor er det viktig å drikke rikelig med vann hele dagen siden benet og foten kramper vanligvis oppstår om natten.

Unngå fot og leggkramper ved å trene. Regelmessig trening kan hjelpe deg å takle fot og leggkramper. Mange synes det lov å sykle rett før sengetid hjelper dem å unngå foten og leggkramper i løpet av natten.

Hold sengen dekker løs. Tight seng dekker kan begrense bevegelse av bena og dermed forårsaker benet og foten kramper.

Kontakt lege hvis beinet eller foten kramper er for alvorlig for deg å takle. Det er resepter som kan hjelpe med foten eller leggkramper spesielt hvis du har rastløse bein-syndrom. Bare en lege kan fortelle deg sikkert hvis leggkramper er rastløse ben syndrom eller ikke, så sjekk med din og se om du er en kandidat for Requip eller en av de andre medisiner for rastløse ben syndrom.

Ta vitaminer som kalsium og kalium. Mangelen av visse kjemikalier i kroppen kan føre til benet eller foten kramper. Legen din kan gjøre blod arbeid for å finne ut om systemet mangler disse elementene, og hvis du skal begynne en vitamin regime på en jevnlig basis for å erstatte kjemikalier systemet har tapt - dette kan være svaret på å takle disse foten og leggkramper .

Hvordan behandle en baker Cyste

En rift i kneet brusk eller leddgikt leddene kan føre til for mye væske til å samle og bygge opp bak kneet. Denne hendelsen kan fall mange irriterende og smertefulle symptomer i kneet som ømhet, hevelse, tetthet og trykket på baksiden av kneet. De fleste Bakers cyster kan behandles med hell hjemme, men hvis din vedvarer eller er ekstremt ubehagelig, ta kontakt med helsepersonell.

Hvordan behandle en baker Cyste

•  Ta over-the-counter smerte medisiner, for eksempel ibuprofen, naproxen, eller paracetamol, hvis du trenger det for smerte.

Resten så mye som mulig.

Bruk is til baksiden av kneet. Pakk is i klut og holde den på området i ca 20 minutter. Gjør dette hver 3 til 4 timer. Dette vil bidra til å redusere betennelse.

Beskytt kneet ved å pakke den i et kne wrap. Dette vil komprimere området, og hjelpe med hevelse.

Bruk puter å heve beinet så ofte som mulig, spesielt om natten.

Hvordan gjenkjenne en baker Cyste

En baker cyste - en væskefylt område bak kneet - kan snike seg på noen uten advarsel, men det er ofte forbundet med slitasjegikt eller brusk tårer. Symptomene er ofte irriterende, fordi smerte og stivhet kan lede deg til å begrense dine aktiviteter, men vanligvis ikke uutholdelig. De fleste Bakers cyster forsvinner på egen hånd; andre trenger å bli aspirert eller kirurgisk fjernet.

Hvordan gjenkjenne en baker Cyste

Se etter symptomer og tegn på en baker cyste. Disse inkluderer smerter i kneet, hevelse på baksiden av kneet, stivhet når utvide eller bøye beinet, eller en kul på baksiden av kneet som føles som en vannballong.

Sammenlign din vanlige kneet med kneet som du mistenker har en baker cyste. Ofte, selv om hevelsen er for mild til merke når du ser på det alene, vil det være merkbar når du sammenligner knærne.

Merknad dersom symptomene dine føler seg verre etter trening, bøying eller vandre. Baker cyster ofte verke eller produsere en følelse av press etter aktivitet.

Gjør en avtale med din lege, som kan gi en definitiv diagnose, og kan også bidra til å bestemme den underliggende årsaken. Det er viktig å skille mellom en blodpropp og en baker cyste. Disse forholdene dele lignende tegn og symptomer. En klatt blodpropp er svært alvorlig og krever ulik behandling.

Hint

  • Din lege vil vanligvis skinne et lys gjennom hovne området for å visualisere væske. Han kan også gjøre omfanget av bevegelse tester i knærne.
  • Noen vanlige testene legen kan bestille inkludere røntgen, untrasound og MR.
  • Det er sjelden, men du kan lide av kroniske smerter og begrenset bevegelse.

Hvordan bli kvitt fot sopp

Hvordan bli kvitt fot sopp


Fotsopp er en soppinfeksjon av hud av foten. Flere forskjellige sopp, kalt dermatofytter, kan føre til denne tilstanden. Det oppstår vanligvis mellom tærne. Det kan spre seg til andre deler av kroppen. Fotsopp rammer flere menn enn kvinner. Dessverre er det svært vanlig. Her er hvordan du kan bli kvitt fot sopp!

Hvordan bli kvitt fot sopp

•  Spray bad og dusj med desinfeksjonsmiddel. Sprøyting din bad og dusj gulvet etter dusjing vil hjelpe drepe sopp. Det holder sikkert det sprer seg!

Endre din ark. Endre ark ukentlig, og vaske dem i varmt vann for å drepe soppen.

Vask og tørk føttene. Vask føttene med såpe og varmt vann. Tørke godt etter vask. Dekk med rene, tørre sokker.

Hold føttene kjølig og tørt. Prøv å unngå fotsvette ved iført åpen tå sko eller sokker uten sko når du er hjemme.

Bruk over disk medisiner. Spray og kremer er laget bare for fotsopp. Behandling kan ta lang tid og må fortsettes i mer enn en måned etter den første infeksjonen.

Prøv trollhassel. Mange hevder at det kan kurere fotsopp i så lite som tre dager.

Pee i dusjen. De sterile egenskaper av urin sies å hjelpe til herding fotsopp.

Hint

  • Slitasje dusj sko når du dusjer på et offentlig sted.
  • Ikke del sko, sokker eller håndklær med andre mennesker.

Hvordan er en cyste på leveren behandlet?

Detection

En enkel cyste er en formasjon som fylles med klar væske. De fleste er liten (noen få millimeter i lengde) og ufarlig. Selv om det er sjelden at pasienter med cyster på leveren å oppleve symptomer (ca 5%), når de oppstår de kan omfatte smerter og ubehag i magen. En lever cyste kan oppdages ved en CT (computertomografi Scan en avansert røntgenteknikk), eller en ultralyd (en mye brukt diagnostisk prosedyre bruker høyfrekvente lydbølger for å hente bilder) og sjelden krever ytterligere medisinsk hjelp, som cyster ikke forstyrre normal funksjon av leveren.

Behandling

De fleste pasienter med enkle cyster er kvinner, spesielt over en alder av femti. For de kvinner som krever medisinsk intervensjon, drenering en cyste ved punktering av den med en nål og å tillate fluidet å bli frigitt er typisk ikke en effektiv behandling. Væsken bare re-akkumulerer i løpet av noen dager. Mest sannsynlig må en stor del av cyste veggen fjernes.

Laparoskopisk kirurgi

Laparoskopisk kirurgi (en undersøkelse av området ved hjelp av en laparoskop) er en effektiv behandling for fjerning av smertefulle cyster på leveren. Denne operasjonen er minimal invasiv og krever bare noen få små snitt for å fjerne cyste; ofte resultatene er vellykket, da gjentakelse av en cyste er usannsynlig. Pasienter som gjennomgår denne prosedyren kan være nødvendig å tilbringe en natt på sykehuset. Selv om utvinning ganger kan variere, kan de fleste individer gjenoppta normale aktiviteter i løpet av få dager.