Digidexo.com

Migranal Medisinering for migrene hodepine

En rekke urte, over-the-counter og reseptbelagte medisiner brukes til å behandle migrene hodepine. Gjennom prøving og feiling, kan du finne lindring gjennom noen av disse rettsmidler.

Mislykket medisiner

Det finnes reseptbelagte medisiner som kan brukes til å stoppe et migreneanfall pågår. Den siste klasse av disse stoffene er triptaner, slik som sumatriptan, som påvirker serotonin i hjernen og constrict svellede blodkar. Eldre stoffer som ergotamin tartrate, stoppe dem for noen mennesker også.

Forebyggende medisiner

Flere typer av medisiner kan tas daglig for å forebygge anfall inntreffer. De omfatter blodtrykket medisiner, slik som verapamil og propranolol; antidepressiva, slik som amitriptylin; og beslag medisiner, som topiramat.

Over-the-counter medisiner

Reseptfrie smertestillende midler kan lette migrene smerte for noen mennesker, spesielt de som inkluderer koffein. Decongestants tilby folk lettelse for migrene som føles som en sinus hodepine fordi decongestants innsnevre blodårene.

Herbal rettsmidler

Feverfew og Pestrot er urte rettsmidler som noen mennesker tar daglig for å forebygge migrene. Studier er blandet av om disse tiltakene virker.

Vitamin / mineral rettsmidler

Studier av migrenepasienter viser at noen er lav i magnesium, riboflavin (vitamin B2) eller koenzym Q10. Noen mennesker finner lindring ved å ta disse kosttilskudd.