Digidexo.com

Hvordan Test for herpes utbrudd under fødsel

I noen tilfeller kan en mor med herpes overføre viruset til barnet via leveringsprosessen. Nyfødt herpes er ikke vanlig, men det kan være utrolig ødeleggende for babyer. Herpes kan påvirke babyens øyne, hud eller munn hvis mottatt via leveringsprosessen. Hvis du har aktive herpes sår eller legioner når du går inn i arbeid, vil legen din sannsynligvis velge å utføre et keisersnitt for å redusere sannsynligheten for at barnet får herpes. Heldigvis er det relativt enkelt å teste for herpes utbrudd under fødselen.

Hvordan Test for herpes utbrudd under fødsel

•  Snakk med legen din om din herpes tidlig i svangerskapet. Hvis du noen gang har hatt en herpes utbrudd, vil viruset alltid være i kroppen din. De fleste kvinner med herpes kan levere sine babyer vaginalt så lenge de ikke har herpes utbrudd når de går inn i arbeid. Det er viktig at legen din er godt opplyst ved din tilstand.

Inspiser underlivet for sår, blemmer, sår eller støt. Når du nærmer deg slutten av svangerskapet, foretar regelmessige inspeksjoner. Hvis du har noen tegn på et utbrudd når du går inn i arbeid, bør du ikke levere barnet vaginalt.

Bruk et speil for å undersøke din anal området. Mens herpes sår er vanlig på og rundt skjeden, de også jevnlig dukke opp på og rundt anus. Undersøke alle vinkler av området for å sikre at det ikke er noen utbrudd.

kjenne tegn på en forestående utbrudd. Ofte vil du oppleve ulike symptomer rett før en herpes utbrudd. Disse symptomene er kløe, smerte eller ubehag i baken, innsiden av lårene eller genital området. Hvis du opplever disse symptomene, kontakt legen din umiddelbart.

Be legen om å inspisere deg for aktive herpes når du går inn i arbeid. Legen vil nøye undersøke deg, slik at det ikke er noen tegn på et utbrudd. Siden herpes sår noen ganger oppstå på innsiden av vagina eller livmorhalsen, vil legen trenger å undersøke disse områdene. Hvis du har en herpes utbrudd, vil legen din utføre et keisersnitt for å redusere risikoen for overføring av viruset til barnet ditt.

Hint

  • Legen din kan foreskrive en anti-virus medisiner å ta under svangerskapet.