Digidexo.com

Hva er årsaken til Postherpetisk Nervesmerter Itch?

Hva er årsaken til Postherpetisk Nervesmerter Itch?


Postherpetisk nevralgi er en smertefull nerve tilstand som noen ganger stiger i kjølvannet av en lidelse som kalles helvetesild. Sammen med smerter og andre symptomer, kan postherpetisk nevralgi utløse intens eller smertefull kløe.

Fakta

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, helvetesild - også kalt herpes zoster - er en smertefull sekundær manifestasjon av viruset som forårsaker vannkopper (varicella zoster). Det skjer når den sovende virus reaktiveres og sprer seg langs nervene til hud.

Postherpetisk nevralgi

Postherpetisk nevralgi er en komplikasjon av helvetesild som kan somle i måneder eller år i de berørte av en helvetesild utbrudd områder. Det er utløst av nerveskader som resultat av reaktivering av varicella zoster.

Postherpetisk Kløe

Postherpetisk kløe er et symptom på postherpetisk nevralgi, og mest typisk oppstår i huden som har opplevd alvorlige nerve tap.

Behandling

Postherpetisk kløe kan være vanskeligere å behandle enn andre symptomer på postherpetisk nevralgi. Lokalanestetika påføres huden noen ganger gi lindring.

Betraktninger

Personer med postherpetisk kløe bør unngå å skrape deres berørte huden, ettersom mangel på følelsen kan føre til uforutsette skader.