Digidexo.com

Hvordan brenne Nedre Belly Fat

Hvordan brenne Nedre Belly Fat


Ifølge Marilyn Glenville nettsiden, kan ha overflødig fett rundt midjen sette deg på et høyere risiko for diabetes, hjerneslag, hjertesykdom, høyt blodtrykk og visse kreftformer. Reduksjon av fett i ett område av kroppen, også kjent som spot reduksjon, er ikke mulig. Den eneste måten å bli kvitt nedre mage fett er ved å inkludere trening i din livsstil og justere dine matvaner.

Hvordan brenne Nedre Belly Fat

•  Spis opp til seks ganger per dag for å holde stoffskiftet aktivert og å forbrenne fett. Innta små porsjoner av næringsrik mat. Velg magre proteiner som kylling og kalkun. Spis komplekse karbohydrater som brun ris og hele hvete brød i stedet for enkle karbohydrater. Unngå mettet fett; velge umettet fett som olivenolje stedet.

drikke åtte glass vann per dag for å holde deg hydrert og for å fremme fordøyelsen helse. Begrense koffein og alkohol, da disse dehydrerer kroppen og redusere din energi nivå.

innlemme regelmessig kondisjonstrening som løping, sykling og svømming i din livsstil. Bringe pulsen opp øker stoffskiftet og bidrar til å brenne fett over hele kroppen, inkludert fett i nedre mage området.

4 Gjør sammensatte øvelser for å tone og øke muskelmasse. Muskelmasse bringer stoffskiftet opp og forbrenner kalorier og fett i løpet av dagen, selv når du er i ro. Sammensatte øvelser målrette flere muskler samtidig; de inkluderer knebøy, utfall, benk dips, pushups og døde heiser.

Target nedre mage med mageøvelser. Når den nedre magefettet begynner å smelte bort, du ønsker å vise tonet mage muskler. Bortsett fra de grunnleggende crunches og situps som er rettet mot det meste øvre mage, kan du gjøre øvelser som reverse curls og leg raises å målrette de nedre magemuskler.

Øv meditasjon for å redusere stress i livet ditt. Økte nivåer stress utløse frigjøring av stresshormonet kortisol, som er forbundet med fett i mageregionen.

sove åtte timer per dag. Mens du sover kroppen gjenoppretter seg selv og gir deg energi til neste dag.