Digidexo.com

Hvordan virker Coconut Oil hjelpe til med vekttap?

Oversikt

Kokosolje

Kokosolje

Oppdage Coconut Oil Fordeler

De mange mennesker som bruker kokosolje på en daglig basis, inntak av 2 til 3 spiseskjeer per dag, rapport høster flere fordeler av det. Økt energinivå, mykere hud, sunnere hår og en reduksjon i sukker og carb krav. Mens det er flere produkter på markedet som kan gjøre de samme krav, hva er det som setter kokosolje bortsett fra dem?

The Coconut Oil Difference

Alle oljer har kjeder av fettsyrer. Mens de fleste har det som kalles LCTs, eller langkjedete triglyserider, har kokosolje mcts, eller medium chain triglyserider. Så hvordan fungerer dette oversette til vekttap? LCTs er ikke så lett fordøyelig, men i stedet er lagret i cellene som fett. Mcts, som er i kokosolje, er fordøyd før de går dypt inne i fordøyelseskanalen. Som de brenner opp raskt, kan de ikke bli lagret som fett. Selv om kokosnøttolje har et høyt kalori-innhold, er de kalorier som er raskt brukes som energi og ikke er lagret. Spise fett i løpet av dagen (2 til 3 spiseskjeer av kokosnøttolje) resulterer i en metthetsfølelse, noe som er en stor fordel til ett kosten eller kontrollere vekten. Ifølge Bruce Fife, naturopathic lege, og forfatter av "The Coconut Oil Miracle" (2004), har kokosolje også vært vist i studier for å øke thermogenesis av kroppen, noe som øker kroppens stoffskifte, brenner mer kalorier.

Ikke alle like

Den vekttap nytte av kokos olje ikke bare komme med inntak av det. Dens inntak må kombineres med en riktig diett som skjærer ned på bearbeidede matvarer og sukker. Det er en forskjell i kokos oljer, også, og hvis du velger å begynne å ta det daglig sørg for å bruke virgin kokosolje, som det ikke har blitt behandlet. Behandlingen tar bort mange av de ernæringsmessige fordeler.

Flere fordeler

Mens økt energi og vektkontroll er ofte nok til å overbevise folk om å begynne en kokos olje diett, er det lagt fordeler som har blitt rapportert fra inntak av det. Hudproblemer, som utslett, skrubbsår og brannsår, som ikke har svart til andre former for behandling, helbrede og visne med gjentatt inntak av kokosolje. Sprukne lepper, tannpine og sår hals har også dratt nytte av direkte kontakt med kokosolje. Hva i kokosolje er knyttet til disse fordelene? Den primære MCT i kokosolje kalles laurinsyre. Laurinsyre er også funnet i morsmelk, og ifølge Dr. Mary Enig, en doktorgrad og ernæringsfysiolog som har deltatt i og anmeldt mange studier på kokosolje, den har antiviral og antibakterielle egenskaper og bidrar mye til helse og velvære (se Ressurser). Kokosolje er en naturlig substans som inneholder det høyeste beløpet av laurinsyre, ved siden av mors melk.