Digidexo.com

Tips om overvektige barn

Childhood fedme er definert som å ha en kroppsmasseindeks, eller BMI, på 30 eller høyere. Bare 30 år siden, ble 6,5 prosent av barn 6 til 11 år regnes som overvektige. I 2011 har dette tallet nådde 19,6 prosent. Mens hvert barn som lider av denne sykdommen står overfor unike utfordringer - genetikk, atferd, miljøfaktorer - er det noen tips som bør integreres i ethvert behandlingsopplegg.

Eliminer brus og juice fra barns kosthold

De fleste er klar over det høye sukkerinnholdet i brus. Bare en gjennomsnittlig 12-unse kan kan ha opp til 200 kalorier. Hva folk flest ikke er klar over er at fruktjuice er like sukkerholdig. Hvis et barn har ett glass juice og to brus per dag, det er 600 kalorier, eller 4200 per uke. Bare ved å bytte ut de drikker med vann eller diett alternativer kan slå ut i en halvkilo eller mer av vekttap per uke fordi £ 1 tilsvarer omtrent 3500 kalorier.

Avkriminalisere Mat

Fedme kommer vanligvis med dype emosjonelle vedlegg og foreninger med mat. Hvis et barn blir fortalt at hun er forbudt fra å spise mat eller en bestemt type mat, de blir psykologisk satt opp til å overindulge. La barnet vet at mat er bra for dem og alle typer mat er greit så lenge de praktiserer del kontroll. Lær dem om sunn mat og junk mat og gi dem sjansen til å gjøre sunne beslutninger på egenhånd.

Kunnskap er makt

Når det gjelder å bekjempe fedme kunnskap er makt. Det er barnets kamp og vil mest sannsynlig være henne slite videre inn i voksenlivet. Dette betyr at jo tidligere du utstyre et barn med ernæring og sunt leve utdanning, jo tidligere barnet kan begynne å ta ansvar for sin sykdom. Hvis du har budsjettet, la barnet møte med en ernæringsfysiolog og personlig trener på egenhånd. Hvis ikke, kan en tur til det lokale biblioteket eller noen rettet Internett søker gi henne med den samme informasjonen. Du er ikke i stand til herding barnet ditt, men du er i stand slik at den kan håndtere og overvinne sykdommen til fedme for seg selv.

Få flytte

Vår Internet-, tv-og videospill-sentrert kultur har lånt seg godt til barndommen fedme. Disse er ofte dårlige vaner også praktiseres av voksne, som barn se for å lære og kopiere. Hvis du prøver å hjelpe en overvektig barn, er en anstrengende øvelse programmet ikke svaret. I tillegg til den unødig stress at det vil føre henne mentalt, hvis en person er overvektig, kan høy intensitet aktiviteter som løping forårsake langsiktige skader. Gå på en 20-minutters tur med barnet, og du vil brenne begge 100 kalorier.