Digidexo.com

Hva Er DAN-protokollen?

DAN står for "Defeat Autism Now", en ledende forskningsgruppe basert på Autism Research Institute i San Diego. DAN Protocol er metodikk som mål å produsere endringer i oppførselen til autistiske barn ved å endre sine dietter.

Autisme

Autisme er en utviklingsforstyrrelse som vanligvis blir tydelig før fylte 3 og er preget av begrenset kommunikasjon og sosiale ferdigheter. Eliminering av raffinert sukker, kunstige tilsetningsstoffer og andre kosttilskudd komponenter har vist seg å ha gunstige helseeffekter i autistiske barn, ifølge Autistic Society.

Meieriprodukter

De DAN Protocol talsmenn fjerning av meieriprodukter - som inneholder melkeprotein kasein - fra kostholdet. Protokollen foreslår å bruke ris eller soyamelk som erstatning for kumelk.

Cereal Kornprodukter

Cereal kornprodukter inneholder en lim protein som kalles gluten som er kjent for å forverre fordøyelsessystemet av autistiske barn. DAN Protocol talsmenn eliminere korn kornprodukter fra kostholdet og erstatte dem med ris eller andre produkter, inkludert vitaminer og mineraltilskudd.