Digidexo.com

Hvordan å få vekt naturlig

For folk flest, økende vekt er ikke problemet, å miste det er. Men det er folk som kan spise store mengder mat og ikke få en unse. Det høres ut som en velsignelse, men de individene som må gå gjennom livet med litt kjøtt på sine bein, og de pleier å spise alle de gale tingene fordi de kan komme unna med det. Hvis du er på utkikk etter måter å naturligvis øke sin vekt og bli sunnere på samme tid, er dette artikkelen for deg.

Hvordan å få vekt naturlig

•  Hold deg unna fet mat og begrense dine stopper på fast food-restauranter. Du kan øke inntaket av kalorier ved å spise denne type mat, men det er ikke bra for kroppen din. Erstatte disse matvarene med ting som er mer helsebringende.

Innse at ikke alt fett er dårlig for deg. Omega 3 fettsyrer er gode tilskudd til kosten, og de finnes i fisk og valnøtter, blant andre matvarer.

Øk daglig inntak av kalorier med 500. For eksempel, hvis du vanligvis spiser 2500 kalorier i en dags tid, øke det til 3000. For mange er det vanskelig å gjøre når du begrenser deg til tre måltider hver dag. Vurdere å legge en fjerde eller femte måltid hvis de ekstra kaloriene tilsier det.

Suppler kosthold med næringsdrikker. Det er et stort utvalg på markedet i dag, og de kan finnes på de fleste dagligvarebutikker og helsekostbutikker. Du kan også lage din egen favoritt blanding av sunn rister. Også, kan du vurdere å legge Omega 3 fatty acid og linfrøolje.

Begynn en øvelse rutine og velge øvelser som vil forbedre programmet for vektøkning. Siden du bør være innstilt på å øke kaloriene i kostholdet ditt, og legger cardio øvelser er uproduktivt, fordi de vanligvis brenne kalorier. Snarere tenker på å løfte vekter eller gjøre øvelser rutinemessig at fokus på styrketrening. Du vil bli forvandle fett til muskler. Vedta en skikkelig øvelse diett vil oppmuntre vektøkning og bedre helse.