Digidexo.com

hvordan bruke harde kontaktlinser

Virkningene av Long-Term bruk av Hard Kontaktlinser

Harde kontaktlinser vil ikke skade synet hvis slitt i henhold til instruksjonene, men langsiktig bruk av harde kontaktlinser kan føre til alvorlig øyeskade. Selv om de fleste effektene av langvarig slitasje av kontaktlinser kan være midlertidig, mange ganger de kan føre til permanente visuelle underskudd.

Redusert Hornhinnen Følsomhet

Effektene av langvarig bruk av harde kontaktlinser inkluderer redusert nivåer av hornhinnen følsomhet. Redusert hornhinnefølsomhet kan fremme okulær infeksjon og tap av syn.

Hornhinnen magesår

Langsiktig bruk av harde kontaktlinser kan resultere i utvikling av hornhinnen magesår. Hornhinnen magesår kan permanent svekke synet hvis ikke gjenkjennes og behandles raskt.

Forvrengning av hornhinnen

Forvrengning av hornhinnen er en annen effekt av langvarig bruk av harde kontaktlinser. Denne tilstanden kan forandre formen på hornhinnen, og resultere i redusert syn.

Redusert Hornhinnen Oxygenation

Langsiktig bruk av harde kontaktlinser kan redusere hornhinnen oksygenering. Når hornhinnen mister evnen til å motta oksygen, kan syn bli permanent og dypt skadet.

Hensyn og Alternatives

Mens effekten av langvarig bruk av harde kontaktlinser kan være skadelig for synet, når disse effektene er anerkjent tidlig og raskt behandlet, kan de bli behandlet og visjon kan bli bevart. Du bør aldri sove i harde kontakter. Et trygt og effektivt alternativ kan være iført myke kontaktlinser. En kompetent øyelege kan gjøre anbefaling som er hensiktsmessig for pasienten.

Slik fjerner Hard Kontaktlinser Plunger

Harde og gass permeable kontaktlinser tidvis blitt vanskelig å ta ut med normal "spratt ut" metoden. Når dette skjer, kan linsene bli sittende fast ved suge til hornhinnen, den fremre overflate av øyet. Fjerne en hard kontakt i denne situasjonen krever en enhet som kalles en stempelet eller hard linse remover. Legen din vil anbefale når du bør bruke et stempel for å fjerne linsene. Å vite hvordan du bruker et stempel hjelper riktig du trygt og enkelt ta ut harde kontaktlinser.

Slik fjerner Hard Kontaktlinser Plunger

Kontroller at linsene er på plass før du prøver å fjerne dem. Det er mulig å ha følelsen linsene er i når de har falt ut. Sjekk ved å se i et speil og observere at linsene er i dine øyne.

Plasser en dråpe gjenvæting løsning i hvert øye for å løsne linsene. Fukt sugekoppen på stempelet med en dråpe gjenvæting løsning.

•  Plasser stempelet direkte og holdent på forsiden av kontakten. Objektivet vil følge stempelet.

Trekk stempelet forsiktig og rett tilbake fra øyet. Objektivet skal komme ut lett. Gjenta med den andre kontaktlinse.

Ikke plasser stempelet direkte på overflaten av øyet, da dette kan forårsake skade på hornhinnen.

Hvordan søke Kontaktlinser

For de fleste myke kontaktlinser er en trygg og rimelig alternativ til briller. Hvis øyet lege har gitt deg en resept på dem, er du sannsynligvis lurer på hvordan man best kan bruke dem. Søknadsprosessen er ikke smertefull, selv om det kan være ubehagelig de første gangene du prøver det. Når du har blitt vant til å bruke dem, vil du lære de mest komfortable måten å bruke dem. Inntil da, bruker du en grei tilnærming som vil hjelpe deg overgangen fra briller til linser.

Hvordan søke Kontaktlinser

Sanitize hendene. Kraftig vaske hendene med antibakteriell såpe og varmt vann i minst 20 sekunder.

Ta ett objektiv fra saken. Etter om det er partikler eller tårer. Hvis du bruker forskjellige objektiver for hvert øye, dobbeltsjekke hvilken øye linsen tilhører. Plasser linsen på fingertuppen så linsen danner en bolle, med den delen som treffer øyet vendt opp.

Hold lokket åpent. Åpne øyet godt, og dra det forsiktig åpne ytterligere, ved hjelp av tommelen og pekefingeren på den andre hånden.

Forsiktig plassere linsen. Objektivet skal bare berøre øyet, og du bør knapt være i stand til å føle seg fingertuppen. Om nødvendig, hold øye lokket åpne ytterligere. Det kan ta flere forsøk på å plassere riktig linsen. Hvis objektivet kaster eller slips, fjerne den, blinke et par ganger og starte på nytt i trinn 2.

Blink den på plass. Når objektivet brukes på øyet, blinke et par ganger for å plassere den riktig. Hvis det er noen luftbobler, forsiktig stryker en fingertupp over øyelokket for å glatte linsen.

6. Oppløsningen kasseres. Etter vellykket å bruke begge objektivene, skyll resten av oppløsningen fra linseetuiet i vasken.

Hint

 • Objektivet kan bli tørr hvis det tar for lang tid å sette det inn. Dyppe den i løsningen i noen sekunder for å rehydrere den. Berolige irritasjon med øyedråper som er laget for bruk med kontaktlinser.
 • Ikke gni øynene etter bruk av kontaktlinser, da dette kan føre til irritasjon.

Hvordan Sett Proclear Kontaktlinser

Hvordan Sett Proclear Kontaktlinser


Proclear Compatibles er myke kontakter som er spesielt utviklet for å øke fuktighet oppbevaring og redusere opphoping av irritanter. Cooper Vision er produsenten av Proclear kontaktlinser. Dette merket er tilgjengelig i månedlig disponibel, enkel bruk, toriske og multifokale varianter. Kontaktlinsebrukere med følsomme øyne kan oppleve lindring av tørrhet og andre ubehagelige symptomer ved hjelp av disse biokompatible linser. Innsetting av kontaktene er en enkel prosess, og fremgangsmåten er den samme for alle Proclear linser.

Hvordan Sett Proclear Kontaktlinser

Hvordan Sett Proclear Kontaktlinser

Vask og tørk hendene. Tørk vasken og countertop å sikre at området er ren og tørr.

Bruk tommelen og pekefingeren til å forsiktig fjerne linsen fra etuiet. Overfør kontakten til spissen av høyre pekefinger. Legg to eller tre dråper av steril løsning til koppformet overflate av linsen.

Åpne øyet så bredt som mulig. Bruk fingrene på venstre hånd til å holde øvre øyelokk åpen hvis du har en tendens til å blinke når du setter inn linsene. Trekke ned nedre øyelokk med langfingeren på høyre hånd.

Se rett i speilet og plasser Proclear kontaktlinse på hornhinnen din. Eller plasser linsen på det hvite i øyet, og skyv den inn på hornhinnen din hvis øynene dine er spesielt følsomme.

Slipp øyelokkene og blinke forsiktig for å gjøre opp kontaktlinse på øyet. Følg de samme trinnene for den andre kontakten. Sett inn linsene i samme rekkefølge hver dag slik at du ikke ved et uhell får dem blandet opp.

Hint

 • Disse instruksjonene er beregnet for høyrehendte brukere. Bare snu håndposisjoner hvis du er venstrehendt. Orient toriske linser med vektet (tykkere) kant nederst i øyet.
 • Bruk aldri Proclear kontaktlinser lenger enn anbefalt av din optiker. Skifte kontaktene dine på tid er svært viktig for fortsatt øye helse. Sørg for at kontakten er riktig-side-out før du prøver å sette det inn. Hold linsen i øyehøyde og se på formen av den øvre kant. Hvis det fakler utover, er objektivet innsiden ut.

Hvordan fjerne en kontaktlinse Lost in Eye

Kontaktlinser kan bli mistet eller flytte rundt inne i øyet, å bli sittende fast under lokket eller malplassert. Myke linser kaste opp seg selv og skyve rundt og harde eller gass permeable linser kan føle at de er tapt inne i øyet. Begge typer linser krever forsiktig når du tar dem.

Hvordan fjerne en kontaktlinse Lost in Eye

Vask hendene før håndtering av kontaktlinser eller berøre øynene for å hindre smitte.

Inspiser øyet å sørge for at kontaktlinsen er fortsatt i. Det er vanlig å ha følelsen at et objektiv er fortsatt i øyet etter en kontakt har falt eller blitt gnidd ut av øyet. Skinne et lite lys i øyet mens du holder lokket forsiktig opp og ser inn i et speil. Kontaktlinser bør reflektere lyset tilbake når lommelykten trålen krysser den. Har noen hjelpe deg å se om du ikke kan manøvrere lett.

Bruk kontaktlinsegjenfuktende dråper eller saltløsning for å fukte linsen før du fjerner den.

Skyv objektivet litt for å sørge for at det ikke sitter fast på hornhinnen. Objektivet skal bevege seg litt. Hvis den ikke gjør det, re-fukte objektivet igjen.

Ta tak i linsen med tommel og pekefinger hvis det er en myk kontaktlinse, og forsiktig klem objektivet litt sammen og løfte den ut, være forsiktig med å presse øyet.

Plunge en dislodged gasspermeabelt stiv eller hard kontaktlinse ut av øyet med et stempel, et verktøy tilgjengelig gjennom øyet helsepersonell. Stick stempelet på linsen og forsiktig løfte opp, være forsiktig med å slepebåt. Pass på at du bruker stempelet på objektivet og ikke på overflaten av øyet.

Hint

 • Det er umulig å miste en linse bak øyet fordi membranen som holder øyet på plass hindrer alt fra å gå bak øyet. Objektiver kan bli tapt i henhold lokk eller falle ut og føles som om de fortsatt er i øyet.

Problemer knyttet til urettmessig bruk av kontaktlinser

Problemer knyttet til urettmessig bruk av kontaktlinser


Kontaktlinser ble utviklet for å korrigere synet av mennesker med nærsynthet, langsynthet og skjeve hornhinner. De er slitt på forsiden av øyet og kommer i flere varianter, inkludert harde linser, myke linser og linser. Mens de fleste kontaktlinser tjene til å hjelpe folk å se bedre, det er også noen som brukes av estetiske grunner, som for eksempel å endre en persons øyefarge. Fordi de er i direkte kontakt med det følsomme område av øyet, er det viktig at kontaktlinsene er slitt som beskrevet eller de kan føre til problemer.

Korneale sår

Korneale sår oppstår oftest med myke kontaktlinser som er slitt for mye, for eksempel over natten eller tidligere rådighet dato, og er ikke renset på riktig måte. De sår er en type infeksjon som kan føre til tørt øye syndrom samt betennelse, synsproblemer, og selv en endring i form av hornhinnen.

Hornhinnen slitasje

Riper på hornhinnen er kjent som hornhinnen skrubbsår. Disse kan være forårsaket av kontaktlinser blir satt inn i øynene for aggressivt eller feil. De kan også være forårsaket av objektiver blir slitt over den anbefalte mengden av tid eller ikke blir rengjort på riktig måte. Hornhinnen slitasje kan føre til smerter, betennelse og følelsen av at noe er på øyet. Ubehandlet, kan de føre til infeksjoner, tåkesyn og synsproblemer i fremtiden, selv når slitasje har grodd.

Infeksjoner

Dirt, protein innskudd og andre fremmedstoffer kan komme under eller bygge opp i kontaktlinser hvis de ikke er slitt riktig eller rengjøres ved behov. Disse stoffene kan føre til bakterielle infeksjoner av hornhinner, som i sin tur må være behandlet med medisinert øyedråper. Under behandlingsperioden vil du ikke være i stand til å bruke kontaktlinser, da dette kan føre til ytterligere problemer.

Tørrhet og Rødhet

Bruk av kontaktlinser for over den anbefalte mengde av tid, for eksempel over natten eller lenger enn en dag for linser, kan føre til betennelse, samt kløe og smerte. Som du bære linsene, kan innskudd bygge opp på dem. Hvis de ikke er tatt ut og rengjort skikkelig på en jevnlig basis eller avhendes om nødvendig, kan disse forekomstene føre til problemer på øynene.

Hvordan bruke L-Theanine for Fibromyalgi Pain

Fibromyalgi er preget av intense smerter i ulike "triggerpunkter" i hele kroppen. Det er ingen kjent årsak til fibromyalgi, men for noen mennesker, er tilstanden utløses av en bilulykke, ekstremt stress eller plutselig sykdom. Selv om det ikke er noen spesifikk test for å diagnostisere fibromyalgi, er lidelsen meget reell. Nyere forskning viser at fibromyalgipasienter føler smerte mer akutt; PET-skanner og MRI viser at personer med fibromyalgi har ulike mønstre av blodgjennomstrømningen i hjernen som respons på smerte eller berøring. Behandling av fibromyalgi kan være svært vanskelig, skjønt; for mange pasienter, tradisjonell vestlig medisin tilbyr svært lite hjelp. De fleste leger plassere Fibromyalgi pasienter på antidepressiva for å behandle smerte. Mens dette kan være nyttig for noen pasienter, mens andre opplever alvorlige søvnmangel og krever søvn hjelpemidler for å hjelpe kortslutte våkenhet / smerte syklus. Noen leger er å snu til mer naturlige tilnærminger i behandling av fibromyalgi, og L-theanine er ett av verktøyene. Les videre for å lære hvordan du bruker L-theanine for fibromyalgi smerter.

Hvordan bruke L-Theanine for Fibromyalgi Pain

Hvordan bruke L-Theanine for Fibromyalgi Pain

•  Snakk med legen din om å ta L-theanine for fibromyalgi smerter før du begynner. L-theanine kan samhandle med andre kosttilskudd eller reseptbelagte legemidler du tar, så en konsultasjon med legen din er veldig viktig.

•  Gå til en lokal helse-mat butikk og snakke med en av de funksjonærer. Spør om deres tilførsel av L-theanine. Du ønsker å ta ren L-theanine, og ikke en blanding som inneholder L-theanine og andre stoffer.

Ta en kapsel av L-theanine før sengetid, med 8 oz. vann. L-theanine ikke bare har smertereduserende egenskaper, men også hjelper deg til å synke inn i restorative søvn. Bedre søvn settes til mindre smerte for folk flest. Øke dosen etter behov.

Drikk grønn te med jevne mellomrom i løpet av dagen. Grønn te har en liten mengde koffein i det (ca 20g per kopp) og inneholder L-theanine også. I mange kulturer, drikker 10, 20 eller flere kopper grønn te er vanlig, og grønn te er en immun booster.

Vær ekstra L-theanine i perioder med stress eller økt smerte - eller for kvinner, rundt menstruasjon. Den ekstra L-theanine vil hjelpe land opp kroppen og kjempe mot smertene.

Hint

 • Ikke ta mer enn anbefalt dose av L-theanine.

Hvordan bruke en materøret

Bruk en sonde for å gi medisiner eller næringsstoffer til en pasient som ikke er i stand ingest dem muntlig. Midlertidige materør løpe gjennom nesegangene og inn i halsen. Disse brukes vanligvis for fôring pasienter under kortsiktig sykehusbehandling. For utvidet bruk av medisiner i store doser eller fôring under behandling av oral eller hals komplikasjoner, er et rør implantert gjennom magen og ned i magen. En abdominal materør er kjent som perkutan endoskopisk gastrostomirøret, PEG rør eller G røret. Vedlikehold og overvåking er nødvendig for alle som bruker en G tube for fôring eller medisin.

Hvordan bruke en materøret

Hvordan bruke en materøret

Monitor snittet for infeksjon og lekkasje. Rød eller betent hud ved snittet er et tegn på infeksjon. En liten mengde av et gyldenbrunt farget fluid i nærheten av røret er akseptabelt. Enhver annen væskelekkasje indikerer feil funksjon av en materøret. Rådfør deg med lege hvis infeksjon eller lekkasje er mistenkt.

Kontroller rør for riktig plassering før hver bruk. G tube vil bli markert med en linje som viser like over av snittet. Røret er i bevegelse og kan løsne dersom linjen forsvinner eller stiger videre ut fra huden nivå. Se legen din umiddelbart for korrigering av fôring tube plassering. En andre operasjon for å sette inn i røret, kan være nødvendig dersom det kommer ut av snittet.

Skyll fôring rør jevnlig for å holde dem rene og unngå tilstopping. Bruk av en sprøyte fylt med vann for å spyle et materør før og etter dispensering av medisiner eller matvarer gjennom røret. Skyll med vann hver 8. time mellom bruker.

Tilsett flytende medisin eller mat gjennom ag tube. Bland matvarer og medisiner Ifølge leger instruksjoner. Åpne lokket som er festet til materøret. Slip forlengelsesrøret inn i åpningen og setter trakten på den andre enden. Hold trakten opp langt nok til å strekke forlengelsesrøret, uten å trekke mot det implanterte rør. Hell flytende medisin eller mat inn i trakten. Ikke overfyll forlengelsesrør og søl væske ut av trakten. La alle væsker til å renne inn i pasientens mage før du fjerner forlengelsesrør. Sett på lokket etter rødme G tube. Grundig vask forlengelsesrør og trakt med varmt såpevann.

Rengjør snitt og materøret med såpe og vann etter hver bruk. Fukt en ren vaskeklut med varmt vann og såpe for å forsiktig vaske rundt røret, snitt og nærliggende huden. Skyll vaskeklut med varmt vann og bruke den til å skylle området, klapp tørt med et rent håndkle.

Hvordan bruke SCDs på toppen av TED Hose

Hvordan bruke SCDs på toppen av TED Hose


Underekstremitetene ødem (hevelse) kan oppstå som en bivirkning av mange ulike medisinske tilstander. Dette ødem kan føre til en dyp venetrombose (DVT) som igjen kan bli en lungeemboli (blodpropp som reiser til lungene) som kan være dødelig. Sekvensielle Compression Devices (SCD) og TED slange (elastiske strømper) er to typer eksterne støtter som bidrar til å redusere ødem i nedre ekstremiteter (ben).

Hvordan bruke SCDs på toppen av TED Hose

TED Hose

•  Sett på TED slangen i stedet for sokker / strømper.

Trekk TED slange opp til sin fulle lengde. Hvis du tillater slangen til å rulle på toppen, kan de kuttes blodsirkulasjonen til dette området, og ytterligere ødem kan samle seg i dette området.

Bruk sko eller sokker med slitebanen når du har på deg TED slange og er ute av sengen. Dette vil redusere risikoen for å falle.

Hvordan bruke en sekvensiell Compression Device (SCD)

Pakk disponibel ermene rundt bena som instruert av helsepersonell og borrelås dem på plass.

Ligg på ryggen eller len deg tilbake i en stol. Prop beina opp på puter, ideelt sett få dem over nivået på hjertet ditt, slik at tyngdekraften til å bidra til å fjerne ødem fra bena.

Slå på SCD med parameterne som er foreskrevet av legen din.

Hint

 • Sekvensielle Compression enheter krever at du er sittende eller liggende under bruk. Som et resultat av mange mennesker finner det mer praktisk å bære TED slangen i løpet av dagen og bruke SCD mens du sover, eller i perioder med hvile. En pasient kan ha på TED slange mens du bruker en SCD, men hvorvidt dette skjer vil avhenge av din komfortnivå og legens spesifikke instruksjoner.

Hvordan bruke en høyde og vekt diagram

Hvordan bruke en høyde og vekt diagram


Med 34 prosent av amerikanerne som kvalifiserer som overvektige - og en annen 34 prosent kvalifiserende som overvektig - mange mennesker ønsker å vite om de er en sunn størrelse. Mens vekt er en faktor i å bestemme dette, et annet element som ikke bør overses er din høyde. Det er forskjellige høyde og vekt sammenligning diagrammer for voksne og barn, men begge tar de to målingene i betraktning.

Hvordan bruke en høyde og vekt diagram

Hvordan bruke en høyde og vekt Chart For Voksne

•  Søk på nettet etter en BMI (body mass index) diagram ved å skrive "BMI Chart" i søkemotoren. BMI bruker høyde og vekt til å beregne en rekke; dette nummeret kan fortelle deg om du er undervektig, på den ideelle vekten for din høyde, overvekt, eller fedme.

Bruk et målebånd for å måle høyden din i inches. Mange bord, inkludert en fra nasjonale hjerte lunge og blod Institute, avrunde høyde til nærmeste tomme. Du kan trenge en venn til å hjelpe måle deg.

Step på en skala for å finne ut vekten din i pounds. Igjen, kan du runde av vekten din til nærmeste pund.

Undersøk BMI tabellen funnet i referanse 2. For denne opplæringen, vil vi anta at vi leter etter BMI på en 5 fot 8 tommer (68 tommer) høy kvinne som veier 165 pounds.

Finn din høyde (for eksempel 68 inches) på venstre kolonnen lengst. Bruk fingeren til å tegne en linje horisontalt over diagrammet til du finner din vekt (for eksempel 165 pounds). Du kan ikke være i stand til å finne din eksakte vekt, så se etter det som passer best. I dette eksempelet, som ville være 164 pounds.

Spor fingeren oppover til øverste rad (skrevet med fet skrift). At antallet - for vårt eksempel, 25 - er din BMI.

Sammenlign din BMI med diagrammet som tilbys av nettstedet "Fuel The Mind." Du vil finne at en BMI på 25 faller inn i den lave utvalget av kategorien "overvekt".

Hvordan bruke en høyde og vekt oversikt for barn, småbarn og babyer

Søk på internett - eller be barnets lege - for en kopi av en pediatrisk vekstskjema. Vi skal bruke de som tilbys av Centers for Disease Control and Prevention.

Finn diagram som er passende for ditt barn. CDC deler på listene i flere kategorier, inkludert gutter - fødsel til 36 måneder, jenter - fødsel til 36 måneder, gutter - 2 til 20, og jenter - 2 til 20. For hensikten med denne opplæringen, vi ' ll antar vi leter etter informasjon på en 24 måneder gammel jente som veier 28 pounds og er 36 inches høy, så vi vil velge diagram som gir oss lengde-for-alder og vekt-for-alder prosentiler.

Mål barnets høyde (også kalt lengde på noen vekstkurver) ved hjelp av et målebånd. For spesielt små barn, kan det være lettest å få tak i denne målingen med barnet liggende på et flatt underlag. Runde målingen til nærmeste kvart tomme.

Har barnet ditt skritt inn på en skala for å få vekten hennes. Rundt målingen til nærmeste kvart pund.

Se diagrammet i Reference 5, levert av CDC. Finn ditt barns alder i måneder (for eksempel 24 måneder) øverst på siden. Nå finner sin høyde i inches (for eksempel 36 inches) i kolonnen til venstre på siden. Ved hjelp av fingeren, spore en linje til der de to målingene møtes. Se hvilke persentil etter dette punktet er nærmest; i dette tilfellet, er det nærmest 95-persentilen linjen (andre linjer 90th, 75th, 50th, 25th, 10th, og 5. percentil). Dette betyr at en 24 måneder gammel jente som er 36 inches høy er høyere enn 95 prosent av andre jenter på hennes alder.

Finn ditt barns vekt persentil ved å finne hennes alder (igjen 24 måneder for eksempel) på toppen av siden. Nå finner sin vekt i pounds (For eksempel, 28 pounds) i kolonnen til venstre på siden (vekt for barn £ 16 og oppover kan bli funnet på høyre side av siden). Bruk fingeren til å spore en linje til der de to målingene møtes, og for å se hvilken persentil etter dette punktet er nærmest. Ved hjelp av vårt eksempel tall, faller dette barnet mellom den 50. og 75. percentil, som betyr at hun er tyngre enn 50 til 75 prosent av andre jenter på hennes alder.

Hint

 • BMI diagrammer bør ikke brukes på barn; i stedet, bruke vekstkurver som de som brukes i § 2. Dette vil gi deg et bedre inntrykk av hvordan babyer, småbarn og barn er økende i forhold til andre barn deres alder.
 • Unngå å bruke enten den voksne BMI diagram eller barnas høyde og vekt diagram som et diagnostisk verktøy. Ta informasjonen du finner fra listene til din eller barnets lege for videre evaluering og lege.

Hvordan bruke soyaprotein for å miste vekt

Soyaprotein er en plante avledet protein som er lavere fettinnhold enn de fleste animalske proteiner basert, men meget høy på næringsstoffer. Mange veganere og vegetarianere lever utelukkende på soya protein for å få mengden protein sine kroppens need.Replacing dyr baserte proteiner med soya "plantebaserte" proteiner kan spare deg gram fett og kalorier hver dag. I hver kjøtt basert oppskrift du kan lage mat, kan du nesten alltid erstatte med soya eller tofu.Soy rister kan gi protein du trenger for å få dagen startet. Tofu - grillet, bakt eller sauterte vil ta på smaken med hva noensinne du koker det med. De fleste kostholdseksperter anbefaler at du begynner i det små når det gjelder å endre kosthold. Dette sikrer at du holder deg med den nye dietten. Hvis du begynner å erstatte ett måltid om gangen med soya protein, vil du spare kalorier og fett, og vil komme nærmere dine vekt mål enn noensinne.

Hvordan bruke soyaprotein for å miste vekt

Hvordan bruke soyaprotein for å miste vekt

•  Begynn med sunn frokost med soya protein. Start dagen med en fylling soya shake. De fleste frokost soya shakes kan være blandet med frukt. Tilsetningen av frukt øker mengden av fiber og næringsstoffer vil komme i en dag. Protein av soya vil gi en langvarig energi du trenger for å komme deg gjennom til neste måltid. Mens noen mennesker finner spiser et karbohydrat basert frokost kan øke blodsukkeret og gjøre dem sulten i bare en time eller to, vil proteinet i soya shake avverge sult for mye lenger.

Få en lav fett, lav kalori proteinkilde på frokost ved scrambling myk tofu. Surr hakket løk, jalapenos og paprika i en stekepanne og tilsett myk tofu til mix. Legg en klype spisskummen og chili pulver og resultatene er en deilig Tex-Mex tofu scramble.

Forbered tofu natten før for en deilig lunsj neste dag. Marinere biter av tofu i lite fett eller fett gratis italiensk dressing over natten. Surr tofu i en stekepanne sprayet med non-stick spray til tofu er brunet. Fjern den varme tofu og legg på toppen av kald romanosalat pyntet med hakket tomat, skiver agurk, stekt rød paprika, fullkorns krutonger og lite fett italiensk dressing. Denne salaten er fylling, frisk og sunn.

Lag en middag pakket med soya protein effekt med bare litt forberedelse. Forvarm utendørs grill til middels høy. Skjær tofu i firkanter og marinere i barbecue saus i ca fem minutter. Plasser på indirekte varme og grill ca to minutter på hver side eller til grill merker dannes. Skiver squash, løk og squash kan grilles på samme tid. Serve grillen grillet tofu og grønnsaker med litt dampet brun ris og du har et lavt fettinnhold, sunn middag.

Hint

 • Frysing tofu og tining å lage mat vil gi en tettere, chewier smaker tofu. Noen sier konsistensen er mer som kjøtt etter frysing.
 • Rådfør deg med legen din før du starter en diett.

Hvordan bruke PGX

PGX er forkortet merkenavn for PolyGlycopleX. Dette tillegget er sammensatt av vannløselige polysakkarider, og når det tas før måltider, støtter det redusert karbohydrat absorpsjon. Resultatet er en redusert appetitt og vedlikehold av friske blod sukker.

Hvordan bruke PGX

Hvordan bruke PGX

•  Ta 1-2 PGX kapsler eller 2,5 gram pulver 5-10 minutter før et måltid. Dette er den første startdose. Noen mennesker vil finne at en økning er ikke nødvendig.

øke dosen hver 2 til 3 dager hvis det ikke er en nedgang i porsjonstørrelse eller cravings mellom måltidene. Når den ønskede del kontroll og redusert suget er oppnådd, opprettholde det dosering. Den anbefalte dosering er 6 kapsler eller 5 gram pulver.

Drikk minst åtte gram vann hver gang PGX er tatt. PGX absorberer vann, og dette er årsaken til at en fyldigere følelse oppnås med mindre mat.

Hint

 • Å drikke nok vann er viktig når du tar PGX fordi dette er hvordan mindre porsjoner er oppnådd.
 • PGX ikke øke metabolismen eller inneholder sentralstimulerende midler. Resultatene er oppnådd gjennom del kontroll og vedlikehold av blodsukkernivået.

Hvordan bruke et steroid nesespray under en kald

Nasal steroid spray (kortikosteroid spray) brukes vanligvis til å behandle høysnue (allergisk rhinitt) og vasomoter rhinitt (ikke-allergisk rhinitt). Symptomene på en kald kan produsere det samme betennelser i nesegangene, kan så nasal steroid spray være en effektiv behandling for å redusere betennelse grunnet en forkjølelsesvirus. Et utvalg av merkevarer av nasal steroid spray inkluderer flutikason (Flonase), Mometasone (Nasonex), flunisolide (Nasarel), triamcinolon (Nasacort AQ), beklometason (Beconase AQ), ciclesonid (Omnaris) og budesonid (Rhinocort Aqua).

Hvordan bruke et steroid nesespray under en kald

Hvordan bruke en nasal steroid Spray for en kald

En kan bruke nasal steroid spray under en kald for å lindre inflammasjon forårsaket av en kald eller fra en sinus-infeksjon som et resultat av en kald. Hvis du har kalde symptomer som går ubehandlede, kroniske eller tilbakevendende bihulebetennelse kan forekomme. Du kan finne lindring fra å bruke en nasal steroid spray. Den anti-inflammatoriske virkning avlaste lunger som oppstår som et resultat av en kald eller bihulebetennelse.

Begynn å bruke en steroid nesespray tidlig i kulden for å unngå kødannelse og blokkeringer i nesegangene som kan føre til en bihulebetennelse. Inhalerte nasale steroider redusere vev hevelse og hindre din lomme passasjer fra å bli blokkert, slik at bakterier til basseng og forårsaker en bihulebetennelse.

Bruk nasal steroid spray under en kald regelmessig; en eller to ganger om dagen i en uke eller mer for å få fullt utbytte av medisinen. Betennelse tar tid å løse, så det er viktig at du holder deg til din foreskrevne behandlingsplan ved bruk av inhalerte nasale steroider. Nasal steroid spray kan brukes enten alene eller sammen med antihistaminer og decongestants.

Riste nasal steroid spray container; blåser nesen og rydde ut slim fra nesegangene. Deretter lukker det ene neseboret og mens du setter inn nasal applikatoren inn i det andre neseboret, pust inn spray gjennom nesen etter å ha trykket på applikatoren for å frigjøre medisin. Gjenta fremgangsmåten i det andre neseboret. Pass på å spraye antall spray legen anbefaler, og bruke medisiner for hele lengden av tid foreskrevet av legen din.

Hvordan bruke Progest

Progest vil bli foreskrevet til deg av legen din hvis hun føler at du har en alvorlig ubalanse i mengden av progesteron i kroppen din. Det finnes flere former for dette stoffet, og din dosering og administrasjon metoden vil være basert på dine spesifikke behov. Sørg for å snakke med legen din om å ta Progest, og løse eventuelle spørsmål du har til ham. Progesteron kosttilskudd som Progest kan bare bli tatt for et par dager om gangen for å supplere naturlig progesteron som produseres av kroppen under menstruasjonssyklusen. (Se Resource.)

Hvordan bruke Progest

Hvordan bruke Progest Intramuskulær (injeksjoner)

•  Les informasjonen gitt til deg av legen din om hvilke dager i løpet av syklusen du må ta Progest.

Rengjør et injeksjonssted som er over en stor muskel med isopropanol. Legen din eller en sykepleier vil trolig gi deg de første injisert doser av Progest, men etter det, kan du være i stand til å administrere det hjemme. (Se referanse 1.)

•  Undersøk Progest væske for eventuelle urenheter før injisere det. Hvis du ser noen, satt av dosen og ta en annen. Informer legen din om den skjemt dose. (Se referanse 1.)

Fyll en sprøyte med hele innholdet i doseringsflaske. Dette trinnet er ikke nødvendig hvis Progest injeksjon doser er gitt i forhåndsfylte sprøyter. (Se referanse 1.)

Injiser Progest inn i en stor muskel gjennom huden du rengjøres med alkohol. Endre dette injeksjonsstedet hver dag slik at du ikke setter medisinen inn i samme muskel daglig. Gjenta trinn 2 til 5 som anvist av legen din for seks til åtte dager. (Se referanse 1.)

Hvordan bruke Progest Cream

Mål opp ca 1/4 ts. av Progest krem. (Se referanse 2.)

•  Gni kremen inn i huden til den er absorbert. Velg ett av følgende områder: bryst, indre armer, mage, eller innsiden av lårene. Endre dette stedet regelmessig. (Se referanse 2.)

Påfør to ganger om dagen i løpet av de to siste ukene av menstruasjonssyklusen. Når du begynner å blø, telle 14 dager, og deretter bruke 1/4 ts. Progest to ganger hver dag i en hel uke. Den følgende uken, øke mengden av Progest brukes til 1.4 til 1.2 ts. to ganger om dagen. Når du begynner å blø igjen, slutte å bruke Progest krem. (Se referanse 2.)

Gjenta trinn 1 til 3 månedlig. (Se referanse 2.)

Hvordan bruke Progest Pill

Ta en Progest 50 pille med et fullt glass vann om morgenen, med start på dag 15 i syklusen. Dette vil være omtrent en uke etter at du har sluttet å blø i løpet av menstruasjonssyklusen. (Se referanse 3.)

Ta en ekstra pille av Progest 50 på kvelden. (Se referanse 3.)

Gjenta trinn 1 til 2 daglig til du begynner å blø igjen. Dette signaliserer at du har startet din syklus på dag 1, og du må slutte å ta Progest. (Se referanse 3.)

Hint

 • Fortell andre medisinske fagfolk du besøker at du tar Progest før har noen tester eller prosedyrer, eller blir foreskrevet andre legemidler.
 • Se etter nye helseproblemer som kan være bivirkninger, og fortelle legen din om dem umiddelbart. (Se Resource.)

Hvordan bruke motstand band til å eliminere magen Fat

Hvordan bruke motstand band til å eliminere magen Fat


I motsetning til det mange tror, ​​spot-trening bestemte områder, for eksempel magen, er ikke teknisk mulig, ifølge American Council on Exercise. Du vil se en nedgang i kroppsfett nivåer bare gjennom trening og brenne flere kalorier enn du tar inn. Den beste tilnærmingen til å bruke motstand band til å eliminere magen fett er en integrert, full-body workout. Det vil hjelpe deg å bygge muskler og brenne fett.

Hvordan bruke motstand band til å eliminere magen Fat

Hvordan bruke motstand band å miste vekt

•  Lag en liste over mål og finne grunner til at du ønsker å eliminere magen fett. Noen vanlige årsaker kan være å se bedre, forbedre den generelle helsen, eller bekjempe en sykdom. Det er viktig å starte med "hvorfor" og deretter flytte sammen til "hvordan" delen. Når du har identifisert dine mål, så vil du ønsker å skrive noen spesifikke, målbare mål ned på papiret. Et eksempel på dette ville være, "miste 10 pounds innen mai."

Start endre spisevaner. Maten du spiser er kanskje viktigere enn hvor mye trening du får. Tenk på det slik: du kan brenne ca 500 kalorier jogging i en time, men det kan bare ta 15 minutter å konsumere et måltid som har 1000 eller mer kalorier. Ifølge Mayo Clinic, bør du spise en diett rik på frukt og grønnsaker, hele korn, sunne oljer som nøtter og olivenolje, og magre proteiner. Unngå mat med høyt sukker, salt, mettet fett og trans fett.

Kick-start din treningsprogram. Motstand band tilbyr en unik måte å trene, men de bør ikke være den eneste løsningen. Lag en øvelse plan som inkluderer to dager med kardiovaskulær trening og to dager med motstand band trening hver uke.

innlemme to dager igjen av høy intensitet kardiovaskulær trening i ukentlig rutine. Dette inkluderer ting som løping, svømming, sykling, ved hjelp av elliptisk maskin, spille basketball, spille tennis, og så videre. Plukk en aktivitet du liker å gjøre. Forplikte seg til det et par ganger i uken, med hver økt varer mellom 45 minutter til en time. Når du får din condition nivå opp og og øke stoffskiftet, så vil du være klar til å flytte sammen til motstand band.

Bruk motstand band til å fokusere på treningen for hele kroppen. Gjøre øvelser som knebøy, skulderpress og rader.
For å utføre en knebøy, hold begge håndtakene i hendene og tråkke på midten av bandet. Knebøy ned og utføre så mange reps som du kan.
For å utføre en skulderpress, stå på huk og stakk begge armene opp. For å utføre en rad, tråkke på bandet, og trekk begge håndterer opp mot deg mens du er bøyd over.
Velg seks til sju øvelser, og gjøre dem etter hverandre. Gjenta denne syklusen tre ganger; det er din første motstandsbånd trening. Gjør dette to ganger i uken, og deretter flytte sammen til mage trekk for å bidra til å bygge mage muskler.

Det er mange motstand band øvelser du kan gjøre for å målrette magen området, men du bør fokusere på fire av dem: knase, stående vri, sittende vri, og veden chopper.
Bruk Motstandsbånd for å gjøre en krisen som følger: feste på midten av båndet til en døråpning eller solid underlag. Legg deg ned på ryggen, vender bort fra døren og ta tak i begge håndtakene. Bruk magemusklene til å løfte kroppen opp og klem magemusklene på toppen. Senk deg selv og gjenta 15 til 20 ganger.
For å utføre den sittende vri, loop bandet rundt endene av føttene og vri fra side til side.
For å utføre den stående vri, legge bandet til et nivå objekt og vri fra side til side. For å utføre tre chopper, fest den ene enden av båndet til en høy og solid objekt og "hakke" nedover på den ene siden for 10 reps, deretter skifte side og gjøre 10 reps.
Har alle tre sett av hver av disse øvelsene to ganger per uke, og du vil begynne å bygge muskler i magen området. Kombiner dette med de andre motstand band øvelser og cardio øvelser, og du kan redusere mage fett.

Hvordan å bruke mat til å senke høyt blodtrykk

Hvordan å bruke mat til å senke høyt blodtrykk


Høyt blodtrykk (hypertensjon) rammer mer enn 10 millioner amerikanere, og det skyldes først og fremst av hva vi spiser. Visste du at det er matvarer som kan senke blodtrykket i stedet for å heve den? Leser denne artikkelen vil lære deg hvordan å bruke mat til å senke høyt blodtrykk.

Hvordan å bruke mat til å senke høyt blodtrykk

•  Spis selleri. Selleri kan brukes i en rekke forskjellige deilige oppskrifter inkludert kalkun stuffing og selv i salater. Visste du at selleri kan også brukes i behandling av hypertensjon? Ved bruk i laboratoriestudier, ble selleri vist seg å redusere høyt blodtrykk i lab mus. Det anbefales at du spiser minst 4 selleristilker per dag (som skal spises rå eller kokt i din favoritt måltid) for å redusere høyt blodtrykk.

•  Spis hvitløk. Når vi hører hvitløk, er det første som vanligvis kommer stinky pust. Tenker du noen gang på at hvitløk kan hjelpe deg med hypertensjon og andre kardiovaskulære sykdommer? I en rekke lab studier gjort, ble det vist at personer med hypertensjon ble gitt ett fedd hvitløk per dag i 10-12 uker, og det diastoliske nummeret i sitt blodtrykk lesing sammen med deres kolesterol ble senket. Det anbefales at du spiser minst ett fedd hvitløk per dag (du kan koke det med dine vanlige retter, salater og i suppe) for å administrere hypertensjon og andre kardiovaskulære sykdommer.

Vurdere en safran regime. Ofte brukt på arabisk matlaging, inneholder safran en kjemisk kalt crocetin som har vist seg svært nyttig i å senke høyt blodtrykk. Du kan bruke safran i matlaging, eller du kan blande den med te når du er brygget det. Det anbefales at du spiser minst 1-3 safran decoctions eller 1-2 ts av knust safran lagt til måltid hver dag. Du bør shoppe rundt etter den laveste prisen mulig for safran fordi det er svært kostbart.

Hint

 • Sørg for å holde blodtrykket under kontroll fordi hvis du ikke gjør det, vil det føre til mer alvorlige hjerte-og karproblemer.

Hvordan bruke betablokker til senke høyt blodtrykk

Betablokkere reduserer nerveimpulsene til hjertet og blodårene. Dette gjør at hjertet slår langsommere og med mindre kraft. Blodtrykket synker og hjertet arbeider mindre hardt. Senke blodtrykket bidrar til å redusere risikoen for hjertesykdom, hjerteinfarkt og hjerneslag. Denne artikkelen vil beskrive hvordan du bruker betablokker for å senke blodtrykket.

Hvordan bruke betablokker til senke høyt blodtrykk

Hvordan bruke betablokker å senke blodtrykket

Planlegge en avtale med legen din dersom du tror du migh har høyt blodtrykk. Symptomer på høyt blodtrykk kan omfatte: Svimmelhet, tretthet, lav arbeidstoleranse, kvalme, tetthet, trykk eller smerte i brystet eller armene, og en konsekvent blodtrykk lesing av 140/90 eller større eller en blodtrykksmåling gående høyere enn din baseline blodtrykk

Få en resept fra legen din hvis du er diagnostisert med høyt blodtrykk. Det finnes mange forskjellige typer betablokkere. Mengden av medisin som du må ta, kan variere. Resept for betablokkere kan inneholde: Atenolol (Tenormin), Betaxolol (Kerlone), Bisoprolol / hydroklortiazid (Ziac), Bisoprolol (Zebeta), Metoprolol (Lopressor, Toprol XL), nadolol (Corgard) og Propranolol (Inderal) for å nevne noen . Sørg for å fylle resept så snart som mulig. Dette vil bidra til å redusere graden av symptomene oppleves av høyt blodtrykk.

Snakk med legen din om din medisinske historie før du begynner å bruke betablokkere. Risikoen ved å ta medisinen må veies opp mot fordelene. Du bør snakke med legen din hvis du bestemmer deg for å ta en beta-blocker: La legen vite om du har allergi mot mat eller fargestoffer fordi betablokkere kan gjøre dine allergiske reaksjoner verre. Du bør også la legen vite om du tenker på å bli gravid, hvis du er gravid, eller du ammer barnet ditt. Legen må også vite om du er over 60, har hjertesykdom eller dårlig sirkulasjon til hender eller føtter, har en langsom hjerterytme (bradykardi) eller hjerteblokk, eller har astma. Betablokkere kan gjøre disse forholdene verre.

Les etiketten på resept flasken. Så snart du får din resept, sørg for at det er ditt navn på etiketten, og at medisinen navn og dosering er riktig. Sørg for å lese hele etiketten hver gang før du tar noen av pillene.

Følg instruksjonene nøye som anvist av legen din. Når du tar noen medisiner, som betablokkere, anbefales det å drikke et glass vann med pillene dine.

Ta medisinen på samme tid hver dag. Tar betablokkere på samme tid hver dag hjelper deg å utvikle en rutine som kan være lett husket, samt opprettholde et jevnt nivå av medisinen i kroppen din.

planlegge regelmessige kontroller med legen din for å evaluere effekten av medisinen og høyt blodtrykk.

Hint

 • Betablokkere er et godt førstevalg for høyt blodtrykk behandling hos personer med angstlidelser.
 • Kombinere en lav dose vanndrivende med en betablokker medisin kan forsterke medisinens blodtrykkssenkende effekter uten å forårsake andre bivirkninger.
 • Det er viktig å ta høyt blodtrykk medisiner daglig som forskrevet.
 • Husk å ta medisiner. Hvis du glemmer en dose, ta den så snart du husker det. Ikke ta betablokker hvis det har gått mer enn 12 timer siden du gikk glipp av siste dose. Vent og ta neste dose til vanlig tid.

Hvordan bruke en Sports Hoop for Fitness

Hvordan bruke en Sports Hoop for Fitness


Lei av ditt treningsprogram? Prøv hooping din vei inn i en mindre midje, forbedret kardiovaskulær helse og bare en vanlig bedre humør med en sportsbil hoop.This "ny og forbedret" versjon av en hula hoop er en 3 pund kule som er laget av skum-polstret plast. Sports hoop avbildet snaps fra hverandre slik at du kan selv ta den med deg for en reise workout.Here er en fem-trinns primer på hvordan du bruker sports bøyle for moro og fitness.

Hvordan bruke en Sports Hoop for Fitness

Hvordan bruke en Sports Hoop for Fitness

•  Kjøp en sports hoop nettet eller fra en sportsbutikk (ca $ 30). Monter rammen ved snapping hver 12 "seksjonen sammen. Dette vil bare ta noen få minutter.

Når bøyle er montert, stå med knærne litt bøyd om skulder lengde fra hverandre. Plasser bøyle rundt livet og gripe begge sider med hendene.

Nå svinge rammen til den ene siden og begynne å vugger frem og tilbake i en sidelengs bevegelse. Bruk hoftene å holde bøylen går. Denne delen er mye lettere hvis du hører på musikk på samme tid fordi du kan hoop i rytme til beat.

Hvis bøylen faller til gulvet først, ikke bli motløs. Plukk den opp og starte på nytt. Husk å holde bøylen ut rett foran deg; ikke la det dypper ned mot bakken eller peke opp til taket.

Få hoftene roterer, fange rytmen og holde den opp for bare 1-3 minutter om dagen i begynnelsen. Sports hoop er mye tyngre enn en vanlig hula hoop, og du vil føle krefter involvert i å holde det gående. Gradvis arbeide opp til 10 minutter av hooping en eller to ganger om dagen for merkbare resultater i midjen din.

Hint

 • Prøv å stå med en fot litt foran den andre når du begynner å bøyle. Distribuere vekten på denne måten kan gjøre det lettere å fange rytmen og bøyle for lengre perioder av gangen.

Hvordan bruke Alli Diet Program

Hvordan bruke Alli Diet Program


Er du klar til å miste de overskytende pounds, som er sakte snikende opp i løpet av de siste årene? Med så mange diett programmer på markedet i dag, finne en som fungerer med en sunn livsstil er hva folk flest er ute etter. Den Alli diett programmet er ikke en diett pille som vil kurve dine krav, i stedet det bidrar til å hindre kroppen din fra å absorbere noe av fettet du spiser med dine daglige måltider. Selv om det ikke er idiotsikker, ikke Alli programmet ikke å være vanskelig å bruke, med et lite utdanning og ved å følge en sunn livsstil du kan oppnå vekttap mål som du har i tankene for din kropp stil og form .

Hvordan bruke Alli Diet Program

Hvordan bruke Alli diett programmet.

•  Gå til en masse butikk og kjøpe Alli diett startpakke.

Kjøp sunn mat fra matbutikk å bidra til å sikre et godt hopp start til kosthold.

Før du spiser ditt første måltid med Alli, sørg for å følge instruksjonene på hvor mange piller å ta.

Sørg for å trene i minst 30 minutter hver dag.

Bruk en gratis online slanking tjeneste som myalli.com eller Sparkpeople.com å spore maten, vekttap og din trening fremgang.

Spor framgangen på datamaskinen ved å opprette et Excel-regneark som vil holde styr på når du tok pillene dine sist.

Nyt å miste vekt på en sunn og trygg måte.

Hint

 • Hvis du har et abonnement på Alli online, kan du spore din fremgang og kaloriinntaket.
 • Fordi online system mat sporing for Alli kan bare nås fra en produktkode, fri diett og mat sporing nettsteder som Sparkpeople kan være en enkel måte å holde styr på vekttap og sunne matvaner.
 • Hvis du ikke har tilgang til Excel eller en datamaskin, kan du bruke et annet regneark eller en bærbar PC og papir.
 • Oppsøk lege før du starter Alli diett programmet.
 • Bare ta produsentene anbefalte dosering for din vekt rekkevidde.
 • Dette produktet kan forårsake forstyrrelser i mage-tarm opprørt, før kroppen er vant til Alli, sørg for å se hvilke matvarer kan føre til at du har en plutselig avføring eller flytende gass.

Hvordan bruke en Sauna Belt

Sauna belter er spioneringen som enheter som hjelper deg å miste vekt og inches av dine mål. Mens det er ingen vitenskapelige data for å bevise riktigheten av disse påstandene, mange mennesker har tilbudt anekdotiske bevis og påstander mot effektiviteten av enhetene. Det er viktig å forstå nøyaktig hvordan du skal bruke en badstue enheten fordi feil bruk kan føre til helseproblemer.

Hvordan bruke en Sauna Belt

Hvordan bruke en Sauna Belt

•  Plasser badstuen beltet sikkert rundt et passende område av kroppen; dette kan være mage, midje eller hofter. Beltet er festet med borrelås og kan justeres for kos og komfort. Spenn beltet sikkert slik at det ikke er noen bretter eller folder, men ikke stripe det for hardt.

•  Sett temperaturen i badstuen til maksimum eller så nær det maksimale som kan stå for de første fem minutter. Deretter reduseres den til en temperaturinnstilling mer behagelig. Sauna belter varme opp raskt, så vær forberedt på maksimal innstilling til å være litt ubehagelig og redusere innstillingen etter fem minutter.

Kontroller kroppen din til å se at du produserer svette, hvis du ikke er det, har du redusert temperaturen for mye. Stå opp og, hvis mulig, flytte rundt i stedet for å sitte å brenne flere kalorier. Ha på sauna belte i 45 minutter. Håndkle deg tørr - hvis du gjorde det riktig, bør du være soaking i svette - og vente minst 15 minutter før du bader, eller engang å ha en kald drink.

Bruk en T-skjorte hvis du har sensitiv hud fordi sauna belte kan forårsake hudirritasjon eller i noen tilfeller til og med brannskader. Ikke overforbruk badstuen beltet og sørg for å vente en tilstrekkelig periode mellom bruker, slik at huden din tilbake til normal farge og temperatur. Kontroller at temperaturregulatoren er slått av etter hver bruk.

Hint

 • En sauna belte vil være til ingen nytte med mindre ledsaget av sunt kosthold og mosjon.
 • Bær ikke sauna belte i mer enn 45 til 50 minutter om gangen.