Digidexo.com

De beste måtene å lime proteser

De beste måtene å lime proteser


Det er tre hovedtyper av proteseadhesivene eller lim: lim, strips og pulver. Det er liten forskjell mellom de båndene som hver av disse lim har, men personlig preferanse spiller en stor rolle i hvilken stil selvklebende folk foretrekker. Bruk aldri vanlig husholdnings lim til å lime proteser. Husholdningen lim kan holde giftstoffer, og det vil ikke være i stand til å binde i fuktighet av munnen. De fleste proteseadhesiver er utformet for å holde i 12 timer, og de fleste vil løsne etter denne tidsperioden. Hver type limet påføres ved hjelp av en annen metode.

Limer

Protese lim er en av de mest brukte former for dental lim. Lim er populært fordi det er billig, lett å bruke, og obligasjoner raskt. Pastalim kalles krem ​​lim. Vanligvis er pastalim solgt i et rør som tannkrem. Den beste måten å bruke protese lim er å starte med tørre proteser og en fersk skylles munnen. Bruk bare nok lim til å søke en obligasjon, i stedet for å dekke hele den øvre overflaten med lim, noe som vil føre til ubehagelig oser. Klem tre små linjer med lim på toppen proteser og to små linjer på hver side av nedre og partielle proteser. Plasser proteser i munnen og bite ned. Innen 10 sekunder skal proteser være sikre.

Strips

Tann stripe klebemiddel er en type av klebemiddel på strimler. Stripene er et rent alternativ som tilbyr ingen gjetting på beløpet som skal brukes til liming. Påfør stripe lim ved å starte med rene og tørre proteser. Skyll munnen for best resultat. Åpne strimler med tørre hender. Fukt den selvklebende stripen. Bruk tre striper plassert langs hver kant av topp proteser i en trekant form. Ikke overlapper kantene av strimlene. Skjær strimler til riktig størrelse om nødvendig. Bruk to strips på hver side av nedre og partielle proteser. Plasser proteser i munnen, trykker du på plass og bite nede i 10 sekunder.

Pulver

Protese pulver er en type av klebemiddel som er i granulær form. Rengjør protesene, men la dem våte. Strø pulver over overflaten av hele gebiss både oppe, nede, og partielle proteser. Plasser proteser i munnen, trykk på plass, og bite nede i 10 sekunder. Pulverisert lim gir en noe mer presis bond enn pasta eller strimler, men velger pulverisert lim løpet lim eller strips er vanligvis et spørsmål om personlige preferanser heller enn en forskjell i bonding stil.