Digidexo.com

GERD Trygge Foods

GERD Trygge Foods


Gastroøsofageal reflux, eller GERD, er forårsaket av produksjon av overskudd av magesyre. Lider av GERD er ofte plaget med halsbrann, som kan reduseres ved å følge en forsiktig diett. GERD trygg mat kan bli funnet i hver matvaregruppe, inkludert frukt og grønnsaker, kjøtt, meieriprodukter og korn. GERD lider tidvis kan unne seg noen søtsaker som ikke vil forverre tilstanden deres.

Frukt og grønnsaker

GERD trygge frukt inkludere friske epler, tørkede epler, eplesaft og bananer. De som lider av symptomer på gastroøsofageal reflukssykdom bør unngå alle sitrusfrukter og juice. Noen trygge grønnsaker for mennesker med GERD inkluderer bakte poteter, brokkoli, kål, gulrøtter, grønne bønner og erter. Tomater og tomatprodukter bør unngås. I tillegg er det viktig å fremstille disse frukter og grønnsaker på en måte som ikke krever tilsetning av fett.

Kjøtt

Flere kjøtt og proteiner er GERD trygge. Extra-mager kjøttdeig, biff, London broil, skinn kylling bryst, eggehviter, eggeerstatninger og fisk uten tilsatt fett er gode kjøtt valg for de som sliter med gastroøsofageal reflukssykdom. GERD lider bør ta vare å unngå kjøtt og proteiner som er stekt eller har et svært høyt fettinnhold. Fettrik mat bo i magen lenger, noe som gjør at magen til å produsere mer syre.

Korn

Lav-fett korn er et godt valg for å minimere symptomene på GERD. Valg av korn inneholder multi-korn eller hvitt brød, kli eller havregryn frokostblanding, mais brød, Graham sprakk, pretzels, brun eller hvit ris, og riskaker. Folk som lider av GERD bør inneholde en porsjon brød i hvert måltid. Brød absorbere noe av det overskytende magesyre, og dette reduserer symptomene på GERD ved å redusere mengden av syre venstre i magen.

Søtsaker

GERD syke kan også nyte en og annen søt godbit. Noen GERD trygge desserter inkluderer fettfri cookies, gelé bønner eller rød lakris. GERD lider kan spise noen andre vanlige desserter dersom matvarer er utarbeidet i lav-fett versjoner. Lav-fett banan brød er en stor dessert for de med GERD. Andre muligheter er engel mat kake og lav-fett gresskar pai. Personer med GERD bør ikke spise desserter som inneholder sjokolade og peppermynte.