Digidexo.com

Hva øvelser som kan gjøres for en svulmende Disc?

Svulmende plater er plater som har ekspandert ut av ryggraden. De stikker ut og trykk på nerver som kjører ryggsøylen. Dette presset fører til ubehag og noen ganger smerte. Skivene imidlertid ikke har briste eller bli brokk, og en av de viktigste ting leger vil fore for dette er sengeleie. Men det er noen øvelser og behandlinger som kan hjelpe i healing platen.

Abdominal Strength

Styrking nedre del av magen er et mål i fysioterapi for å bidra til å støtte den midtre delen av kroppen. Dette faller i tråd med styrke musklene rundt ryggraden ved at det bidrar til å holde kroppen oppreist uten å sette all belastningen på ryggraden. Mens hun lå nede på gulvet med knærne bøyd, trekke magemusklene i og hold mens du teller til ti. Dette er en nybegynner trening og er bra for de med vonde svulmende plater fordi ryggraden ikke beveger seg. Ben og arm heiser er lagt til etter en tid for å styrke kroppen samtidig som ryggraden å hvile.

Stretching

Tøyningsøvelser er en god måte å hjelpe med en skadet plate. Stretching gjør at blodet kan strømme inn i området, og økt blodgjennomstrømning hjelper til med healing. Liggende flatt ned på gulvet med knærne bøyd er starten på en øvelse. Bekkenet blir så rotert slik at baksiden er helt flat på bakken, inkludert nedre del av ryggen. Stillingen er holdt i fem sekunder og deretter stoppet. Etterpå ryggen er buet litt i fem sekunder. Et annet innebærer å ligge på gulvet og heve det ene kneet til brystet og holder i fem sekunder. Gjenta fremgangsmåten med den andre kneet. Det er behov for å si at alle øvelser, inkludert strekninger, bør aldri gjøres før en lege er konsultert.

Posture

En øvelse som fungerer på å strekke ryggraden mens du arbeider på å holde ryggen i riktig posisjon og styrke den nedre trapezius muskler. Ryggen skal være rett for denne øvelsen, og det er best at pasienten sitter i en komfortabel stol. Den enkelte løfter brystet bein rett opp samtidig lett trykk skulderbladene ned og mot hverandre.

Gang

Enkelte øvelser kan bidra til å bygge muskler rundt problemområdet. Ved å styrke musklene, hjelper dette å støtte området mer sikkert som tar presset av svulmende plate. Vandre på plass på en liten øvelse trampoline er en øvelse som hjelper til med å bygge muskler i ryggraden. Det gjør den ved å arbeide på balanse. Mens du prøver å holde balansen, har kroppen til å bruke musklene rundt ryggraden til å stå oppreist. De trampoline puter den gange, slik at ryggen ikke er frynser hele tiden.