Digidexo.com

Hvordan stoppe Hoste Fra Lung Cancer Radiation & Chemo

Ifølge informasjon fra medisinsk nettsted Medline Plus, kan lungekreft føre til en rekke ubehagelige symptomer som kortpustethet, problemer med å svelge, lokalisert smerte i brystet og kronisk og vedvarende hoste. Behandling av disse problemene er et must for å bedre livskvaliteten for personer som lider av lungekreft, og det finnes en rekke ruter du kan ta for å bidra til å holde en kronisk hoste under kontroll.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din behandlende lege om muligheten for å bruke reseptbelagte medisiner for å bidra til å løse en kronisk hoste fra lunge kreft behandlinger som kjemoterapi og strålebehandling. Noen medisiner som vanligvis foreskrevet for denne oppgaven inkluderer smertestillende som for eksempel kodein og morfin. Disse stoffene kan tas oralt - i pille eller flytende form - eller via injeksjon.

Snakk med legen din, eller utføre din egen uavhengig forskning for å bestemme de mulige bivirkninger av den valgte medisinering. Noen medisiner, som for eksempel morfin, bære risikoen for avhengighet sammen med andre uønskede effekter, for eksempel forvirring og en nedgang i kognitiv evne.

Veie fordelene av behandling mot bivirkninger for å avgjøre om det er et levedyktig alternativ for deg som enkeltperson. Mens noen pasienter er villig til å gå langt for å fjerne sine kreft symptomer, andre er ikke villig til å risikere mental svekkelse eller fysisk avhengighet bare for å eliminere en hoste. Bestemme hvilken som er mer viktig for deg, for å konsultere med legen din igjen avgjøre om det er noen andre medisiner som du kan bruke som ikke vil under du til bivirkninger som du finner upassende.

•  Vurder alternative ikke-medisinering-baserte behandlinger som pusteøvelser som mål å administrere en hoste forbundet med lungekreft. Læring og mestring dype pusteøvelser ved hjelp av legen din om en kvalifisert fysioterapeut kan bidra til å lindre noen av hoste uten mulighet for bivirkninger, eller bekostning, av reseptbelagte medisiner.