Digidexo.com

California Massasje Sertifisering

California Massasje Sertifisering


Effektiv 1 september 2009, det California Massasje Certification loven trådte i kraft, gir for sertifisering av massasje utøvere og massører av California Massasje Certification Council.

Frivillig

Massasje sertifisering i California er frivillig, ikke nødvendig. Fordelen med sertifiseringen er at det lar massasjeterapeut praksis hvor som helst i California uten å innhente ytterligere lokale lisenser og tillatelser.

Krav

For å søke om sertifisering, må du være 18 år eller eldre, møte spesifiserte krav til utdanning, gi California Massasje Certification Council visse opplysninger, avgi fingeravtrykk for en kriminell bakgrunn sjekk og betale nødvendige avgifter.

Nivåer

De to nivåer av sertifisering tilgjengelig er CMT (Certified massasje terapeut) og CMP (Certified Massasje Practitioner), basert på timer med massasje utdannelse fullført. Vanligvis krever CMT 500 timer med massasje utdannelse og CMP krever 250 timer.

Spesielle omstendigheter

Sertifiseringsprosessen har noen bestemmelser for spesielle omstendigheter, for eksempel grandfathering longtime massasje utøvere og søkere med en ut-av-statlige utdanning.

Betraktninger

California massasje sertifisering er gyldig bare i California.