Digidexo.com

Hvordan legge Lansetter inn i en enhet

Hvordan legge Lansetter inn i en enhet


Overvåking av blodsukkernivået er grunnleggende i riktig pleie og behandling av diabetes. Regelmessig testing vil hjelpe deg å avgjøre hvor enkelte faktorer som mat, mosjon, stress og medisiner påvirker blodsukkernivået. Blodsukker skjermer tillate deg å avgjøre blodsukkernivået beleilig. De er enkle å bruke og krever en prøve av blodet som skal testes. Lansettene lastet inn i en blodprøven, og deretter brukt til å stikke huden din til å ta en blodprøve for å teste.

Bruksanvisning

•  Vask hendene grundig med såpe med varmt vann og klapp dem tørre.

Skru av lokket fra blodprøven i mot klokka for å avsløre lansettholderen.

Legg en lansett inn lansettholderen og skyv den godt inn til den ligger tett inn i kupeen.

Vri beskyttelseshetten fra lansetten med klokken for å fjerne det. Skru lokket tilbake på blodprøven.

Velg inntrengningsdybden fra tallene ligger på kronglete dial utsiden av blodprøven. Jo høyere tall, jo dypere lansetten vil trenge deg. Noen sampler enheter har hevet humper i stedet for tall, jo større blir hevet bump jo dypere penetrasjon. Prøv noen inntrengningsdybdene å finne ut hvilken dybde som fungerer best for deg.

Finn utstøting / avtrekkerkontrollen. Avhengig av blod sampler dette kan være plassert på toppen av sampler i så fall må du trykke den ned helt til du hører et klikk. Hvis utstøting / avtrekkerkontrollen ligger på siden av blodprøven, skyv den tilbake helt til du hører et klikk.

Hint

  • Ikke re-bruke lansetter, de er sterile og designet for engangsbruk.
  • For å unngå risiko for infeksjon aldri dele dine lansetter med noen.