Digidexo.com

Hvordan Renset Colon Før en kolonoskopi

Hvordan Renset Colon Før en kolonoskopi


For at en lege for å få et klart bilde av din kolon, må det renses ut. Dette gjøres på flere måter. Legen din vil vurdere alle mulige metoder med deg slik at dere sammen kan velge den som er best. Uansett hvilken metode du bruker, må du sørge for at du fortsetter med det før tarmene er klare. Bare da vil du bli grundig forberedt på en koloskopi.

Hvordan Renset Colon Før en kolonoskopi

•  Begynn en flytende diett én dag før eksamen. Noen leger kan anbefale tre dager hvis de ikke krever at du tar noen medisiner som får deg til å utvise alle dine avføring. Væske kan være kylling buljong, kaffe, te, vann, Jell-O og Gatorade.

Ta en avføringsmiddel for et par dager før testen. De fleste avføringsmidler blandes i et glass vann og kommer i pulverform. Avhengig av avføringsmiddel, kan de ta et par dager for å begynne å jobbe. Du må ta hensyn til dette slik at du vet hvor mange dager på forhånd for å starte.

Bruk en klyster. Klyster er kan gjøres hjemme og de selger kits direkte over disk. En løsning er presset opp i anus og kort tid etterpå avføringen er utvist. Det kan noen ganger ta mer enn ett klyster til å gjøre jobben.

Få Golytely pulver fra apoteket. Legen din vil måtte foreskrive den. Dette er reseptbelagte styrke og vil arbeide mye raskere enn andre metoder. Det vil bare må gjøres dagen før testen. Pass på at du ikke har andre planer før du begynner dette fordi det vil holde deg på toalettet.

Kombiner Phospho-brus med litt vann og drikke opp. Fosfor-brus kan kjøpes over disk, og må noen ganger kombineres med klyster. Legen din vil fortelle deg hvor mye du skal ta som det bestemmes av vekten din.

Hint

  • Pass på at du drikker mye vann. Kroppen din kan gå mye lenger uten mat enn det kan uten vann.
  • Ikke spis før testen, eller vil du bare fylle kolon opp igjen. Velge bare en metode fra listen ovenfor. Ikke kombiner noen av disse metodene med mindre legen din forteller deg.