Digidexo.com

Bivirkninger av Candex

Bivirkninger av Candex


Gjær infeksjoner er blant de mest irriterende av alle gynekologiske problemer. Kløe og utflod er vanskelig nok å forholde seg til, men messi av mange løsninger som for eksempel kremer og stikkpiller er nesten like ille som infeksjonen i seg selv. I et forsøk på å bekjempe dette, har farmasøytiske selskaper som Pure Essence Laboratories utviklet behandlinger som er tatt muntlig, inkludert Candex.

Hva er Candex?

Candex er en muntlig supplement som inneholder enzymer som fordøye fiber. Celleveggene av candida albicans --- den vanligste årsak til gjær infeksjoner --- er laget hovedsakelig av cellulose, en fiber. Produsenten hevder at denne tilnærmingen holder infeksjonen blir resistent, fordi candida ikke kan endre strukturen av sine cellevegger til å bli motstandsdyktige mot behandling.
Pure Essence Laboratories hevder også at fordi Candex er en enzymatisk behandling i stedet for en soppdrepende en, det er ingen "die off" reaksjoner som frysninger, hodepine, muskelsmerter og feber når den brukes.

Hva er Candida?

Candida albicans er en type gjær som forekommer naturlig i kroppen. Navnet "candida" kommer fra det latinske betydningen "klar og hvit», som kan referere til utseendet av infeksjonen når det manifesterer seg som trost, og til utslipp det fører i vaginale infeksjoner.
Ifølge womenshealth.gov: "Gjær infeksjoner er svært vanlig Om lag 75 prosent av kvinner har en i løpet av livet, og nesten halvparten av kvinnene har to eller flere vaginal gjær infeksjoner..».

Hvordan er den brukt?

Candex tas oralt i form av kapsler, to ganger om dagen, med vann. Produsentens retningslinjer sier at det kan ta mellom sju og 30 dager for å rydde opp infeksjonen helt.
Fordi drepe c. albicans kan forstyrre balansen i tarmfloraen, anbefales det at du tar probiotika samtidig.

Clinical Trials

Nesten alle nettsteder som selger Candex hevder at «kliniske studier bevise" at det fungerer. Fordi Candex selges som et kosttilskudd, er det ikke godkjent av US Food and Drug Administration for behandling av enhver tilstand.
I 2002, den progressive Medical Group gjennomført en studie av 52 pasienter og konkluderte med at de fleste så et positivt resultat med lite eller ingen negative effekter. Denne studien ble ikke utsatt for fagfellevurdering, imidlertid, og har ikke blitt publisert i medisinske tidsskrifter eller på annen måte bekreftet.
Fra august 2009 et søk av United States National Library of Medicine nettstedet ingen tegn på kliniske studier eller artikler på enten effekt eller bivirkninger av Candex.

Bivirkninger

Gitt mangelen på godkjente kliniske studier, er all informasjon anekdotiske. Candex sies å forårsake mild kvalme, men mye mindre grad enn det som ofte forårsaket av tradisjonelle soppdrepende midler.
Folk tar time-released legemidler som er utlevert i cellulosebaserte kapsler bør unngå Candex og andre fiber-fordøye medisiner. Hvis kapslene oppløses alt på en gang, vil doseringen ikke frigis langsomt over tid som foreskrevet.