Digidexo.com

Eksterne Bruk av Castor Oil

Castor olje er hentet fra castor bean, som er teknisk et frø. Oljen blir brukt til å fremkalle en terapeutisk respons når den anvendes på kroppen som en varm pakning, komprimere, eller ved direkte påføres huden. Det kan også anvendes i fukting skjønnhets regimer for hår og hud.

Historie

Castor olje har vært brukt i århundrer i hele verden for en rekke hudsykdommer og plager. På 1900-tallet ble det populært igjen av den synske healer Edgar Cayce.

Castor Oil Pack

For helbredelse av vev og organer, suge flanell i lakserolje og sted på kroppen. Dekk i en time med et ark av plast, og en varmepute eller varmeflaske.

Systemiske Fordeler

Fordeler bemerket fra bruk av eksternt påførte Laksérolje er for menstruasjons og reproduktive problemer, lever overbelastning eller giftighet og eliminasjonsproblemer, og å bistå med riktig fordøyelse og sirkulasjon av blod og lymfe.

Fordeler til hår og hud

På grunn av de mykgjørende egenskaper av ricinusolje, kan utvortes bruk lar håret og huden fuktes dypt, og det er nyttig i healing akne. Bruk av lakserolje til røttene av øyevippene er kjent for å bistå i utviklingen av tykkere vipper. Oljen som finnes i mange kommersielle produkter.

Lagring

Lagring av ricinusolje og pakker bør være på et mørkt og tørt sted. Pakninger kan gjenbrukes.

Advarsel

Det er ikke tilrådelig å bruke Laksérolje under graviditet eller menstruasjon. For andre tvilsomme helseforhold, bør en kunnskapsrik helsepersonell konsulteres.