Digidexo.com

Spise planer for å miste vekt

Den grunnleggende nøkkelen til en vekt-tap programmet er å ha et sunt kosthold. Selv om noen mennesker slår til kjepphest dietter, piller og andre kosttilskudd, er den beste måten å gå ned i vekt for å finne en spise plan som ikke bare vekt redusere, men også mulig å opprettholde. En av de vanligste misforståelsene er at du trenger å sulte deg selv å se noen resultater. I virkeligheten, vil dette bare bremse ned stoffskiftet og gi negative effekter. Best å spise plan for å gå ned i vekt er en som øker stoffskiftet og holder kroppen din fornøyd hele dagen.

Øke stoffskiftet

I stedet for å spise mindre og å sette kroppen din gjennom sult og elendighet, er nøkkelen til en vellykket spising plan for å spise små måltider oftere. Gjør du det vil hjelpe hoppe starte stoffskiftet. En økning metabolic rate vil bidra til å bryte ned maten du spiser i stedet for å lagre ekstra kalorier som fett. Som et resultat, bør du spise et lite måltid noensinne to til tre timer. Dette vil effektivt holde kroppen fornøyd og stoffskiftet fungerer for hele dagen. I tillegg vil det hindre deg fra å få sulten, noe som ofte fører til dårlige valg og overspising.

Ringe og opprettholde sunne valg

Sammen med å endre spisemønster, bør du også endre hva du spiser. Nøkkelen til å plukke sunne alternativer er å sjekke etiketten på alt du spiser. Unngå mettet fett, transfett, enkle karbohydrater og sukker. Se etter mat som er lav i kalorier og høy i vitaminer, næringsstoffer og protein. Junk food, dessert og brus bør alle bli kuttet ut av kostholdet ditt. Frukt er en deilig og ernæringsmessig alternativ til sukkerholdige desserter. Ganske enkelt å erstatte brus med vann og sitron vil ha en stor innvirkning på din vekt-tap mål. Noen eksempler på sunn mat inkluderer frukt, grønnsaker, magert kjøtt, fisk, usaltede nøtter, yoghurt, hvete korn, havregryn og eggehviter. Derfor ville et eksempel på et flott lite måltid være en halv kalkun sandwich eller en kopp yoghurt og et eple.

En av de vanskeligste delene av slanking er å kunne opprettholde disiplin. Altfor ofte folk ødelegge mye hardt arbeid fordi de blir frustrert og ulykkelig og nyt overspising og junk food. Derfor tildele ett lite måltid i uken der du kan spise alt du vil. På denne måten når du begynner craving din favoritt ørken eller kalori-pakket måltid, vil du vite at hvis du fortsetter din slanking resten av uken, vil du til slutt være i stand til å belønne deg selv. Å tillate deg selv å redusere mengden av cravings du har er ekstremt viktig for en vellykket diett.