Digidexo.com

Hva Er Drug Zegerid?

Hyppige anfall av halsbrann kan være et tegn på syre reflux. Det kan være forårsaket av koffein, sjokolade, stekt / fet mat, tomater, alkohol, røyking, sitrus, stramme klær, store måltider og liggende nede kort tid etter å ha spist. Uansett årsak, er kronisk halsbrann smertefull, stressende og kan også være farlig.

Zegerid

Zegerid er et legemiddel som brukes til behandling av halsbrann og sure oppstøt. Det fungerer ved å redusere mage syre og bidrar til å lindre problemer med å svelge, hoste, halsbrann smerte og søvnløshet som ofte følger med halsbrann og sure oppstøt.

Behandling for magesår

Zegerid reduserer syrenivået i magen. Det er effektivt i behandling av mage blødende magesår og sår forårsaket av bakterier og infeksjon.

Raske resultater

Tatt i pulverisert form eller i kapsler, gir Zegerid nesten umiddelbar lindring av halsbrann og sure oppstøt. Det begynner å jobbe i så lite som 30 minutter og natta dosering fungerer gjennom natten.

Betraktninger

Zegerid inneholder natrium-bikarbonat, som er en form av et salt. Dem på en lav-salt eller lav natrium dietter kan ikke tolerere Zegerid. En helsepersonell vil være i stand til å ta denne beslutningen for pasienten. Personer med metabolsk eller respiratorisk alkalose (etter en lang sykdom), lavt kalsium, og / eller lave kaliumnivåer trenger en lege veiledning før du tar Zegerid.

Preganat Kvinner

Gravide kvinner eller de som planlegger å bli gravide under behandling med Zegerid bør varsle sin lege. Zegerid kan være skadelig for et foster.

Hvordan ta Zegerid

Zegerid er foreskrevet for å bli tatt en time før et måltid på tom mage. Den er ment å bli tatt med vann alene. Den er tilgjengelig på resept bare.