Digidexo.com

Den beste måten å miste en Gut

Den beste måten å miste en Gut


Å være overvektig er blitt et landsomfattende epidemi. Å ha en stor "gut" er et resultat av dette mye altfor vanlig problem. Losing at gut kan virke som ingen enkel sak for folk som har prøvd yo-yo slanking med de nyeste trendy vekttap program eller slankepiller. Tar en logisk tilnærming ved å gjøre noen endringer i livsstil er den beste måten å miste den uønskede magen.

SETT DEG ET MÅL

Sette et mål for vekttap vil hjelpe deg å spore din suksess og oppfordrer deg langs din vei.

Ifølge MayoClinic.com, er en persons midje størrelse en god måte å fortelle om han eller hun har for mye magefett.

For å få ditt avfall måling, plasserer et målebånd rundt din midsection rett ovenfor hoftebeinet. Unngå fristelsen til å "suge i din gut" mens du måler. Målebåndet bør passe snuggly men ikke for tett rundt midjen din.

ThatsFit.com rapporterer at kvinner med en midje måling av 35 inches eller mer gjør dem dobbelt så stor sjanse for å dø av hjertesykdom og for å ha diabetes enn kvinner med en måling av 28 inches eller mindre. For de fleste menn, risikofaktorer for hjertesykdom og andre sykdommer øker med midje størrelse større enn 40 inches. Dette betyr at ideelt sett en kvinne er målet bør være en 28-tommers midje eller mindre og en mann er målet bør være 40 inches eller mindre.

Evaluer din diett

Å vite hvor mange kalorier du spiser om dagen er et utmerket utgangspunkt for å miste den gut. Shapefit.com tilbyr en kaloriteller som vil hjelpe deg å vite inntaket. Cutting fett er en fin måte å kutte kalorier. Selvfølgelig er det alltid lurt å konsultere legen din før du starter en ny diett eller treningsprogram.

Medicinenet.com sier at tilsatt kalsium hjelper kroppen i å miste magefett. Prøv å få minst tre porsjoner med meieriprodukter mat i kostholdet ditt en dag. Velsmakende forslag er yoghurt smoothies, pudding gjøre med skummet melk, og lav-fett frossen yoghurt.

Heve aktivitetsnivået ditt

Prevention.com forteller leserne at turgåing er en lite kjent måte å miste magen fett. Det finnes enkle måter å innlemme mer vandre inn i din daglige rutine. Prøv å parkere bilen langt unna døren, snarere enn parkering så nær som du kan for å unngå trinn. Ta trappen når det er mulig i stedet for å bruke heisen.

For virkelig å gjøre betydelig fremgang i å miste den gut, anbefales det at du får minst 30 minutter med aerobic kardiovaskulær trening, som gåing, svømming eller jogging, minst tre ganger i uken.