Digidexo.com

Hvordan bruke grønn te for vekttap

Studier har vist at å drikke grønn te eller legge til grønn te ekstrakt til kosthold kan fremme mer vekttap enn kan utøve og oppmerksomhet til dine kalorier alene katekiner i grønn te ikke bare fremmer vekttap, men også fungerer som antioksidanter, bidrar til å opprettholde generelle helse. Selv drikke grønn te er ikke en magisk oppskrift for vekttap og god helse, kan det bidra til å støtte din generelle trening og vekttap plan.

Hvordan bruke grønn te for vekttap

Opprett en samlet trening og vekttap plan for deg selv. Grønn te vil bare hjelpe deg å brenne av en ekstra 50 til 80 kalorier om dagen, slik at du trenger å spise fornuftig og trening for å faktisk få vekttap resultater.

Kjøp bulk grønn te fra en spesialitet te butikk eller en naturlig mat butikk for å sikre at den er frisk. Frisk grønn te beholder mer av sin antioksidantegenskaper og smak enn gjør bedervet grønn te, og bulk te kan du lettere brygge te til din eksakte smak.

Drikk en liten pott av grønn te i morgen. Grønn te inneholder koffein, slik at den kan erstatte din morgenkaffe, selv om den har bare omtrent halvparten av koffein som kaffe.

Brew og is grønn te for en forfriskende drikke å drikke i løpet av dagen, spesielt når du føler deg sulten. Ofte er det lett å forveksle en følelse av tørst for en følelse av sult, og grønn te kan tilfredsstille din craving for en smak samt suget etter væske.

Suppler grønn te vekttap program med grønn te ekstrakt. Se etter kosttilskudd som har et høyt nivå av catechin kalt epogallocatechin gallate (EGCG), som antas å best kan fremme vekttap.

Hint

  • Studier indikerer at du trenger å drikke ca syv kopper grønn te, eller innta tilsvarende mengde grønn te ekstrakt, for å få full vekttap effekter fra den. Grønn te vil ikke hjelpe deg å miste vekt hvis du legger kalori-laden statister til det, som melk og sukker. Hvis du trenger å blidgjøre te, legge stevia, som er både naturlig og svært lite kalorier. Float appelsin eller sitronskiver i grønn te som du brygge det å øke smaken uten å legge kalorier.
  • Grønn te, inkludert en grønn te-ekstrakt, kan gjøre deg nervøs hvis du er følsom for koffein. Sjekk med legen din før du tar en grønn te-ekstrakt, spesielt hvis du lider av høyt blodtrykk.