Digidexo.com

Hvordan redusere Eye Strain Fra Vernebriller

Belastningen på øynene forstyrrer arbeidet, gjør at øynene sliten og kan forårsake hodepine. En jobb som krever at du bruke vernebriller legger til stress hvis glassene ikke fungere riktig, eller hvis miljøfaktorer forårsaker andre problemer. Uansett hva årsaken er, kan noen få enkle ting bidra til å redusere belastningen.

Hvordan redusere Eye Strain Fra Vernebriller

•  Kontroller at korrigering og tilpasning av dine vernebriller er riktig. Din optiker kan sjekke reseptbelagte linser på kontoret sitt med en maskin som kalles en lensometer som vil bestemme styrken din sikkerhet linser.

Pass på at rammen er riktig justert. Reseptbelagte linser er laget for å sitte på et bestemt sted foran øynene dine, både horisontalt og vertikalt. Dersom rammen sitter til høy eller for lav, vil din resept endres og belastning årsaken øye.
En optiker kan sjekke for å sørge for at sikkerhetsramme er riktig justert, om linsene er reseptbelagte eller reseptfrie. Hvis du bruker et par av klare vernebriller over din vanlige briller, kan disse krever justering, også.

Plasser din lyskilde bak deg på jobb, spesielt hvis du arbeider på nært hold eller lese. Sørg for at belysning er lys nok for papirarbeid, men når du bruker en datamaskin, holde kontrasten lys til et minimum. Lys som er for lyst på en dataskjerm kan føre til belastning.

Plasser datamaskinen overvåke 20-28 inches fra øynene hvis du bruker en datamaskin på jobben. De fleste opplever at det å holde skjermen på armlengdes avstand er den mest komfortable for å redusere belastningen på øynene. Hvis mulig, holde skjermen i øyehøyde eller litt under, slik at hodet ditt er i en komfortabel posisjon også.

øke skriftstørrelsen på skjermen hvis du gjør gjentatte nært arbeid med liten skrift.

Ta pauser for å hvile øynene dine når det er mulig. Blinke øynene noen ganger for å holde dem fuktig og bidra til å redusere belastningen.

Hint

  • Avhengig av hvilken type arbeid du gjør, kan spesielle linser gjøres for deg vernebriller for å arbeide på bestemte avstander, spesielt for som bruker progressive briller. Hvis mesteparten av arbeidet er gjort på armlengdes avstand, og du prøver å se gjennom en lesning del av objektivet ditt, øynene dine vil bli sliten. Diskuter dine arbeidskrav med optikeren som passer deg for dine vernebriller.