Digidexo.com

Hvordan hindre forstoppelse naturlig

Hvordan hindre forstoppelse naturlig


Forstoppelse er når du har avføring mindre enn tre ganger per uke. Når du går, er avføringen hard og vanskelig å passere. Det er flere naturlige måter å forebygge denne tilstanden. De fleste av dem tar bare noen minutter om dagen.

Hvordan hindre forstoppelse naturlig

•  Drikk rikelig med vann. De fleste som lider av forstoppelse er dehydrert. Vann er viktig i å bevege avfallsmateriale gjennom tykktarmen. Å drikke 6 til 8 august-oz. glass vann kan bidra til å forhindre forstoppelse.

Spis et høyt fiber diett. Fiber er et viktig element i å fremme sunn fordøyelse. Fiber bidrar til å legge bulk til avføring, noe som gjør dem enklere å passere gjennom tarmen. Ditt kosthold bør inneholde fiberrike matvarer som frukt, grønnsaker og helkorn.

Unngå dehydrerende væsker som brus, kaffe og te. Unngå for mye alkoholforbruk, som alkohol har også en dehydrerende virkning på kroppen. Kutte inntaket av kjøtt, egg, ost og raffinert behandlet mat.

Start et treningsprogram. Studier viser at regelmessig trening kan forhindre forstoppelse.

Rens din kolon med naturlig rettsmidler som Colon Sweep. Det er produkter tilgjengelig som er laget med naturlige ingredienser, inkludert psyllium skall, og kan bidra til å rense kolon av bebygde avfall fra forstoppelse.

Ta naturpreparater som natur Moves som kan slappe av tarmen, lette spenninger og fremmer regelmessig avføring. Mange slike produkter er tilgjengelig på nettet eller i helsekostbutikker.

Hint

  • Hvis en eller annen grunn ikke kan få nok fiber gjennom mat, kan du alltids bruke en fiber supplement som Metamucil eller citrucel.
  • Drikk mye vann hvis du spiser en høy-fiber diett eller bruke fibertilskudd.
  • Overforbruk av avføringsmidler kan føre til forstoppelse.
  • Langvarig eller gjentatt forstoppelse kan bety et alvorlig helseproblem. Kontakt legen din hvis forstoppelse forårsaker flere magesmerter, oppkast eller plutselige endringer i avføringsmønster.