Digidexo.com

8 ukers dietter

8 ukers dietter


Noen diett guruer ville du tror at åtte uker med en spiseplan vil magisk forvandle din form og din helse. De kan være riktig. Sunn mat og regelmessig mosjon gjør gir deg en mer tonet og effektiv, fettforbrennende kroppen. Study diett alternativer nøye før du forplikter deg til en plan som vil øke din helse, stoffskiftet og din selvtillit.

8 uker til vekttap plan

The Diet Channel tilbyr en gratis 8-ukers plan, skapt av en registrert kostholdsekspert, for å oppmuntre ernæringsbevissthet og endre matvaner. Hver uke, deltakerne ta en grundig titt på årsakene og resultatene av kosthold valg og lære strategier for vekttap og sunn mat. Eget tempo deltakerne undersøke årsakene til fedme, alle de populære vekttap dietter, metabolisme og psykologien bak overspising, beste måtene å gå innkjøp av mat, hvordan du bestiller i restauranter og hvordan å skape og holde seg til en diett plan.

8-ukers Liver Cleansing Diet

Denne dietten, skapt av en australsk lege, fokuserer på å spise bestemte matvarer og unngå andre til å hjelpe leveren eliminere giftstoffer. Det fikk offentlig oppmerksomhet når kjendiser omfavnet den, og enda mer når skuespilleren bak 2004 filmen "Super Size Me", fikk 30 pounds i en måned å spise fastfood, brukte en lever rens diett for å komme seg. Eliminere kaffe, alkohol, sukker og sigaretter i uken før du starter rens. Begrense deretter kostholdet til enkel mat, økologisk når det er mulig. Spis frukt og proteinpulver smoothies, hele korn brød, egg, grønnsaksupper og dampede grønnsaker, salater, grillet laks, belgfrukter og nøtter. Mat er sunn og stoffene elimineres ikke er det, men sjekk med legen din før du prøver denne eller noen detox diett.

Middelhavet Diet

Mat valg kalt "The Mediterranean Diet" danner grunnlaget for en næringsrik diett Mayo Clinic anbefaler for hjertet helse og vektkontroll. En 8-ukers eksperiment med en middelhavsdiett gir en redusert risiko for hjertesykdom, kreft, Parkinsons og Alzheimers sykdom. Dietten innebærer å spise stort sett frisk frukt og grønnsaker, hele korn, nøtter og belgfrukter. Urter og krydder gir smakstilsetning. Oliven og rapsolje er sunt fett. Rødt kjøtt er strengt begrenset. Fisk og fjærfe, stekt, dampet eller grillet, er tillatt minst to ganger i uken - vegetarianere bør spise belgfrukter, nøtter, frø og grønne blader for protein. Moderate mengder rødvin er tillatt og regelmessig mosjon er oppmerksom på.

DIY Mayo Clinic Sunn Vekttap

Strukturere egen 8-ukers vekttap diett med sunne strategier fra Mayo Clinic. Denne dietten har potensial for å opprettholde langsiktig vekttap uten de dramatiske opp-og nedturer av raske vekttap ordninger. Begynn med å utdanne deg selv om ernæring og sunn mat valg og deretter løse de store stressfaktorer i ditt eget liv som kan avspore en diett. Gi deg selv en bestemt, motiverende mål og skrive det ned. Finn noen å støtte deg, spesielt når det blir vanskelig. Vær realistisk og satse på en 1 til 2-kilos tap en uke; opp på den daglige treningen for å nå dine mål. Spise frokost og spise mer grønnsaker. Hvis du backslide, ikke slå deg opp og hvis du treffer en milepæl, ikke slippe disiplin til å feire. Minn deg selv om at næringsrik mat og en sunn kropp er levetids mål. I åtte uker, evaluere og re-kalibrere, og deretter fortsetter.