Digidexo.com

Hvordan koble til et kolitt Support Group

Hvordan koble til et kolitt Support Group


En halv million amerikanere, unge og gamle, leve med kronisk sykdom ulcerøs kolitt. Denne lidelsen i tykktarmen fører til jevnlige episoder av tarmbetennelse og smertefulle symptomer og har ingen kur. Å leve et oppfylle liv, midt i dette alvorlig helseproblem, mange pasienter slå til støttegrupper. En gruppe deler bekymringene, triumfer, remedier og informasjon, gi håp og hjelp til de som må leve med kolitt.

Hvordan koble til et kolitt Support Group

Finn ditt Support Group Nisje

•  Vurdere dine behov i en støttegruppe. Avgjør om du har tid til sporadiske online chat, regelmessige gruppemøter eller spesielle begivenheter.

Sett mål for din rolle i en støttegruppe. For eksempel kan det være lurt å øke din kunnskap om ulcerøs kolitt eller lære hvordan andre har opprettholdt remisjon.

Sjekk med ditt lokale sykehus for å se om det sponser IBD støttegrupper eller periodiske pedagogiske seminarer.

Se etter lokale eller nasjonale helsemesser for å delta. Se den spesielle arrangementer reklame i ditt område. Du kan få kontakt med IBD grupper og lære om nye behandlinger eller forskning.

Bli en online IBD chat-gruppe. Sjekk oppslagstavler oppføringer sponset av noen store Internett-leverandør, eller få en henvisning til en fra legen din.

Bli med Crohns og kolitt Foundation of America (se Ressurser nedenfor), og du vil kunne bruke sin lokale støttegruppe system uten kostnad.

Ta kontakt med en gruppe tilrettelegger og delta på et par møter for å se om gruppen miljøet er for deg.

forplikte seg til en støttegruppe og bli aktive i området du ønsker, fra å være en god lytter til planlegging en årlig fond raiser.

Hint

  • Ulcerøs kolitt og Crohns sykdom relatert både er en del av en større gruppe som kalles inflammatoriske tarmsykdommer (IBDs).
  • Du vil få mest mulig ut av en støttegruppe ved å delta eller sende e-post regelmessig. Du kan stole på andre når de vet de kan stole på deg.
  • Finn din nisje i enhver gruppe du delta. Bruk dine organisatoriske, kreative eller tekniske ferdigheter til arrangementer, nyhetsbrev eller en gruppe nettside.
  • Noen medlemmer kolitt gruppe kan lide av urelaterte fysiske eller psykiske helseproblemer. Diskutere alltid noen råd de gir deg med legen din.
  • Ikke bruk medisiner foreskrevet for en annen gruppemedlem, selv om hun lider av de samme symptomene som du gjør.