Digidexo.com

Hva er årsakene til menn Leg Håravfall?

Hva er årsakene til menn Leg Håravfall?


De fleste menn opplever hårvekst over hele kroppen, unntatt på lepper, palmer og fotsålene. Mens visse områder av kroppen kan være mer utsatt for håravfall enn andre, kan problemet oppstå hvor som helst, inkludert bena.

Hormoner

Et hormon ubalanse kan føre til hårtap. Kroppshår vokser på grunn av DHT, en metabolitt av det mannlige hormonet testosteron. En reduksjon i DHT nivåer kan føre til en reduksjon i kroppshår.

Narkotika

Tap av kroppshår hos menn kan også være en bivirkning av medikamenter som er tatt for å bekjempe sykdom. Den klareste eksempler er de som er brukt i kjemoterapi; Disse medikamentene kan føre til et totalt tap av kroppshår. Steroider kan påvirke hårveksten også.

Sykdom og sykdom

Leg hårtap kan være et symptom på sykdom eller et resultat av alopecia universalis (full-body alopecia). Hudsykdommer slik som psoriasis, kan sykdommer som diabetes eller follicle-infeksjoner som alle bidrar til problemet.

Friksjon

Stramme klær og friksjon kan føre til hårtap også. Innsiden av lårene kan miste håret som de gni sammen, og sokker kan føre til anklene til skallet.

Dårlig ernæring

En mangel på protein eller jern i et menneskets diett kan også bidra til tap av kroppshår, særlig når det kommer som et resultat av en kollisjon diett eller en spiseforstyrrelse.

Stress eller Trauma

Traumatiske hendelser, stress eller et plutselig sjokk for systemet kan produsere hårtap. Dette er kjent som telogen effluvium og kan omfatte både emosjonelle og fysiske traumer. Med denne betingelse kan imidlertid håret vokser tilbake.