Digidexo.com

Hvordan behandle Hot Water Burns

Varmtvannsbrannskader kan være svært smertefullt og like skadelig som brannskader. Med mindre brannskader er små, er det viktig å kontakte en lege eller akutt-care ekspert for de mest effektive behandlingstilbud. Den beste hjemmebehandling er rett og slett kaldt rennende vann. Unngå spratt blemmer, som kan føre til arrdannelse. Med riktig behandling, bør varmtvann brenne leges i løpet av noen få dager.

Bruksanvisning

•  Umiddelbart plassere varmtvanns brenne under kaldt rennende vann i minst 15 minutter.

Hev det forbrente området umiddelbart for å minimere hevelse. Hold området forhøyet i minst en time.

pakk forsiktig det forbrente området med gasbind. Plasser en kald komprimere over gasbind for å lindre smerte og hevelse. Kontroller at gasbind er litt løs.

Oppdatere gasbind wrap minst en gang om dagen. For en første grad eller mindre brannskader, bør du være i stand til å fjerne emballasjen etter en dag eller to.

Hint

  • Oppsøke lege umiddelbart hvis det brenner er på sensitive områder som ansikt, hender, føtter, bryst og kjønnsorganer. Oppsøke lege umiddelbart hvis det brenner er på et lite barn eller spedbarn. Ring 911 umiddelbart hvis varmtvanns brenne er alvorlig, blødning eller penetrerer kjøtt.
  • Ikke pop eller bryte noen væskefylte blemmer. Ikke legg alle typer salve, lotion eller krem ​​på brenne. Ikke satt noen matvarer som yoghurt, honning eller smør på brenne.