Digidexo.com

Sterile håndvask Teknikker

Når du vasker hendene dine på en steril måte, må du fjerne alle former for liv som lever på huden. Disse mikroorganismene er bakterier som kan forårsake sykdommer eller sykdommer når de overføres til konkrete gjenstander eller andre mennesker. For å gjøre steril håndvask, må du samvittighetsfullt rengjøre vev på hendene med de riktige rensemidler og deretter skylle og tørke hendene skikkelig.

Aseptisk håndvask

I lege og tannlege kontorer, samt laboratorier, må arbeiderne lære å praktisere aseptiske håndvask teknikker som holder sine hender sterile. Denne typen håndvask må gjøres før du arbeider med en pasient eller prøve. Den aseptiske håndvask prosessen begynner med fjerning av smykker adorning hender. Deretter blir begge hender dyppet i kaldt eller lunkent vann for å dempe dem. Etter dette trinnet, er en anvendelse av bakterie drepe kirurgisk håndskrubb gnidd over en av hendene. Denne hand vaskes grundig i 20 sekunder før oppløsningen påføres på den annen side. Så, det også er skrubbet nøye. Etter dette, blir begge hendene skylles og fremgangsmåten blir gjentatt to ganger til. Et sterilt håndkle blir brukt til å tørke hendene, og deretter å slå av løpekranen. Deretter blir hansker ekstra beskyttelse.

Steril kirurgisk håndvask

Den kirurgiske miljøet krever det aller høyeste nivået av renslighet. Steril håndvask teknikker er praktisert som en selvfølge før alle kirurgiske prosedyrer. Rutinen starter med en hånd og arm gni, ved hjelp av kirurgisk antiseptisk skrubb. Deretter blir hendene tørket med sterile håndklær. I de fleste tilfeller vil hele rommet hvor steril håndvask praktiseres også være steril og fylt med sterile instrumenter og rekvisita. Hansker skal brukes etter grundig håndvask - en annen person vil trekke disse på hendene. Fjerne smuss og usynlige mikroorganismer fra negler, hender og underarmer er målet i kirurgisk, steril håndvask.

Antiseptisk, alkohol-baserte Lotion til etter håndvask

Etter å ha praktisert aseptisk håndvask som er nevnt ovenfor, kan en person søke en antiseptisk, alkoholbasert lotion eller klar gel. Disse formler kan være spredt over hendene i en vaskebevegelse, og de trenger ikke å bli renset. Produktene gir bakterie-drapet kraft og vanligvis ikke noen oljerester. Imidlertid kan de alkoholbaserte kremer og geleer bidra til tørketrommel hud på hendene, og dette kan bli kilden til betydelig ubehag. For daglig vask, kan disse lotions gi en ekstra barriere av beskyttelse imidlertid uten trinnene praktisert ovenfor, vil de ikke gjengi hendene helt sterilt.

Ved hjelp av en håndbørste for Steril håndvask

En hånd børste beregnet for bruk når praktisere steril håndvask vil tillate deg å få på skitt som er under neglene og i andre, vanskelig tilgjengelige områder. Denne børsten kan brukes med kirurgisk håndskrubb for å fremskynde den sterile hånden vaskeprosessen. Myk og smidig, kan en hånd børste har også en cushy svamp.